Popüler Konu İsveç Diyeti Deneyimlerimiz

8 gündür sadece yediklerime dikkat ederek 3.4 kg verdim. Süreci biraz hızlandırmak için İsveç diyeti yapmak istiyorum, daha da hırslanmak için. Bir de böyle güzel sonuçları görünce :) Yarın sabah tartıdan sonra başlangıç kilomu yazarım.

Bence gayet iyi bir rakam ve akıllıca. Ben diyete ek sporda yaptığım halde 9 günde 4.4 kilo vermişim. Hatta bazen akşam yemeğini hiç yemediğim olduğu halde. Ayrıca kahveye hiç şeker katmadım ıspanakta yemedim onların yerine listeye birşey de eklemedim. Listedekilerin tamamını yememeye çalıştım ama senin oran daha iyi gibi sanki :)

Verdiğim rakam iyi görünüyor ama kiloma göre az aslında :) 50'li 60'lı kilolarda olsam mükemmel bir sonuç olurdu ama ben 89.5 kilo ile başladım Bu sabah 86.1 çıktım tartıda. Bakalım yarın kaç göreceğim :) Senin aldığın sonuç kilona göre harika kesinlikle

Ne güzel sende nefsine hakim olarak ve yediklerine dikkat ederek bir çaba gösterip güzel bir sonuç elde etmişsin devam böyle

Ben bu diyete 80 kilo ile başladım. 175 boyundayım. Bugün 6.günüm idi. 5 kilo verdim bu süreç içerisinde. Suan 75 kiloyum. Bugünden itibaren kilo verme sürecimin duracagindan şüphelendiğim için diyetin devamını bir bardak yeşil çay ile desteklemeye karar verdim. :)

Benimki de durdu gibi. Hangi yeşil çayı içiyorsun bide ne zamanlar içersek daha yararlı olur

Benimki de durdu gibi. Hangi yeşil çayı içiyorsun bide ne zamanlar içersek daha yararlı olur

Belirli bir zaman diliminde içmiyorum. Gün içinde ne zaman içmek istersem içiyorum. Önemli olan metabolizmayı biraz olsun şaşırtmak. Yeşil çay , siyah çaydan daha az işlenmiş olduğundan kafein oranı daha fazla sanırım. Bu sebepten metabolizmayı uyarıyor. Aktardan alıyorum en doğalından. Her şeyin doğalı iyidir. :)

Harika, çok tebrik ederim! Bu sonuçlar beni çok motive ediyor ama hala başlayamadım, bugünü de normal diyetimle geçirdim, sadece yediklerime dikkat ederek Yaa, bir an önce başlasam ne güzel olacak! 5-6 günde 5 kilo süper ya!

Çok teşekkür ederim. Normalde de diyet yapıyorsan eğer, bu diyete başladığında da zorluk çekmezsin eminim. Kilo vermeye başladığında motivasyon kaynağın kendin oluyorsun. Öyle günler olacak ki etrafında bir anda en sevdiğin yemekleri yiyen insanlar olacak. 13 güncük sabredeceksin sadece. Daha sonra sağlıklı beslenme ile devam edebiliriz.

Kesinlikle katılıyorum, insan kilo verdiğini görünce daha da çok motive oluyor. Şu ana kadar diyetimi gayet güzel devam ettiriyorum ama biraz daha hızlı kilo versem hiç de fena olmaz, daha çok motive olurum 13 gün değil belki ama 7 günlük süreçte yapabilirim çünkü her ne kadar yemeğimi azaltabilsem de bir listeye bağlı kalmak çok zor geliyor bana, bir lokma da olsa sevdiğim şeylerden yiyerek diyet yapabilen biriyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…