- Konu Sahibi scarlettsebnem
- #7.221
yarın bende başlıyorum inş. bir insan 1 haftada 4 kilo alır mı
((((((((((((

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben pazartesi başladım 88.5 kiloyla
bugün 84.9 kiloyum. çok güzel kilo verdiriyor ilk 2 günde yürümeye takadim vardı ama bugün ve dün yürüyemedim. şimdi de tansiyonumu ölçtüm 80/50 çıktı. akşama da sadece 100 gr yoğurt var yemekte, ne yapsam bilemedim.
anathema sen ne haldesin canım çok merak ettim ???![]()
ben pazartesi başladım 88.5 kiloyla
bugün 84.9 kiloyum. çok güzel kilo verdiriyor ilk 2 günde yürümeye takadim vardı ama bugün ve dün yürüyemedim. şimdi de tansiyonumu ölçtüm 80/50 çıktı. akşama da sadece 100 gr yoğurt var yemekte, ne yapsam bilemedim.
tebrik ederim darısı tüm vermek isteyenlere geçmiş olsun dikkat et
şimdi 1 portakalmı yicez ühüüüüü bu nasıl bir mutluluktur
![]()
portakalın şeker oranı yüksek ya ve bu diyette şeker ve karbonhidrat yok bu yüzden hızlı kilo verdiriyor. belki 2 dilim doğru olabilir. ben yemicem. yarına kadar sabretcem. yarın menü güzel tok tutacak. bu geceyi atlatalım inşallah sağ sağlim sabaha çıkarsak harika olacak.
verdiğimiz kilolar vereceklerimizin garantisi. 1 portakal bozmasın diyetimizi boşver sende yeme. hep bişey olmaz dediklerimiz bu hale getirdi bizi. şimdi bende halsizliğe açlığa tansiyon düşmesine bişey olmaz diyorum şimdi.![]()
Arkadaşlar bugün isveç diyetine başlıyorum ama her seferinde sabah başlayıp akşam bırakıyorum ne olur bana akıl fikir verin , 10 kilo fazlam var(
Arkadaşlar bugün isveç diyetine başlıyorum ama her seferinde sabah başlayıp akşam bırakıyorum ne olur bana akıl fikir verin , 10 kilo fazlam var(
arkadaşlar bide ben bu çay olayını anlamadım niye yasakki ben zaten acık ve sekersiz içiyorum içsem kilo vermemi etkiler mi????
Kızlar birbirimize destek olalım ne olur