- Konu Sahibi scarlettsebnem
-
- #12.421
Bugun ikinci gunum Dun yediklerime tuz atmak haricinde hicbir taviz vermedim listeden Ben normalde cok az yemek yiyen bi insanim zaten Zorlanmam sanmistim Ama cok zorlaniyorum Ayakta zor duruyorum resmen Bi de dun ogle yemegini yedim 3-4 saat kusacak gibi oldum Aksam yemeginden sonra yine oyle Bugun ogle yemegi sadece yogurt ve salam oldugi icin o kadar rahatsizlik vermedi Ama niye yemek yiyince midem bulaniyor anlamiyorumyemek yememek degil yemek rahatsiz ediyor cok sacma cok kotuyum ya
Et yerine tavyk yedim bugun Katiyyen bitiremedim Garip bi his var uzerimde Ikinci gun bugun Acliktan geberirken bile canim hicbisey yemek istemiyor Yemegi acliktan olmemek icin yedim hazirladigim salatanin yarisini yedim Meyve vardi bugun aksam ogununde neyse ki Ona cok ihtiyacim oldugunu hissettimaslında mide bulandırıcı yemekler değil ki neden öyle oldun acaba canım?ben de salatamı yağlı soslu ve az tuzlu yedim..
Tebrik ederiim5. gün - 3,10 kg gitti kızlar..deneyin derim..tamamen uymadım ayrıca.
BiraktimmTebrik ederiim
Balik ve yumurta yemeye tahammul edemedim 10 seneden fazladir hic yememistim Midem kaldirmadi Yumurtayi aglaya aglaya yedim resmen iki gun Sonra 5. Gun ogle yemeginde balik yedikten sonra aksama kadar kustum Balik ve yumurtayla.sıkıntısı olmayanlar mutlaka sonuna kadar surdursun cok etkili bir diyet
Balik ve yumurta yemeye tahammul edemedim 10 seneden fazladir hic yememistim Midem kaldirmadi Yumurtayi aglaya aglaya yedim resmen iki gun Sonra 5. Gun ogle yemeginde balik yedikten sonra aksama kadar kustum Balik ve yumurtayla.sıkıntısı olmayanlar mutlaka sonuna kadar surdursun cok etkili bir diyet
Neskafe içilmez diye okudum ben. İçinde hem çoknşeker var , hem süttozu. İçilse benim içinde çok iyi olurdu vallaKızlar Merhaba bende 81 kiloyum yarın başlamak istiyorum kahve Türk kahvesimi yoksa yerine 3 birarada Nescafe içilebilir mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?