Popüler Konu İsveç Diyeti Deneyimlerimiz

ben pazartesi başladım 88.5 kiloyla

bugün 84.9 kiloyum. çok güzel kilo verdiriyor ilk 2 günde yürümeye takadim vardı ama bugün ve dün yürüyemedim. şimdi de tansiyonumu ölçtüm 80/50 çıktı. akşama da sadece 100 gr yoğurt var yemekte, ne yapsam bilemedim.

Bende nasil yesem diye kara kara düşünüyorum

anathema sen ne haldesin canım çok merak ettim ??? :14:

Felaketim valla oturdum kaldım o iki dilim degil galiba ceviride hata var diye duymuştum bir portakal diye bi sitede okudum o degilde ben 7.gunu düşünüyorum aksam hicbirsey yenmiycek ya napcaz

ben pazartesi başladım 88.5 kiloyla

bugün 84.9 kiloyum. çok güzel kilo verdiriyor ilk 2 günde yürümeye takadim vardı ama bugün ve dün yürüyemedim. şimdi de tansiyonumu ölçtüm 80/50 çıktı. akşama da sadece 100 gr yoğurt var yemekte, ne yapsam bilemedim.

tebrik ederim darısı tüm vermek isteyenlere geçmiş olsun dikkat et

portakalın şeker oranı yüksek ya ve bu diyette şeker ve karbonhidrat yok bu yüzden hızlı kilo verdiriyor. belki 2 dilim doğru olabilir. ben yemicem. yarına kadar sabretcem. yarın menü güzel tok tutacak. bu geceyi atlatalım inşallah sağ sağlim sabaha çıkarsak harika olacak.

verdiğimiz kilolar vereceklerimizin garantisi. 1 portakal bozmasın diyetimizi boşver sende yeme. hep bişey olmaz dediklerimiz bu hale getirdi bizi. şimdi bende halsizliğe açlığa tansiyon düşmesine bişey olmaz diyorum şimdi. :34:

portakalın şeker oranı yüksek ya ve bu diyette şeker ve karbonhidrat yok bu yüzden hızlı kilo verdiriyor. belki 2 dilim doğru olabilir. ben yemicem. yarına kadar sabretcem. yarın menü güzel tok tutacak. bu geceyi atlatalım inşallah sağ sağlim sabaha çıkarsak harika olacak.

verdiğimiz kilolar vereceklerimizin garantisi. 1 portakal bozmasın diyetimizi boşver sende yeme. hep bişey olmaz dediklerimiz bu hale getirdi bizi. şimdi bende halsizliğe açlığa tansiyon düşmesine bişey olmaz diyorum şimdi. :34:

Zaten evdede portakal yok aldircaktim eşime tamam yemeyelim

Günaydın bugun kilom ayni maalesef ama pes etmek yok aksam yarım dilim ekmek yedim ondanmi yoksa regl olcam 2 gun sonra ondanmi bilemedim ama birakmayi düşünmüyorum belki vücut direniyodur bakalim 13 gun sonra gorcez

Arkadaşlar bugün isveç diyetine başlıyorum ama her seferinde sabah başlayıp akşam bırakıyorum ne olur bana akıl fikir verin , 10 kilo fazlam var :((

Once kararli olman lazim aksam cok zor oluyo evet ama yapcak birsey yok bende 2 kere denememde basarisiz oldum ama bunda kararliyim oyle boyle 13 gunu tamamliycam arada kacamaklarim oluyo ama hepten bozmaktan iyidir heralde

Aynen canım ama 63 kilo ile başladım bu sabah bakalım inşallah veririm şu kiloları 53 olabilsem keşke 1 sene öncem gibi :( nasıl aldım ben bu kiloları ya :((

Back
X