- 14 Kasım 2016
- 142
- 232
- 18
- Konu Sahibi scarlettsebnem
-
- #12.981
Şu sıralar biraz kaçamak yaptım diyebilirim o yüzden yavaşladı gitmiyor kilo :) Teşekkür ederim :)
Kilona göre çok güzel kilo veriyorsun. O kadar fazla kilon olmadığı için 4 kilo vermen çok büyük başarı
Daha bir 10 kilo daha vermem lazım bakalım inşallah verebilirim
Bu hızla çok da uzak görünmüyor hedefine ulaşacağın günler. Maşallah
8 gündür sadece yediklerime dikkat ederek 3.4 kg verdim. Süreci biraz hızlandırmak için İsveç diyeti yapmak istiyorum, daha da hırslanmak için. Bir de böyle güzel sonuçları görünce :) Yarın sabah tartıdan sonra başlangıç kilomu yazarım.
Bence gayet iyi bir rakam ve akıllıca. Ben diyete ek sporda yaptığım halde 9 günde 4.4 kilo vermişim. Hatta bazen akşam yemeğini hiç yemediğim olduğu halde. Ayrıca kahveye hiç şeker katmadım ıspanakta yemedim onların yerine listeye birşey de eklemedim. Listedekilerin tamamını yememeye çalıştım ama senin oran daha iyi gibi sanki :)
Ne güzel sende nefsine hakim olarak ve yediklerine dikkat ederek bir çaba gösterip güzel bir sonuç elde etmişsin devam böyleVerdiğim rakam iyi görünüyor ama kiloma göre az aslında :) 50'li 60'lı kilolarda olsam mükemmel bir sonuç olurdu ama ben 89.5 kilo ile başladımBu sabah 86.1 çıktım tartıda. Bakalım yarın kaç göreceğim :) Senin aldığın sonuç kilona göre harika kesinlikle
Ben bu diyete 80 kilo ile başladım. 175 boyundayım. Bugün 6.günüm idi. 5 kilo verdim bu süreç içerisinde. Suan 75 kiloyum. Bugünden itibaren kilo verme sürecimin duracagindan şüphelendiğim için diyetin devamını bir bardak yeşil çay ile desteklemeye karar verdim. :)
Benimki de durdu gibi. Hangi yeşil çayı içiyorsun bide ne zamanlar içersek daha yararlı olur
Ben bu diyete 80 kilo ile başladım. 175 boyundayım. Bugün 6.günüm idi. 5 kilo verdim bu süreç içerisinde. Suan 75 kiloyum. Bugünden itibaren kilo verme sürecimin duracagindan şüphelendiğim için diyetin devamını bir bardak yeşil çay ile desteklemeye karar verdim. :)
Harika, çok tebrik ederim!Bu sonuçlar beni çok motive ediyor ama hala başlayamadım, bugünü de normal diyetimle geçirdim, sadece yediklerime dikkat ederek Yaa, bir an önce başlasam ne güzel olacak! 5-6 günde 5 kilo süper ya!
Çok teşekkür ederim.Normalde de diyet yapıyorsan eğer, bu diyete başladığında da zorluk çekmezsin eminim. Kilo vermeye başladığında motivasyon kaynağın kendin oluyorsun. Öyle günler olacak ki etrafında bir anda en sevdiğin yemekleri yiyen insanlar olacak. 13 güncük sabredeceksin sadece. Daha sonra sağlıklı beslenme ile devam edebiliriz.
Hadi bakalım başarılar :) ben 60'lara geldim yavaşladı bayağı veremiyorumyarın başlıyorum bende 61 kiloyla gün gün yazacağım
bende 70 lerden geldim tıkandım onun için yapacağım isveçi bakalım :)Hadi bakalım başarılar :) ben 60'lara geldim yavaşladı bayağı veremiyorum
bu diyetle verdinizmi hiç?Hadi bakalım başarılar :) ben 60'lara geldim yavaşladı bayağı veremiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?