- 6 Mayıs 2012
- 739
- 203
- 323
- 46
- Konu Sahibi scarlettsebnem
- #7.581
Iyi pazarlar canlar. Baş dönmem hala devam ediyor. Bugün ara verdim çok abartmadan inşallah düzelirim , 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim demin bir yorumda soyledim ama 10. Gunun aksami vucut iflasini verdi maalesef ve simdi yumurta faln gormeye dayanamiyorum 76.7 ile basladim 72.7 ye dusmustum 11. Gun yerine bir dilim tost cay(sekersiz) ogle bi 3ubi arada aksam da 4 kasik bulgur yedim ve bu sabh 74.1dim cok uzuldum gercekten simdi diyt bittigin de gerimi alcaz korktum vallahi...
Iyi pazarlar canlar. Baş dönmem hala devam ediyor. Bugün ara verdim çok abartmadan inşallah düzelirim ,![]()
ben de dün biraz kaçırdım 400gr fazla çıktım.
hızlı giden kilo geri hızlı geliyor ama, 1.400 biraz fazla hızlı olmuş:)
aslında pek bir şey de yememişsin ama,
olsun bugün dikkat edersek fazlasıyla gider diye düşünüyorum.
bozma moralini 2günün kalmış.
ben bu diyetin sonunda hep mutlu olurdum,
en azından az yemeye alıştım diye.
kimse yazmamış.
benim dün fazla gelen 400gram bugün gitti.
yani hala 2.800kg vermiş oldum.
Tebrik ederim :) Ben maalesef pek iyi bir örnek olmadım bu diyette ama sonuç olarak 2 kilo net gitmiş oldu. Ama vücut olarak baktığın da baya bir incelme söz konusu :) A birde unutmadan yağ oranım %30'dan %26.6 'ya düşmüş bugün ölçtürdüm yani yağdan gitmesi çok iyi oldu :)
ben de seni tebrik ederim, yağdan gitmesi çok güzel.
şimdi nasıl bir diyetle devam edeceksin?
Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım ve deneyenlerden öğrenmek istiyorum bu diyet gerçekten işe yarıyormu 68 kiloyum ve vermem gereken 18 kilo var
Merhaba Arkadaşlar,
Bende bugün başladım bu diyete.. İnşallah 13. günü sonu itibari ile 7-8 kilo veririm. Sabah tartıda 65.700 gr çıktım. Her sabah düzenli olarak kg. bildirimi yapacağım..
merhaba hoşgeldin,
paylaşırsan motivasyonun artıyor.
inşallah istediğin kiloya inersin.
İnşallah canım.. Bakalım verebilecekmiyımm..