- 19 Kasım 2014
- 160
- 65
- 38
- Konu Sahibi scarlettsebnem
- #9.841
ben tekrar başlıcam beraber başlıyalım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ay ben bozdum bugün insan dayanamıyor buna, neyse 4 kilo verdim, acaba yarın tekrar mı başlasam senle
merhaba arkadaşlar bende yarın başlıyorum diyete başlayan varsa beraber başlayalım![]()
ben geldimmmm kızlar evet ilk günüm bitti. bu arada herkes kilo boy yazsın benim 1.70 70 kg ile başladım
günaydın kızlar hepinize başarılarBen de birazdan kahvemle başlıyorum boyun 1.68 kilom 106
umarım bu sefer yarıda kesmeden diyeti tamamlarım :):)
bu arada ikinci kere üst üste uygulamak doğru mu keşke bi ara verseydiniz mainbo :/ bu arada tebrik ederim başarılar
ben de ispanagimi yumurtami yedim yuruyusumu de yaptim. haklisin basarmak bizim icin cok zor degil hep birlikte yapicaz sonunda istedigimizi almak varmerhabalarr :) yürüyüş yaptım bu yağmurda çamurda ve yeni geldim salam ve yoğurt var menüde. kimse moralini bozmasın biz kadınız yaa buzamana kadar ne istedikte yapamadık şimdide yapıcaz bırakmak yok başladıgımız işi bitiricez sadece 13 gün :)
tatlim ben de birazdan yicem aksam yemegimi simdilik sorun yok bende, dikkatini dagit diyet yaptigini surekli dusunmeakşam yemeğimi yedim kızlar da bu diyette benim hep başım ağrıyor size de oluyor mu ne zaman başlasam bırakıyorum resmenbırakmıycam ama bu sefer 13 günü tamamlıycam yapmam lazım
sizde durumlar nasıl?
canım normal baş agrısı dönme gibi ama yarına kadar geçer bidaha da olmaz sakın bırakmaakşam yemeğimi yedim kızlar da bu diyette benim hep başım ağrıyor size de oluyor mu ne zaman başlasam bırakıyorum resmenbırakmıycam ama bu sefer 13 günü tamamlıycam yapmam lazım
sizde durumlar nasıl?
tatlim ben de birazdan yicem aksam yemegimi simdilik sorun yok bende, dikkatini dagit diyet yaptigini surekli dusunme
canım normal baş agrısı dönme gibi ama yarına kadar geçer bidaha da olmaz sakın bırakma
akşam yemeğimi yedim kendime geldim yaakızlar yaşım 23 ve buzamana kadar kilo yüzünde çok sıkıntılar çektim erkek arkadaşım vardı demediği şey kalmadı hakaretler vs. kilonun bukadar önemli bişey oldugunu daha yeni yeni anlamaya başladım nekadar kabul etmesekte fizik önemliymiş. aşık oldum çok sevdim bıraktı gitti ama şuan onun karşısına bambaşka çıkmak istiyorum kilo vermek saçlarımı kıyafetimi değiştirmek artık hedefim bu. o magazalara girdiğimizde indirimde olan küçük bedenleri alalım hemde denemeye bile gerek kalmadan en azından bu yeni yıla zayıf girelim ve ogün en güzel elbisemizi giyip fotolar çekilelim. diyet için sağlıksız diyenler kilo çokmu sağlıklı bişey inanın bunun kadar olamaz. İNTİKAMIMIZ ACI OLUCAK dayanın kızlarrrr sadece 13 gün dayanıcaz görsün herkes biz neymişiz.
![]()
hahhah harikasın canım ya, bende 21 yaşındayım ve hep iri yarı biriydim ,10 kilo vermiştim aslında tekrar aldım malesefakşam yemeğimi yedim kendime geldim yaakızlar yaşım 23 ve buzamana kadar kilo yüzünde çok sıkıntılar çektim erkek arkadaşım vardı demediği şey kalmadı hakaretler vs. kilonun bukadar önemli bişey oldugunu daha yeni yeni anlamaya başladım nekadar kabul etmesekte fizik önemliymiş. aşık oldum çok sevdim bıraktı gitti ama şuan onun karşısına bambaşka çıkmak istiyorum kilo vermek saçlarımı kıyafetimi değiştirmek artık hedefim bu. o magazalara girdiğimizde indirimde olan küçük bedenleri alalım hemde denemeye bile gerek kalmadan en azından bu yeni yıla zayıf girelim ve ogün en güzel elbisemizi giyip fotolar çekilelim. diyet için sağlıksız diyenler kilo çokmu sağlıklı bişey inanın bunun kadar olamaz. İNTİKAMIMIZ ACI OLUCAK dayanın kızlarrrr sadece 13 gün dayanıcaz görsün herkes biz neymişiz.
![]()