merhaba
ben diyet konularında yazabilmek için yeni kayıt oldum.
bir ameliyat geçirdim ve hem ameliyat ve ilaçların aldırdığı kilolar hemde psikolojim bozulduğu için 15 kilo kadar aldım. artık bir yerden hayatımı toparlamaya karar verdim. vücudum beni çok mutsuz ediyor. bikaç denemede bulundum kilo verebilmek için ama ikinci üçüncü günde hep bıraktım diyet yapmayı. en iyisi bi diyet uygulayayım ve bu çabuk sonuç veren bir diyet olsun istedim ve isveç diyetini buldum. çok zararlı biliyorum

ama dayanamadığım yerde bırakırım diyerek bugün başladım.
boyum 165, istediğim kilo ise aslında 55. ama şimdilik 60 hedefliyorum. biliyorum uzun ve zor bir yol beni bekliyor:) ilk 13 günümde bünyemi sarsan isveç diyetiyle başlıyım dedim. umarım sonra geri almam ve az yiyerek, spor yaparak devam edebilirim diyete.
bundan sonra bende hep yazacağım. herkesin deneyimlerini okumak çok faydalı oluyor. ben de bendeki etkilerini, diyeti nasıl uyguladığımı yazıp belki birilerine yardımcı olabilirim.
bu sabah kilom: 76.3
sabah kahvemi içtim. sonrasında hiç acıkmadım, sanırım kafada bitirmişim:)
öğlen iki yumurta sarısı ve bir yumurta beyazı yiyebildim(aslında hiç sevmem) haşlanmış ıspanak nasıl olur bilemedim. işyerinde yanıma ıspanak ve soğan kavurması getirip onu yedim.yanına bir de domates.
çok doyurucu bir öğün oldu zaten. şimdiye kadar 1,5 litre de su içtim. çok memnunum hayatımdan:) akşam gidip yarım saat yürüyüş yapacağım. ameliyattan sonra yeni yeni spor yapmaya başlıyorum(ameliyat olalı 7 ay oldu ve çok hareket yasaktı)
bu diyetten büyük umut bağladım.
inşallah hepimiz dilediğimiz kilolara ulaşabiliriz:109: