• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu İsveç Diyeti Deneyimlerimiz

ben 4 günde 4 kilo verdim ama çok sıkı egzersizde yaptım fakat 4.günün sonunda arkadaşlarımla akşam dışarı çıkınca bozuldu benim diyet bende dün baştan başladım bozulduğu gün regl olmuştum bir de sanırım ondan vücudumda şişlik var 1 kilosunu geri aldım:50:

4 günde 4 kilo çok iyi halsiz kalmadın mı benim şu an egzersiz yapmaya vaktim yok daha doğrusu o havada değilim önce 69 düşeyim sonra spora başlayacam .. bence regl olduğun içinde bir kaç günde toparlarsın
ikimizde 1.gündeyiz yani :) kolay gelsin ..

kizlarrrrr bugün 2.günüm sabahh tartildim veee 68 i gördüm yaniiiiiii 1kilo 900 gram vermisim simdi de ögle ögünümü yedim..ama noktasi noktasina uyuyorum diyete hemde en sevdigim yiyecekler var yogurt yumurta mmm :56: ispanak... inat etttim sonuna kadar gitcem birbirimize yardim edelim kilolari verelim. ben evlendigimde 47 kilo idim sonra almanyaya gelin geldim vee 3 ay icinde cikolata falan derken 63 oldum ve hamile kaldim 85 le dogum yaptim sonra 75 e düstüm ama cok kötü durumlardaydim aynaya bakamazdim sonra biraz dikkat ederek 69.9 a düstüm........ ve bu isvec diyetini buldumm hemen basladim hedefim 57 (insaallahhhh allahimmmm) benim hikaye buu :1:

:)) bu arada kacıncı günündesin ve kaç kilo verdin ? Biraz tecrübelerini benimle paylaşırsan sevinirim malum ilk gün diyetin başlangıcı neler yapmak gerek vs :))

ben diyeti 2 kere bozup baştan başladım eğer bozmasaydım şimdiye baya zayıftım. Şuan 4. günümdeyim ve 3 kg verdim canım =)

senin nasıl gidiyo canım =)

ıspanak ve et olmasa çok daha iyi gitcek =)) bide tatlı krizleri var tabi =)) senin nasıl gdiyo cnm ?

arkadaslarr sabaha kadar uyuyamadim tartilcam diye. sabah kalktim hemen tartildim 67.7 olmusum inanamiyorum yaa resmen teker teker gidiyo :27: baslangicta 69.9, ikinci gün: 68
ücüncü gün yani bugün 67,7.. cok mutluyum insallah böyle gider.hic su icmeyen ben günde 3 litre su iciyomm

SELAM ARKADAŞLAR..bende bugün bu diyete başladım.aslında diyet konusunda biraz iradesizim en fazla 3 yada 4 gün sürer benim diyetlerim.. ama bunu 13 güne tamamlamayı düşünüyorum.. kilom 66. gerçekten destek olmanızı çok istiyorum... 14 şubatta fit hatunlar olalım hep birlikte inşallah.. :))

ben diyeti 2 kere bozup baştan başladım eğer bozmasaydım şimdiye baya zayıftım. Şuan 4. günümdeyim ve 3 kg verdim canım =)

ıspanak ve et olmasa çok daha iyi gitcek =)) bide tatlı krizleri var tabi =)) senin nasıl gdiyo cnm ?

aynen ıspanak olmasa bi sorunum yok =) bi de ben yumurtanın sarısını yiyemiyorum:26:

arkadaslarr sabaha kadar uyuyamadim tartilcam diye. sabah kalktim hemen tartildim 67.7 olmusum inanamiyorum yaa resmen teker teker gidiyo :27: baslangicta 69.9, ikinci gün: 68
ücüncü gün yani bugün 67,7.. cok mutluyum insallah böyle gider.hic su icmeyen ben günde 3 litre su iciyomm

süpeerr:46:

