Popüler Konu İsveç Diyeti Deneyimlerimiz

İlk günüm bitti.Başlangıç 70,8 1. gün sonu 69,8
1 kg eksik çok şükür. Ama zaten bir önceki gün yemeyi çok fena abartmıştım. 1 kg gitmesi normal sanırsam.
Kalan 12 gün sabırr inşallah.:KK49:

GGünaydın benimde 2. Günüm dun 77.1 ile basladim bugün 75.9 iyi gidiyo şimdilik geçen hafta baslamistim hasta olunca biraktim bu kez insallah 13 günü tamamlamak istiyorum cumaya kadar tartilmayacagim hergün tartilmak kkötü etkiliyo beni çünki cuma yazarim tekrar kolay gelsin hepimize

GGünaydın benimde 2. Günüm dun 77.1 ile basladim bugün 75.9 iyi gidiyo şimdilik geçen hafta baslamistim hasta olunca biraktim bu kez insallah 13 günü tamamlamak istiyorum cumaya kadar tartilmayacagim hergün tartilmak kkötü etkiliyo beni çünki cuma yazarim tekrar kolay gelsin hepimize
Aynı gündeyiz seninle çoook sevindim:)
İnşallah 13 gün tamamlanacak:cool:

Su saate kadar 4. Gunki butun yiyecekleri yedim aksama sadece bi kase yogurt kaldi direnecem ama yenilmiycem gerekirse erknden yatacam birde ben spordan once yada gece yatmadan once diye duymustum biberiye yagini surup stece sarip yatiyorum incelmede faydasi oluyo 4 gunde gobekten 4cm gitmis darisi basiniza

4.gün ne kadar az yiyecek var yaaa :(
Akşam salatayla yoğurt yedim.günden güne azalıyor yemekler.miss gibi yemekler gözümün önündeydi.ama devam inşallah.
Hedefe varana kadar .

Hedefime 5 kaldı inşallah.4 ü gitti:))
Zayıflarken şekillenmek de istiyorum.korse araştırıyorum.zaten kış.rahatsız etmez gibi geliyor.sen kullanıyor musun?önereceğin bir marka var mı?
Yok canim korse takamiyorum hic kizimin dogumundan sonra kisa bi sure taktim cok rahatsiz olmustum sekillendirir mi korse diyosun yaa ben en az bi saat spor yapiyorum muhakak bolgesel zayiflamam lazim benim

Destek oluruz canım birbirimize çok zorluyo ama pes eetme sakın bbugün biraz daha hafifim sanki ama cumaya kadar tartilmayacagim ayrica bolbol hareket halindeyim tam olarak spor yapamasamda

:KK5:Dün öğlen dişim tuttu diye 4.günü yapamadım tüm dün bir şey yiyemedim burayada giremedim bugün tekrar 4.günü yapıcam bu arada tartıda 57.0 çıktım aşırı mutluyum tabi bunda dün tüm gün aç olmamında etkisi vardır :KK28:

Kızlar dünkü kilomla aynı kilodayım bugün :KK43: bugün de balık yiyemedim ıspanak haşladım.durdumu vücut acaba.
İzmir ben de aynii 56.3 tu dun bugun 56.1 ile kalktim 200 gr 55 hala goremedim yaa sanirim ben 6. Gunde bitakcam bana faydasi omadi ben yiyerek de 55 e geliyodum bana 55 ten asagi dusurecek diywt lazim cok umutluydum isvecten :KK20:

İzmir ben de aynii 56.3 tu dun bugun 56.1 ile kalktim 200 gr 55 hala goremedim yaa sanirim ben 6. Gunde bitakcam bana faydasi omadi ben yiyerek de 55 e geliyodum bana 55 ten asagi dusurecek diywt lazim cok umutluydum isvecten :KK20:

Erken mi karar veriyoruz acaba bilmiyorum.her gün 1 kiloya alışınca veremediğimi görmek beni de üzdü.ama kararsızım bırakmak da.7.gün hariç menüler idare eder.3 kg daha versem kalanı akşam yemeyerek de veririm gibi geliyor.daha önce bu diyeti yapanlar da belli kg dan sonra takılmışlar.devam etsek daha iyi.ama sen zayıfsın zaten:nazar:.

İnanamadan simdi tartildim 55.8 ciktim nihayetttt insallah tartida bozukluk yoktur :KK53: eger 55 i gorursem 7. Gune devam edicem 52 53 gormek istiyorum artikk allahim nolur hepimiz en kisa zamnda istedigimiz kilolari verelim:KK42:

Birakmayi düşünmeyin kizlar ggaranti diyet bitince 5-6 kilo gidiyor ayrıca hergün tartilmakda ddoğru ddeğil bence tabi kendi karariniz ben pazartesi tartilmaya karar verdim eger kilo verdigimi tartida görürsem hafta sonu ipin ucu kaçar en iyisi pazartesi tartilmak

Back
X