- Konu Sahibi scarlettsebnem
- #12.101
Bu arada ben bugun baslayamadim kizlar arkadaslarimla bi program yapmistik unuttum yarin ins basliorum size yazarim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İyiymis canim kaç yasindasinBenim de 1.67 canm
26 cnm.senİyiymis canim kaç yasindasin
Ben de basladim cnm sabah kahvemi ictim cok sukur 64.4 ile basladim bu arada bende hep 2.gunu yaptiigimdq 400 gr verirdim kih kihKızlar diyet nasıl gidiyorrBugün üçüncü günümün sabahı sonuçlar şöyle:
Başlangıç kilom:79.0
2. gün sabah:78.1
3. gün sabah:77.8
Yani 2 günde toplam 1.200 gr vermişim. 77 kilonun altını görememekten korkuyorumAma buna da şükür diyorum. Hepinize bol şanss
![]()
Ben de basladim cnm sabah kahvemi ictim cok sukur 64.4 ile basladim bu arada bende hep 2.gunu yaptiigimdq 400 gr verirdim kih kih
Benim canim patates kizartmasi istiyobu kilo problemi nie varki ya bende canimin her istediğini istediğim kadar yemek istiyorum
(
Canm bnde ne zaman isvec diyeti yapsam cnm hep patates kizartmasi istio aslinda biz ondaki nosastayi karbonhidrati istiorz bi beslenme izmanina gottim patayesin zararlarini bi anlatmisti inan yemezdinBenim canim patates kizartmasi istiyobu kilo problemi nie varki ya bende canimin her istediğini istediğim kadar yemek istiyorum
(
Yazicam her gun m etme cnm3. Gun felan acilma olmuyor mu acabasporumu yapicam simdi ona da useniyorum ya neyse
senin de sonuclarini merakla bekliyorumm
buseb naptın canım diyeti bıraktınmı bugün daha devam mı kiloda değişim var mı
pambuk-apla artık buradayız kızlar pazar günü için hazır mıyız
![]()
buseb naptın canım diyeti bıraktınmı bugün daha devam mı kiloda değişim var mı
pambuk-apla artık buradayız kızlar pazar günü için hazır mıyız
![]()