Popüler Konu İsveç Diyeti Deneyimlerimiz

Off ben 6.günden önce tartılmayacaktım ama sanki kilo vermemişim gibi bir üzgünlük var dayanamayacağım sanırım 4. gün daha kahvemi içmeden bi tartılayım diyorum içimde çok kötü his var kilo vermedim felan diye :KK43: :KK43:

Son düzenleme:
3 günde 1 kilo gitmişş yaptığım kaçamakları düşünürsek çok iyi aslında 1 kilo :KK50: 4. günüme başlıyorum artık kaçamak yapmak istemiyorum ya şu ağzımı bi tutsaaaam :KK14:

Merhaba kizlar bugün 4. Günümdeyim sabah baş agrisinla kalktim, kahvaltı da kahve ve bir dilim ekmek yedim, hava cok güzeldi öğlen cocuklarla biraz yürüyüş yaptim yarım saat kadar o esnada herhalde kan şekerim düştü elim ayağım ditredi aclik geldi hemen bir market girdim ordan diyet yulaf ekmek aldim hani şu hazir paketlerde olandan 2 dilim yedim kendime geldim, şimdi kendime 2 yumurta ve bir dilim beyaz peynir birde yeşil cay yapcam öğlen yemegi, yeşil cayi da ben ekleyim dedim.... fazla olmaz dimi arkadaşlar? ?

Ben de oğlen 2 yumurta ve bir dilim kaşar yedimm fazla olmaz bi yumurta fazla sadece dayanacak gibi degildim ekmeğe saldiracagima bi yumurta fazla yiyim en azindan daha diyete uygun aksam da pek bir sey yok portakal suyu ve yogurt o_O

Slm kizlar az önce bu İsveç diyetini iyi bir arastirdim şok diyet olarakta geciyor kisa sürede zayiflatiyor ama sonrasinda geri aliyormusun ve salik sorunlarda ortaya cikabiliyormuş ne düşünüyorsunuz bu konuda....

Merhaba
Benim de 5.gün bitti. İlk gün zor geçmişti sonrası iyi geçiyor.
Listeyi tam yapamıyorum. Sofrada olunca ille bişeyler atıyorum ağzıma.
Sabah, havuç vardı menüde ben artı olarak 2 zeytin ve 1 ceviz...
Öğlen sadece 1 ad.ton balığı
Akşamı sormayın, bizimkiler gözleme partisi yapıyorlardı geldim ki; avuç içim kadar
yedim bir de 200 gr kadar ızgara et.

Şok diyet ancak protein diyeti olduğu için fazla zararli olduğunu düşünmüyorum en fazla 13 gün yapiyoruz uzub sure protein diyeti olsa zararli olabilirdi. Diyet bittikten sonra yediklerimize dikkat etmezsek her diyetten sonra geri aliriz. Tabiki zararsiz diyemem ama abartilan noktalari da var.

Sürekli şok diyet yapmıyoruz, bence arada denenebilir. Özellikle kış aylarında ve akşamları ölçü kaçıyor,
su fazla içilmiyor...

Tabi ki şok diyetler uzun süreli yapılınca zararlı şok diyetin amacı adında anlaşıldığı gibi uzun süre diyet yapanlarda metabolizma durur vücudu bir şoklamak şaşırtmak gerekir
Ben de isveç diyetinde 5.günü bitirdim niye yapıyorum bu diyeti, ben vücudumu geçmişte çok hırpaladım aşırı spor ve aşırı az kaloriler alarak şimdi metabolizmam daha aşağısına cevap vermiyor
Bence ilk kez diyet yapıyorsanız daha normal diyetleri deneyin kilo vermeniz durunca buna başlarsınız çünkü vücudu aza alıştırınca daha sonradan kilo vermek istediğinizde imkansız oluyor veya bir yerde patlıyor kiloları aynen geri alıyorsunuz daha da kötüsü eski durumunuzuda geçiyorsunuz

sevgili kizcelerim isvec diyeti ile ilgili tecrubelerimi paylasiyorum

ilk 3gun cok rahat gecti. hatta ilk 3gun yarim saat yuruyus yaptim. ama simdiki aklim olsa yapmam cunku 4 5 6.gun cok zordu. zor olma sebebi ac kalmak degil vucudun tepkileri.
aslinda 13 gun yapmakti hedefim ama sagligimin bozulacagina kanaat getirerek 6 gunde biraktim. 6 gunde yaklasik 4kilo verdim. baslangic 64 simdi 60 küsür.
calistigim icin 4.5. ve6.gun is cok yogundu galiba o yuzden 5.gun sol gözüm segirmeye basladi normalde hic olmaz.
cok sukur Rabbime sabirla bitirdim.bugun 7.gun isvec bitti bende hafif hafif basladim yemeye. iyiyim elhamdulillah. geri almam insallah. simdi aklimdaki aksam yemegini yogurt meyve gibi hafif gidalarla gecistirmek.
destek olanlara cok tesekkur ederim. saglikli kilo vermeler dilerim.

sevgili kizcelerim isvec diyeti ile ilgili tecrubelerimi paylasiyorum

ilk 3gun cok rahat gecti. hatta ilk 3gun yarim saat yuruyus yaptim. ama simdiki aklim olsa yapmam cunku 4 5 6.gun cok zordu. zor olma sebebi ac kalmak degil vucudun tepkileri.
aslinda 13 gun yapmakti hedefim ama sagligimin bozulacagina kanaat getirerek 6 gunde biraktim. 6 gunde yaklasik 4kilo verdim. baslangic 64 simdi 60 küsür.
calistigim icin 4.5. ve6.gun is cok yogundu galiba o yuzden 5.gun sol gözüm segirmeye basladi normalde hic olmaz.
cok sukur Rabbime sabirla bitirdim.bugun 7.gun isvec bitti bende hafif hafif basladim yemeye. iyiyim elhamdulillah. geri almam insallah. simdi aklimdaki aksam yemegini yogurt meyve gibi hafif gidalarla gecistirmek.
destek olanlara cok tesekkur ederim. saglikli kilo vermeler dilerim.
Benim de spor yaparken vücuduma kramp giriyor, önceden yaptıklarımı yapamıyorum hatta sabahlari bir süre yataktan kalkamıyorum bazen düşünmüyor değilim bunun yerine adam gibi yemek yeyip sporumu düzgün yapsam daha mi iyiydi diye kramplar kas kaybının belirtisi olabilir

Slm ben diyet listesini hemen hemen tam uyguluyorum aralarda hicbirsey yemiyorum ( dün aksam kucuk bi kaçamak yaptim patetes salatasi) ama onun yerinde ertesi gün kızarmış ekmek yemedim, aralardada bol su iciyorum, birde istersen öğle ve akşam yemeklerini değiştirebilirsin..
canim yogurt veya meyve veya ceviz ekle biraz menuye. boylce 13 gune cikabilirsin. kendini cok zorlama. ama sakin kek pasta borek yeme

Benim de spor yaparken vücuduma kramp giriyor, onceden yapptıklarımı yapamıyorum hatta sabahlari bir süre yataktan kalkamıyorum bazen düşünmüyor değilim bunun yerine adam gibi yemek yeyip sporumu düzgün yapsam daha mi iyiydi diye kramplar kas kaybının belirtisi olabilir
canim intrnetten arastirdim magnezyum eksikligi yol aciyormus.2 gundur 1avuc kabak cekirdegi yiyorum gercekten iyi geliyor. ayrica bugun muz yedim. bunlar magnezyum icerigi yuksek gidalar. sende mutlaka dene.

Back
X