Popüler Konu İsveç Diyeti Deneyimlerimiz

Sık sık buraya bakıyorum yazan var mi diye çok aktif değil ama ben yazılanları okudukça motive oluyorum birbirimize,destek adına yazarsak çok iyi olur

Başarılar bol bol şu için benim önerim böyle ağır bir diyeti ilk defa yapıyorsanız ilk gün spor yapmayın drencsiz kalırsınız
Lahana diyeti yaptım önceleri çok güzel de kilo verdim ama tiksindim lahanadan veremez oldum insülin direncim var reaktif hipoglisemi var
Oruç tutuyo gibi niyetlendim hayırlısı artık

Evet bende 65.1 le başlayıp bu sabah 63 gördüm çok mutluyum yarından ümitliyim cumartesi pazarda diyete uyup 62 yi sabitlemek istiyorum

Başarılar bol bol şu için benim önerim böyle ağır bir diyeti ilk defa yapıyorsanız ilk gün spor yapmayın drencsiz kalırsınız

aynen ben ilk gün leslie 3 miles yaptım o gün bişeyim yoktu ama diğer günler kafamı kaldıramaz hale geldim gerçekten zaten az kalori alıyoruz spor iyice yoruyor

Lahana diyeti yaptım önceleri çok güzel de kilo verdim ama tiksindim lahanadan veremez oldum insülin direncim var reaktif hipoglisemi var
İnşallah bu diyetle güzel verirsin bende bu cihetten sonra lahana dusunuyordum

aynen ben ilk gün leslie 3 miles yaptım o gün bişeyim yoktu ama diğer günler kafamı kaldıramaz hale geldim gerçekten zaten az kalori alıyoruz spor iyice yoruyor
Bende ilk gün leslie 2 mil yaptım demekki önceki günlerden kalma,enerjik vardı git gide düşüyor enerjim. Valla ne giderse artık spora enerjik yok

Bugun 3. Gunum. Dunden beri 900 gram gitmis. Insallah boyle devam eder :21: insallah gormek istedigin rakamlari gorurum. amma iki hafta dayabilecegimi sanmiyorum. Hayirlisi..

Akşam yemeğimi yedim derisi alınmış iki parça tavuk izgara birkaç dilimde pattis yedim bir de ceviz :oops::KK22::KK22: şimdi pattisleri eritmek için leslie yapi cam pişman değilim çok halsizdim:KK62:

Akşam yemeğimi yedim derisi alınmış iki parça tavuk izgara birkaç dilimde pattis yedim bir de ceviz :oops::KK22::KK22: şimdi pattisleri eritmek için leslie yapi cam pişman değilim çok halsizdim:KK62:

Ben sabah kahvaltilarindaki ekmekler yerine badem yiyorum.insallah sorun olmaz. Sabah sirf karbonhidrat ve kahve var, bence asiri sagliksiz. Bir de et yerine hep balik yiyorum maalesef. Diyete yuzde yuz uymuyorum ama simdilik kilo vermem fena degil. Soyle bi 5 kilo verdigimi gorsem toplamda cok gaz olacak ve devam edebilmeme yardimci olacak. Bundan sonra bir sure daha hafif ama duzenli diyet yapmam gerek. Bayagi bi fazlam var.

Lahana diyetini ben de yapmaya kalkmistim ama sinirlerim bozulmustumsurekli lahana yemekten tazsiz tuzsuz. Yine cesaret edebilir miyim bilmiyorum ama belki ben de yine denerim. Sokmdiyetlerle verilen birkac kilo diyete devam konusunda motivasyon sagliyor.

Ben sabah kahvaltilarindaki ekmekler yerine badem yiyorum.insallah sorun olmaz. Sabah sirf karbonhidrat ve kahve var, bence asiri sagliksiz. Bir de et yerine hep balik yiyorum maalesef. Diyete yuzde yuz uymuyorum ama simdilik kilo vermem fena degil. Soyle bi 5 kilo verdigimi gorsem toplamda cok gaz olacak ve devam edebilmeme yardimci olacak. Bundan sonra bir sure daha hafif ama duzenli diyet yapmam gerek. Bayagi bi fazlam var.
Ben hiç ekmek yemiyorum sabahları yerine bişey de yemiyorum askerde tuketmiyorum bence de kalori oranı dengelenince sıkıntı olmaz

Bol su için arkadaşlar. Çok aç hissedersiniz yoğurt yiyebilirsiniz bence. Çok bitkin olmak hareketsizligede sebep oluyor.
Motivasyonuzu düşürmeyin. Gidecek kilolar kimimizden az kimimizden çok giden 1 kg bile kârımiz .

Lahana diyetini ben de yapmaya kalkmistim ama sinirlerim bozulmustumsurekli lahana yemekten tazsiz tuzsuz. Yine cesaret edebilir miyim bilmiyorum ama belki ben de yine denerim. Sokmdiyetlerle verilen birkac kilo diyete devam konusunda motivasyon sagliyor.
Mide bulantısı oluyor ister istemez
Akşam yemeğimi yedim arkadaşlar yeşil salata biftek yoktu haliyle bende tavuk haşladım salatanın üzerine didikledim yedim gitti şimdilik tokum su içeyim mi sizce bu saatten sonra

Bol su için arkadaşlar. Çok aç hissedersiniz yoğurt yiyebilirsiniz bence. Çok bitkin olmak hareketsizligede sebep oluyor.
Motivasyonuzu düşürmeyin. Gidecek kilolar kimimizden az kimimizden çok giden 1 kg bile kârımiz .

ben susadığımda mutfağa gidip dolabı açıp kola içen bir insandım kola içip de 3 4 gün su içmediğim olmuştur şimdi bu 4 günde 1 damacanayı yarıladım sağlıksız olduğu iddia edilen bi diyet yapıyoruz ama o damacanayı 1 haftada bitirecek olmak bile bana sağlıklı hissettiriyor bozmadan devam :D

ek bir bilgi: abim uyguladı isveç diyetini 13 gün ve gerçekten 11 kilo verdi 1 ay oluyor biteli ve sadece 1 kilosunu geri aldı gözüm döndüğünde bunu düşünüyorum beni iradeli tutuyor böle şeyler düşünmenizi tavsiye ederim :)

ek bir bilgi: abim uyguladı isveç diyetini 13 gün ve gerçekten 11 kilo verdi 1 ay oluyor biteli ve sadece 1 kilosunu geri aldı gözüm döndüğünde bunu düşünüyorum beni iradeli tutuyor böle şeyler düşünmenizi tavsiye ederim :)
Vauv! Iyi vermis ama erkek bunyesi daha hizli calisiyor. Biz biraz daha az verebiliriz. Bana bi 5-6 kilo cok iyi gelecek. Insallah veririm. Sonra da yavas yavas bi 5 kilo daha versem oh misler gibi

Arkadaşlar yanlış mı ettim bilmiyorum ama dayanamadım Basküle çıktım sabah ki kilomdan 2 kilo fazla çıktım şaka gibi sabaha kadar gitmez ki bunlar

Back
X