• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu İsveç Diyeti Deneyimlerimiz

günaydın herkese

bugün 2.gün.

75.1 gösteriyor tartı. 1.2 kilo vermişim:) tabii su falandır ama olsun:)

umarım bu hızla gider.

dün akşam yemeğimdeki biftegi de biraz salça ve baharatla düdüklüde yaptım yedim. yanına da bol yeşil salata.

herkese çook güzel bir gün dilerim.

kaç kilo verebildiniz acaba?

ben tartılmıyorum canım. diyet bitene kadar tartılmayacağım.2 mart tartı günüm tartılıp hemen sonucu buraya yazacağım. ama kilo verdim çünkü diyet öncesi içine giremediğim kıyafetlerimin içine girebiliyorum ve belimden incelmişim. o yüzden çok mutluyum. :32::32::32:

arkadaşlar ben yarın baslamayı dusunuyorum vucudum rejimede alısık cunku 7 haftadır rejımdeyım 7 kilo versdim ama suan kılo vermem bıraz durdu bende bu dıyetı denemek ıstedım benım sorum biftek yerine ne terih edebilirim :):17:

arkadaşlar ben yarın baslamayı dusunuyorum vucudum rejimede alısık cunku 7 haftadır rejımdeyım 7 kilo versdim ama suan kılo vermem bıraz durdu bende bu dıyetı denemek ıstedım benım sorum biftek yerine ne terih edebilirim :):17:

ben et biftek yerine tavuk göğsü yaptırdım onları haşlayıp yiyorum.

dün yazamadım 9. gün hakkında bugün yazayım. sabah biraz çarpıntım oldu sabah kalkar kalkmaz içtiğim suyun içine limon sıktım kahve kötü yapmasın diye. işe yaradı yada tesadüfen çarpıntım geçti bilmiyorum.

teşekkürler :) tavuk benım ıcın daha kolay olur :)

et bana pahalı geldi açıkcası :1: tavuk göğsü de oluyor bu diyette dediler ki zaten kırmızı etle pek aram da yok. ben tavukla yapıyorum çok da faydasını gördüm açıkcası. benim10. günüm bitti bugün. hemen başlamanı tavsiye ederim :34:

et bana pahalı geldi açıkcası :1: tavuk göğsü de oluyor bu diyette dediler ki zaten kırmızı etle pek aram da yok. ben tavukla yapıyorum çok da faydasını gördüm açıkcası. benim10. günüm bitti bugün. hemen başlamanı tavsiye ederim :34:

süper bende hemen yarın baslamayı dusunuyorum bırde ıspanak yemek ıstemıyorum ama zorunlu artık napalım :) kılo kaybınız nedır 10 gundur yapmısınız umarım bende yapabılırım supersınız :)))

süper bende hemen yarın baslamayı dusunuyorum bırde ıspanak yemek ıstemıyorum ama zorunlu artık napalım :) kılo kaybınız nedır 10 gundur yapmısınız umarım bende yapabılırım supersınız :)))

dediğim gibi daha tartılmadım ben. 2 martta tartılacağım o zaman yazarım ne kdar verdiğimi. ıspanak yerine ben çiğ karnabaharı salata yaptım yedim öyle yiyorum hatta. kalorileirne baktım aynı yere denk geliyor.

dediğim gibi daha tartılmadım ben. 2 martta tartılacağım o zaman yazarım ne kdar verdiğimi. ıspanak yerine ben çiğ karnabaharı salata yaptım yedim öyle yiyorum hatta. kalorileirne baktım aynı yere denk geliyor.

bende bugun başladım :) umarım güzel gider ben her sabah kac kılo gram kaybettiğimi yazarım hem dıger arkadaslarde merak ederse dıye :) bende huy her sabah tartılıyorum :))) bende haslama ıspanagı yagsız bır bıcımde tavada kavurdumm ıyıce sırf haslanmıs zor yenır dıye ıspanagın kendısı zaten zor yenıyo ya neyse hahah :) emınım guzel sonuclar alıcaksınız ınsallah bende alırım :)
:3:

günaydın

bugün benim 3. günüm.
aynen benimde her sabah tartılma huyum var:)
başlangıçtan itibaren 1.7 kilo vermişim.

1.gün: 76.3
2.gün: 75.1
3.gün: 74.6

mutlaka bundan sonra kilo vermek daha zor olacaktır ama diyete alıştım gibi. umarım iki hafta sonunda çok çok kilo vermiş oluruz:)

sizlerinde kaç kilo verdiğini çook merak ediyorum.

herkese kolay gelsiiinn

bende bugun başladım :) umarım güzel gider ben her sabah kac kılo gram kaybettiğimi yazarım hem dıger arkadaslarde merak ederse dıye :) bende huy her sabah tartılıyorum :))) bende haslama ıspanagı yagsız bır bıcımde tavada kavurdumm ıyıce sırf haslanmıs zor yenır dıye ıspanagın kendısı zaten zor yenıyo ya neyse hahah :) emınım guzel sonuclar alıcaksınız ınsallah bende alırım :)
:3:

ben her sabah tartılırsam moralim bozuluyor bazen gram bile oynamayınca :1: o yüzden haftada 1 kez tartılıyorum ben. ama olsun fark etmez. sen nasıl kendini mutlu hissedeceksen öyle yap arkadaşım :1:

günaydın

bugün benim 3. günüm.
aynen benimde her sabah tartılma huyum var:)
başlangıçtan itibaren 1.7 kilo vermişim.

1.gün: 76.3
2.gün: 75.1
3.gün: 74.6

mutlaka bundan sonra kilo vermek daha zor olacaktır ama diyete alıştım gibi. umarım iki hafta sonunda çok çok kilo vermiş oluruz:)

sizlerinde kaç kilo verdiğini çook merak ediyorum.

herkese kolay gelsiiinn

canım valla ben tartılmıyorum. az kaldı benim bugün 11.günüm. 2 martta tartılacağım inşallah. o zaman yazarım tabikide.

Mrb bugün diyette 1. Günüm şimdilik gayet iyi gidiyor. Ben ıspanagi tavada az kavurup ıcine 2 diş sarmisak ve ve bir çay kaşigi kimyon koydum tuzlu gibi oldu sarimsakla sbah ictigim limon suyun dengesini sagladim.aksamda bftek yerine tavuk hasladim yeşil slatanin icine katip tavuklu salata yapacagim daha yenebilir olur en azindan buarada diyete 84.9 kg la basladim:1:

Back
X