- Konu Sahibi scarlettsebnem
- #5.421
merak etme canım isveç diyetiyle o kiloları çok kolay verirsin :)) teşekkürler
senin nasıl gidiyo canım =)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merak etme canım isveç diyetiyle o kiloları çok kolay verirsin :)) teşekkürler
ben 4 günde 4 kilo verdim ama çok sıkı egzersizde yaptım fakat 4.günün sonunda arkadaşlarımla akşam dışarı çıkınca bozuldu benim diyet bende dün baştan başladım bozulduğu gün regl olmuştum bir de sanırım ondan vücudumda şişlik var 1 kilosunu geri aldım![]()
aa yazmissin zaten gormemisim bakalim insallah guzel kilolar verecegiz hepimizz :)
beni en çok ıspanak zorladı bugün ya.... yerken gören olsa halime ağlardı![]()
ispanagi cok severek yiyomm benn..mmm nefisss![]()
:)) bu arada kacıncı günündesin ve kaç kilo verdin ? Biraz tecrübelerini benimle paylaşırsan sevinirim malum ilk gün diyetin başlangıcı neler yapmak gerek vs :))
senin nasıl gidiyo canım =)
ben diyeti 2 kere bozup baştan başladım eğer bozmasaydım şimdiye baya zayıftım. Şuan 4. günümdeyim ve 3 kg verdim canım =)
ıspanak ve et olmasa çok daha iyi gitcek =)) bide tatlı krizleri var tabi =)) senin nasıl gdiyo cnm ?
arkadaslarr sabaha kadar uyuyamadim tartilcam diye. sabah kalktim hemen tartildim 67.7 olmusum inanamiyorum yaa resmen teker teker gidiyobaslangicta 69.9, ikinci gün: 68
ücüncü gün yani bugün 67,7.. cok mutluyum insallah böyle gider.hic su icmeyen ben günde 3 litre su iciyomm
SELAM ARKADAŞLAR..bende bugün bu diyete başladım.aslında diyet konusunda biraz iradesizim en fazla 3 yada 4 gün sürer benim diyetlerim.. ama bunu 13 güne tamamlamayı düşünüyorum.. kilom 66. gerçekten destek olmanızı çok istiyorum... 14 şubatta fit hatunlar olalım hep birlikte inşallah.. :))
ben çiğnemeden suyla yutuyorum 1 litre suyu öyle içiyorum zaten karnımda şişiyo doymuş gibi oluyorum =)
sen kac kilo ile baslamistin canim? ve kac kilo verdinn
Kızlar çok kötüyüm az önce bozdum diyeti kendimi tutamadım. Bu 3. bozuşum oldu kendimi diyete veremiyorum nedense oysa ilk yaptığımda çok başarılı olmuştum ama diğerlerinde olamadım. 2 haftam kaldı zayıflamam gerek napıcam bilmiyorum. çok kötüyümmm =((
bende dün başladım ama akşama dayanamadım ve biraz abur cubur yedim.. tansiyonum düştü sanırım bide fazlasıyla mide bulantısı çektim. o yüzden bugün 1.günle tekrar yaptım çok ufak tefek kaçamaklar oldu yine :)yarın daha ıyı olur diye umut ediyorum.. öyle yada böyle 13günü tamamlamayı düşünüyorum..istersen birlikte devam edebiliriz