SELAM ARKADAŞLAR..bende bugün bu diyete başladım.aslında diyet konusunda biraz iradesizim en fazla 3 yada 4 gün sürer benim diyetlerim.. ama bunu 13 güne tamamlamayı düşünüyorum.. kilom 66. gerçekten destek olmanızı çok istiyorum... 14 şubatta fit hatunlar olalım hep birlikte inşallah.. :))

benimde 14 şubata yetişmem lazım =)

kızlar merhaba
bende sizler gibi kilolarımdan muzdaribtim ve tam 3 kere 1 yıl ara ile isveç diyeti yaptım ve evet cok güzel kilolar verdim diyet sonrası gene dikkat etmeme rağmen verdiğim kilolar her seferinde 2 kat geri aldım ve hepsi yağ olarak geri geldi.ve sonra inceledim tekrar aynı diyete diyetesyende ölçülerek başladım görmek istedim be o kiloyu nereden veriyorum diye ve tam 1 hafta hergün gittim(diyetissyen kuzenimdi) gördümkü giden sadece su ve kas dı .günde 2,5 lt su içmeme rağmen
80 kilodan 1,5 ayda 71 e düştüm kalorisepeti.com diye bir yer var oraya üye ol kendini dengelersin birde 9 lu çayı günde 2 kere yemeklern yarım önce içiyorum.
ben bu diyetten fazlası ile zarar gördüm ama genede siz bilirsiniz.

Kızlar çok kötüyüm az önce bozdum diyeti kendimi tutamadım. Bu 3. bozuşum oldu kendimi diyete veremiyorum nedense oysa ilk yaptığımda çok başarılı olmuştum ama diğerlerinde olamadım. 2 haftam kaldı zayıflamam gerek napıcam bilmiyorum. çok kötüyümmm =((

Kızlar çok kötüyüm az önce bozdum diyeti kendimi tutamadım. Bu 3. bozuşum oldu kendimi diyete veremiyorum nedense oysa ilk yaptığımda çok başarılı olmuştum ama diğerlerinde olamadım. 2 haftam kaldı zayıflamam gerek napıcam bilmiyorum. çok kötüyümmm =((

bende dün başladım ama akşama dayanamadım ve biraz abur cubur yedim.. tansiyonum düştü sanırım bide fazlasıyla mide bulantısı çektim. o yüzden bugün 1.günle tekrar yaptım çok ufak tefek kaçamaklar oldu yine :)yarın daha ıyı olur diye umut ediyorum.. öyle yada böyle 13günü tamamlamayı düşünüyorum..istersen birlikte devam edebiliriz

bende dün başladım ama akşama dayanamadım ve biraz abur cubur yedim.. tansiyonum düştü sanırım bide fazlasıyla mide bulantısı çektim. o yüzden bugün 1.günle tekrar yaptım çok ufak tefek kaçamaklar oldu yine :)yarın daha ıyı olur diye umut ediyorum.. öyle yada böyle 13günü tamamlamayı düşünüyorum..istersen birlikte devam edebiliriz

evet canım yarın ilk günden başlayalım başka çarem yok yarın kesin başlamam ve hiç bozmamam lazım. Destek olalım birbirimize

merhaba herkese bende yarın başlayacağım isveç diyetine.daha önce yapıp iyi netice almıştım.aslında vermem gereken tam 10 kilom var. 163boyunda ve 68 kiloyum.13.gün sonunda ne olur hep birlikte görelim.ben haftanın 5 günü de en az 30 dakika yürüyorum.hergün yazacağım inşallah.1.2.gün diye

Herkese :3:kolaylıklar dilerim.

kızlar tekrar merhaba gecen hafta ısvec dıyetıne basladım fakat bır turlu adepte edemedım kendımı ama gun ıcerısınde yıne 1000 kalorıyı asmamaya calıstım bugun tekrar basladım ama yorumlarda kasların erıdıgını soylemıssınız spor yapsak kaslar korunur mu ve sureklı kalsıum yenılıyo aslında dıyet sonunda bır zarar gören var mı ?

Back
X