Popüler Konu İsveç Diyeti Deneyimlerimiz

Günaydın kızlar sanırım benim vücutta kendini korumaya aldı metabolizma durdu bu diyette kilo veremesemde önceki verdiklerimi korumak amacıyla yapacağım bu hafta 75 i görseydim iyiydi ama nasip
1.gün:77
2.gun:76.6
76 ya kadar vermiş sayılmazcuma günü 76 idim

başlangıç kilon kaçtı?

N nnnadal Günaydın cnm aynen kilo vermem durdu benimde yapicak bisey yok 3 gun kaldi bende 77,6 kilo ciktim dune göre -100 bayramda normal yicez bayramdan sonra da yine bu diyeti yapariz
Bugün evde yokum annemdeyim elimden geldigince dikkat edicem görüşürüz bol kilo vermeler

benim de meto durmuş olabilir.

Kilo Bildirimim Çizelgem

Başlangıç Kilom: 65.6

1. gün: -400
2. gün: sabit :( regl oldum çok şişim ve dün wc ye çıkamadım bunlarda etken olabilir.
3. gün:
4. gün:
5. gün:
6. gün:

buseb buseb aramıza hoşgeldin bu hafta ancak kilolarımızı koruyacağı galiba hepimiz. Ama pes etmek yok bizde bayramdan sonra veririz inşallah. Başlangıç kilosun çok bilmiyorum evde değildim farklı baskülle tartıldığım için emin olamıyorum ama cuma günü 76 idi pazar o baskülde 78.6 ydı

Kızlar biraz önce oğlum yediği dondurmayı anne sen ye dedi anlamadan ağzıma soktu kendimi durduramadım dondurmayı yedim pişmanım ama akşama sadece yumurta ve salata yiyeceğim et yemeyeceğim

buseb buseb aramıza hoşgeldin bu hafta ancak kilolarımızı koruyacağı galiba hepimiz. Ama pes etmek yok bizde bayramdan sonra veririz inşallah. Başlangıç kilosun çok bilmiyorum evde değildim farklı baskülle tartıldığım için emin olamıyorum ama cuma günü 76 idi pazar o baskülde 78.6 ydı

oo bayaa geri gelmiş yaa :/ çok ağrım car ilk günüm çok şişim sabah evden cıktım öğle ızgara köfte ve çoban salata yedim. 2 yumurta 1 dilim salam ve salata yerine. şimdi de eltimdeyiz akşamı 1 meyve 1 domates ve haşl. kereviz yerine de marul yicem

buseb buseb kız ne kereviz öğlen ıspanak domates ve meyve vardı akşam salata yumurta ve salam vardı ben mi yanlış biliyorum

orijinalinde boiled celery diyor bu da haşlanmış kereviz demek :D buna en iyi alternatif marul. hem kalori olarak hem de a vitamini olarak. yani ben öyle düşünüyorum.

Iyi akşamlar kızlar nasıl gidiyor istemeye istemeye devam ediyorum resmen sporda etkili olmuyo kereviz yerine turlu yedim annem de ve incir akşam da yumurta salatası 3 lt su

Biz ne kadar az kl alıyoruz ben bugün yediklerini hesapladım 450 kl yi geçmiyor dondurma kaçamağıda buna dahil :dondurma::dondurma::dondurma:

çok azzzz

3 gun oldu cnm kacamakli 2 .100 gram gitti

gayet iyi benceeeee tebriik

Iste bu da metobolizmamizi durduruo sanirsam :KK43:

ay cidden öyle gibi yaa :(

Iyi akşamlar kızlar nasıl gidiyor istemeye istemeye devam ediyorum resmen sporda etkili olmuyo kereviz yerine turlu yedim annem de ve incir akşam da yumurta salatası 3 lt su

güzel olmuş afiyet olsun pambuk

pambuk-apla pambuk-apla canım ümidini kaybetme belki yarın birden düşeceğiz:dua: belli olmaz şöyle düşün bu diyeti yaparak kilo almıyorsun ve daha önce verdiklerini sabitliyorsun haftaya az alırsın bir sonraki hafta daha çok verirsin zorla yapma faydası olmaz

Back
X