- Konu Sahibi scarlettsebnem
- #7.741
kaldı 4 gün inşallah![]()
evet Allah'ın izniyle sağlıkla hayırla bir tamamlasak süper olur :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kaldı 4 gün inşallah![]()
kaç kilo verebildiniz acaba?
dünkü zorlu günü atlattıktan sonra bugünde 8. gün tamamlandı Allah'a şükür. Kaldı 5 gün.
arkadaşlar ben yarın baslamayı dusunuyorum vucudum rejimede alısık cunku 7 haftadır rejımdeyım 7 kilo versdim ama suan kılo vermem bıraz durdu bende bu dıyetı denemek ıstedım benım sorum biftek yerine ne terih edebilirim :)![]()
ben et biftek yerine tavuk göğsü yaptırdım onları haşlayıp yiyorum.
teşekkürler :) tavuk benım ıcın daha kolay olur :)
et bana pahalı geldi açıkcasıtavuk göğsü de oluyor bu diyette dediler ki zaten kırmızı etle pek aram da yok. ben tavukla yapıyorum çok da faydasını gördüm açıkcası. benim10. günüm bitti bugün. hemen başlamanı tavsiye ederim
![]()
süper bende hemen yarın baslamayı dusunuyorum bırde ıspanak yemek ıstemıyorum ama zorunlu artık napalım :) kılo kaybınız nedır 10 gundur yapmısınız umarım bende yapabılırım supersınız :)))
10. günüm nasılda geçti günler. kaldı 3 gün. yalnız ben 10 gündür tuvalete çıkamıyorum şaka gibi
dediğim gibi daha tartılmadım ben. 2 martta tartılacağım o zaman yazarım ne kdar verdiğimi. ıspanak yerine ben çiğ karnabaharı salata yaptım yedim öyle yiyorum hatta. kalorileirne baktım aynı yere denk geliyor.
bende bugun başladım :) umarım güzel gider ben her sabah kac kılo gram kaybettiğimi yazarım hem dıger arkadaslarde merak ederse dıye :) bende huy her sabah tartılıyorum :))) bende haslama ıspanagı yagsız bır bıcımde tavada kavurdumm ıyıce sırf haslanmıs zor yenır dıye ıspanagın kendısı zaten zor yenıyo ya neyse hahah :) emınım guzel sonuclar alıcaksınız ınsallah bende alırım :)
![]()
günaydın
bugün benim 3. günüm.
aynen benimde her sabah tartılma huyum var:)
başlangıçtan itibaren 1.7 kilo vermişim.
1.gün: 76.3
2.gün: 75.1
3.gün: 74.6
mutlaka bundan sonra kilo vermek daha zor olacaktır ama diyete alıştım gibi. umarım iki hafta sonunda çok çok kilo vermiş oluruz:)
sizlerinde kaç kilo verdiğini çook merak ediyorum.
herkese kolay gelsiiinn
canım valla ben tartılmıyorum. az kaldı benim bugün 11.günüm. 2 martta tartılacağım inşallah. o zaman yazarım tabikide.
seasun tuvalet konusunda al benden de o kadar.ben iki defa çıktım ama çıktım sayılmaz.
yediklerimiz nereye gdiyor acaba?
![]()