Popüler Konu İsveç Diyeti Deneyimlerimiz

Aksam yemegim bu saate kaldi,gezmeye cikmistik gec geldik napalim az da olsa yicem zaten az :KK48:
aynı anda yazmışız bende nerelerde diyordum
bnde spora gittim geldm yemeği yemştm
şimdi dondurma yicem diyet kusura bakmasn
belki yarın bozarm hiç veremedm kilo 1kg dışında ben anlamadm bu işi

aynı anda yazmışız bende nerelerde diyordum
bnde spora gittim geldm yemeği yemştm
şimdi dondurma yicem diyet kusura bakmasn
belki yarın bozarm hiç veremedm kilo 1kg dışında ben anlamadm bu işi
Neeee hayiirrr bozmak yok seni gidi seni zaten 6.gun falan diyodun bozmaya niyetin vardi anlamistim.

Neeee hayiirrr bozmak yok seni gidi seni zaten 6.gun falan diyodun bozmaya niyetin vardi anlamistim.
yok canm 6 günü gerçekten merak ettiğimden sormuştm
ama veremiyorum sıkıldm artık o_O
iş bulmak zor tabi şöyle zor özelde alanımız yok bizim
dönemsel işler dışında
develete girersen rahatsn maaşıda dolgun

ama artık her bölüm öyle kuzucum bi tıp ve iyi bir mühendislik bitirmedikten sonra zaten her türlü açıkta oluyorsun kendi mesleğini yapamıyorsun bunun bölümle bir ilgisi kalmadı kpss şart herkes içn yoksa dandik işler var hep
senin bölüm neydi canm ben bölümümü demiş miydim sana
çalştn mı sen hiç ?

yok canm 6 günü gerçekten merak ettiğimden sormuştm
ama veremiyorum sıkıldm artık o_O
iş bulmak zor tabi şöyle zor özelde alanımız yok bizim
dönemsel işler dışında
develete girersen rahatsn maaşıda dolgun

ama artık her bölüm öyle kuzucum bi tıp ve iyi bir mühendislik bitirmedikten sonra zaten her türlü açıkta oluyorsun kendi mesleğini yapamıyorsun bunun bölümle bir ilgisi kalmadı kpss şart herkes içn yoksa dandik işler var hep
senin bölüm neydi canm ben bölümümü demiş miydim sana
çalştn mı sen hiç ?
Evet Arkeoloji okudum demiştin,hatta ben de aaa benim çocukluk hayalim demiştim:KK48:
Ben bilgisayar teknolojisi ve programlama mezunuyum ve dediğin gibi artık bir çok bölüm gibi benimki de sıradan oldu.Kısa süre çalıştım ama programcılıkta daha çok erkekleri tercih ediyorlar çünkü çalışma temposu yüksek,bayanların bahanesi boldur hükmüyle uzak tutuyorlar bizi.Benim de amacım kpss ama artık çok zorlaştı ya da ben anne olduktan sonra daha da korkmaya başladım.

Evet Arkeoloji okudum demiştin,hatta ben de aaa benim çocukluk hayalim demiştim:KK48:
Ben bilgisayar teknolojisi ve programlama mezunuyum ve dediğin gibi artık bir çok bölüm gibi benimki de sıradan oldu.Kısa süre çalıştım ama programcılıkta daha çok erkekleri tercih ediyorlar çünkü çalışma temposu yüksek,bayanların bahanesi boldur hükmüyle uzak tutuyorlar bizi.Benim de amacım kpss ama artık çok zorlaştı ya da ben anne olduktan sonra daha da korkmaya başladım.
canm açıkcası bu sene zordu bi garipti tarh soruları
ama istersen evde çalışablrsn benm evli çocuklu çalışan tanıdıklarım var...

canm açıkcası bu sene zordu bi garipti tarh soruları
ama istersen evde çalışablrsn benm evli çocuklu çalışan tanıdıklarım var...
Cep kitabı aldım özet şeklinde tüm konular var,fırsat buldukça bakıyorum ama diyete başladığımdan beri bakamadım halsizlikten.Sınava da az kaldı önlisans kpss 29 eylülde,artık ne kadar çalışabilirsem kar.

Cep kitabı aldım özet şeklinde tüm konular var,fırsat buldukça bakıyorum ama diyete başladığımdan beri bakamadım halsizlikten.Sınava da az kaldı önlisans kpss 29 eylülde,artık ne kadar çalışabilirsem kar.
tabi canm şansını dene bakalım.
inşallh güzel geçer.
çalışmayı düşünüyorsn demek
sadece devlet mi düşünüyorsn cnm oğlun 1 yaşındaydı dimi
bir de hangi şehrdesn sen

tabi canm şansını dene bakalım.
inşallh güzel geçer.
çalışmayı düşünüyorsn demek
sadece devlet mi düşünüyorsn cnm oğlun 1 yaşındaydı dimi
bir de hangi şehrdesn sen
Devlet memuru olarak çalışmayı istiyorum yoksa oğlumu ilkokul dönemine kadar yalnız bırakmak içimden gelmiyor.
4 kez kpssye girdim,takılmış gibi 70 alıyorum her defasında ama öyle harıl harıl hiç çalışmadım şimdiye kadar.Benim bölüm 88 puan üstü alıyor kadroya :110:
Sen kaç puan aldın canım?

Back
X