- Konu Sahibi scarlettsebnem
- #10.081
Yedim 2 tane off bugün hiç geçmedi valla ya ..yemedin de miiii? Lütfen tut kendiniBenimde bu akşam misafirlerim var. Onlara kurabiyeler sütlaçlar hazırladım ama yemiycem inşallah
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yedim 2 tane off bugün hiç geçmedi valla ya ..yemedin de miiii? Lütfen tut kendiniBenimde bu akşam misafirlerim var. Onlara kurabiyeler sütlaçlar hazırladım ama yemiycem inşallah
![]()
Aynı gündeyiz seninle çoook sevindim:)GGünaydın benimde 2. Günüm dun 77.1 ile basladim bugün 75.9 iyi gidiyo şimdilik geçen hafta baslamistim hasta olunca biraktim bu kez insallah 13 günü tamamlamak istiyorum cumaya kadar tartilmayacagim hergün tartilmak kkötü etkiliyo beni çünki cuma yazarim tekrar kolay gelsin hepimize
Bi umut tartinin ustune ciktim 55 goriyim diye yine olmadi 56.258.6 ile basladim 4. Gun daha cok vermek istiyorum uzun zamndir 55 kilo goremedim benn
Hedefin kac izmir kac kaldi hedefe benim daha 4 kilom var verecek4.gün ne kadar az yiyecek var yaaa
Akşam salatayla yoğurt yedim.günden güne azalıyor yemekler.miss gibi yemekler gözümün önündeydi.ama devam inşallah.
Hedefe varana kadar .
Hedefin kac izmir kac kaldi hedefe benim daha 4 kilom var verecek
Yok canim korse takamiyorum hic kizimin dogumundan sonra kisa bi sure taktim cok rahatsiz olmustum sekillendirir mi korse diyosun yaa ben en az bi saat spor yapiyorum muhakak bolgesel zayiflamam lazim benimHedefime 5 kaldı inşallah.4 ü gitti:))
Zayıflarken şekillenmek de istiyorum.korse araştırıyorum.zaten kış.rahatsız etmez gibi geliyor.sen kullanıyor musun?önereceğin bir marka var mı?
İzmir ben de aynii 56.3 tu dun bugun 56.1 ile kalktim 200 gr 55 hala goremedim yaa sanirim ben 6. Gunde bitakcam bana faydasi omadi ben yiyerek de 55 e geliyodum bana 55 ten asagi dusurecek diywt lazim cok umutluydum isvectenKızlar dünkü kilomla aynı kilodayım bugünbugün de balık yiyemedim ıspanak haşladım.durdumu vücut acaba.
İzmir ben de aynii 56.3 tu dun bugun 56.1 ile kalktim 200 gr 55 hala goremedim yaa sanirim ben 6. Gunde bitakcam bana faydasi omadi ben yiyerek de 55 e geliyodum bana 55 ten asagi dusurecek diywt lazim cok umutluydum isvecten![]()