Popüler Konu İsveç Diyeti Deneyimlerimiz

Bugun ikinci gunum Dun yediklerime tuz atmak haricinde hicbir taviz vermedim listeden Ben normalde cok az yemek yiyen bi insanim zaten Zorlanmam sanmistim Ama cok zorlaniyorum Ayakta zor duruyorum resmen Bi de dun ogle yemegini yedim 3-4 saat kusacak gibi oldum Aksam yemeginden sonra yine oyle Bugun ogle yemegi sadece yogurt ve salam oldugi icin o kadar rahatsizlik vermedi Ama niye yemek yiyince midem bulaniyor anlamiyorum yemek yememek degil yemek rahatsiz ediyor cok sacma cok kotuyum ya

kızlar selam..ben de bugün başladım şimdilik çok iyi gidiyor..ekmek yememeye alıştım zaten.78,80 kg ile başladım.
spora da gitmeye çalışacağım.bu arada sadece 2 bardak tek şekerli çay ve 1 light sütlü kahve içtim..onlar da fazla etkilemez diye düşünüyorum.

aslında mide bulandırıcı yemekler değil ki neden öyle oldun acaba canım?ben de salatamı yağlı soslu ve az tuzlu yedim..

aslında mide bulandırıcı yemekler değil ki neden öyle oldun acaba canım?ben de salatamı yağlı soslu ve az tuzlu yedim..
Et yerine tavyk yedim bugun Katiyyen bitiremedim Garip bi his var uzerimde Ikinci gun bugun Acliktan geberirken bile canim hicbisey yemek istemiyor Yemegi acliktan olmemek icin yedim hazirladigim salatanin yarisini yedim Meyve vardi bugun aksam ogununde neyse ki Ona cok ihtiyacim oldugunu hissettim

2 gunum bitti Bugun 3. gün. Kahvaltimi yaptim. Tartildim. 61,9 ile baslamistim Su an 59,0 kilo olmusum Cok mutlu oldum Uzun zamandir 60'in altina dusememistim hic. Ogunler bence yeterli. Hic ac kalmıyorum. Normalde de cok az yiyen biriydim. Benim iciin zor olan su anda kahvalti yapmamak. Peynir vs yiyememek üzücü. :) kendimi kesinlikle mutsuz hissediyorum surekli. Ta ki baskule cikana kadar. :) çay muptelasiyim ben Cay icmemek cok zorluyor surekli basim agriyor. Ama kilomdan memnunum Insallah bu diyette ne versem kardir. Bu diyet bittikten sonra da spora devam edicem ve 49-50 olucam insallah :)

Diyetim bugün bitti. 76,9 ile başlamıştım, az önce 72,5 u gördüm. Ortalamanın altında kşlo verdim ama 2,5 yıldır hiç kilo vernemiştim. Ayrıca belimde de 7 cm incelme oldu en çok buna sevindim.

Balik ve yumurta yemeye tahammul edemedim 10 seneden fazladir hic yememistim Midem kaldirmadi Yumurtayi aglaya aglaya yedim resmen iki gun Sonra 5. Gun ogle yemeginde balik yedikten sonra aksama kadar kustum Balik ve yumurtayla.sıkıntısı olmayanlar mutlaka sonuna kadar surdursun cok etkili bir diyet

Çokta zorlamamak lazım o zaman. Madem bu kadar sorun yaratıyor size bırakmakla iyi yapmışsınız bence.

Arkadaşlar merhaba ben isveç diyetini çok araştırdım ve bence de sağlıksız bir diyet. Bir çok sitede bununla ilgili yazılan yazıları okudum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kızlar Merhaba bende 81 kiloyum yarın başlamak istiyorum kahve Türk kahvesimi yoksa yerine 3 birarada Nescafe içilebilir mi

Kızlar Merhaba bende 81 kiloyum yarın başlamak istiyorum kahve Türk kahvesimi yoksa yerine 3 birarada Nescafe içilebilir mi
Neskafe içilmez diye okudum ben. İçinde hem çoknşeker var , hem süttozu. İçilse benim içinde çok iyi olurdu valla

[Ilya "Glcn_85, post: 48559842, member: 789831"]Neskafe içilmez diye okudum ben. İçinde hem çoknşeker var , hem süttozu. İçilse benim içinde çok iyi olurdu valla[/QUOTE]
:) Illa turk kahvesi yani peki emziren anne icin kahvenin zarari varmi

osk_

Nescafe 3 ü Bir Arada – 148 Kalori
Nescafe şekersiz ve süt tozu olmadan - 6 Kalori
Türk Kahvesi büyük fincanda şekersiz – 3 Kalori

Bu Kalori Programına göre en ideali Türk kahvesi ama biz Nescafe'yi özellikle tavsiye ediyoruz. Çünkü Türk kahvesi kafein bakımından zengin ve bağımlılık yapabilir aynı zamanda Nescafe'ye göre daha sert içime sahip olması sebebi ile boş mideye sert gelebilir ve baş dönmesi de yapabilir.

Ben bu yazıya istinaden neskafe tükettim. 1 küp şeker le. 3*1 değil kesinlikle, süt tozu yada süt katılarak hazırlanan neskafeyi kastediyorum. Sadece su ve tek şeker jullandım hazırlarken.
Emzirmeyle ilgilide bilgim yok maalesef. Bir zararı olduğunu duymadım hiç.

Merhaba arkadaşlar bende bu diyete yarın başlıyorum ilk 6 günde genelde iyi sonuç vermiş okudum bayağı 6 gün deneyip ona göre diğerini de tamamlamayı düşünüyorum hayatım artık çok şükür düzene giriyor ve kendimi de düzene sokmak istiyorum son 4 gündür resmen 3 kilo aldım dur demek lazım sonucu buraya yazacağım tekrar daha sağlıklı tabi ki besleneceğim ama şu ödem şişlik su atmak için başlıyorum umarım bırakmam çok hırslıyım yoksa delirecem kilo vermezsem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…