Popüler Konu İsveç Diyeti Deneyimlerimiz

hic morelini bozma ben iki tur diyet yaptim 5 günlük ilk hafta 2,7 kilo verdim iki gun ara verdim verdiğim kilonun yarisini geri aldim ikinci turda sadece 800 gr verdim 5 gunde ac kaldim cokta güzel sporumu yaptim ama yinede cok az verdim bu diyet ise yarar ins.yaramazsa da 6 gun denemeye deger

Bayrama 1 hafta var 6 veremesende spor yap su yesilcay ve diyetle 4 kilo verirsin bence keske bende versem 3 kiloya razıyım
Pambuk abla benim dun ilk gunumdu ve 1kilo 800 gram verdim bugun ikinci gunum daha bitmedi tabi yarin ikinci gunun sonucunu yazarim ins

Günaydın kızlar bu sabah kilom 78.6 geldi ama hiç moralimi bozmayacağım kendi evimde değilim basküller birbirini tutmayabiliyor 1 günde 2 buçuk kilo almış olamam herhalde yarın sabah evimden daha sağlıklı kilo bildirimi yapabilirim şimdi kahvemi yudumluyorum

Kizlarr gunaydin bugun baslayanlara allah kolaylik versin 2.gunum bitti dun 100 gram vermisim tabi kacamakli gidiorum dedigim gibi skmicam kendimi amac tamamlamak leblebi yedim dun badem bide 2 gunde toplamda 1 .900 gram verdim

Ee kızlar 5 kişi olduk yok mu arttıran ne kadar kalabalık olursak o kadar iyi olur sabah hepimiz başlangıç kilolarını atalım B Betus_3215 minekosan minekosan buseb buseb pambuk-apla pambuk-apla N nnnadal

ooo süperiizz

Günaydın kızlar bu sabah kilom 78.6 geldi ama hiç moralimi bozmayacağım kendi evimde değilim basküller birbirini tutmayabiliyor 1 günde 2 buçuk kilo almış olamam herhalde yarın sabah evimden daha sağlıklı kilo bildirimi yapabilirim şimdi kahvemi yudumluyorum

yok canım o kadar almamışsındır aynen moralini bozma boşuna

Kizlarr gunaydin bugun baslayanlara allah kolaylik versin 2.gunum bitti dun 100 gram vermisim tabi kacamakli gidiorum dedigim gibi skmicam kendimi amac tamamlamak leblebi yedim dun badem bide 2 gunde toplamda 1 .900 gram verdim

canım ama kaçamak yaparsan diyeti tamamlamanın ne anlamı var ki? bence kaçamak yapma bi gör bakalım bu diyetle kaç verebiliyorsun. vaktin boşa gitmesin çünkü bu zor bir diyet cidden :(

Sağol teşekkür ederiz kızlar neredesiniz hepiniz mi uyuyorsunuz :p

şimdi kahvemi yapcam :D

ooo süperiizz

yok canım o kadar almamışsındır aynen moralini bozma boşuna

canım ama kaçamak yaparsan diyeti tamamlamanın ne anlamı var ki? bence kaçamak yapma bi gör bakalım bu diyetle kaç verebiliyorsun. vaktin boşa gitmesin çünkü bu zor bir diyet cidden :KK43:

şimdi kahvemi yapcam :KK70:
O yuzden kacamak yapiorum canm kilo vermek icin cunku ben denedim bu diyeti en aevdgim diyet bu ama malesef her defasi da 3.gun bozup birakiodum ve so rasinda aclik krizinden cikmis gbi yiyodum simdi en azindan 2 gundur hem acikmiorum hem de kilo veriorum hehehe

Yok cnm odemdir o sana ta soyem bugun kiraz sapi cayi ic inanilmaz guzel odem atio

Buseee kaç kg la başlıyorsun

sabah tartıldım 65.6 :işsiz:

O yuzden kacamak yapiorum canm kilo vermek icin cunku ben denedim bu diyeti en aevdgim diyet bu ama malesef her defasi da 3.gun bozup birakiodum ve so rasinda aclik krizinden cikmis gbi yiyodum simdi en azindan 2 gundur hem acikmiorum hem de kilo veriorum hehehe

senin durumuhn farklıymış anladım canım :rapci:

A aaadddaaa ya belki baskül farklı olduğu içindir kiraz sapı çayı yok ama naneli yeşil çay içeceğim şimdi

ben de naneli limonlu yeşilçay içiyom şuan :21:

Back
X