Popüler Konu İsveç Diyeti Deneyimlerimiz

Canım verdiğin bilgiler için teşekkür ederim çok soru soruyorum kusura bakma bu diyetin belirli başlı saatleri varmı yoksa istediğin saatlerde yiyilebiliyirmu

Canım verdiğin bilgiler için teşekkür ederim çok soru soruyorum kusura bakma bu diyetin belirli başlı saatleri varmı yoksa istediğin saatlerde yiyilebiliyirmu

Rica ederim faydalı olabiliyorsam ne mutlu bana. Bende çok bildiğimden değil aslında ama şok diyetlerden korktuğumdan baya araştırmıştım. En iyi sonucu alabilmek için aynı saatlerde yemek önemliymiş. Akşam 18:30 dan sonraya bırakmamak gerekiuormuş akşam yemeğini mesela.

Hım teşekkür ederim canım verdiğin saate göre diğer öğünler ayarlarım artık ee senin nasıl gidiyor ise yariyormu bari çoğu yazıları okudum genellikle yaradigi söyleniyor ama ne bilim bu kadar kkısa sürede bu kadar kilo verilmesi insanı şaşırtıyor bende malzemeleri alıp deneyeceğim bakalım bana yarayacakmi bu arada ismim özge 26 yaşında 81 kilo 172 boyundayim doğum yapmadan önce 63 kiloydum kiloda geri dönmek istiyorum inş döneceğim :)

Hım teşekkür ederim canım verdiğin saate göre diğer öğünler ayarlarım artık ee senin nasıl gidiyor ise yariyormu bari çoğu yazıları okudum genellikle yaradigi söyleniyor ama ne bilim bu kadar kkısa sürede bu kadar kilo verilmesi insanı şaşırtıyor bende malzemeleri alıp deneyeceğim bakalım bana yarayacakmi bu arada ismim özge 26 yaşında 81 kilo 172 boyundayim doğum yapmadan önce 63 kiloydum kiloda geri dönmek istiyorum inş döneceğim :)

Ben yaptım bitirdim, 18 ekimde bitti. 1,65 boyundayım 77 kiloydum, diyet bittiğinde 72,5 a düştüm. Bu arada ben tiroit hastasıyım onun için ani kilo alımlarım oldu en son iki ayda 7 kilo almıştım 2,5 sene önce. Veremedimde 2,5 senedir aynı kilodaydım, artık ilaç kullandığımdan ani kilo almıyorum ama veremiyorumda. O yüzden bu diyet benim için çok iyi oldu. Belimde 7 cm inceldi.

Anladım canım peki tekrar baslamadinmi boyuna göre kilon yine fazla minimum 55 olman lazim

Evet kilom fazla , ama bu diyeti tekrarlamak için en az 3 ay beklemek gerekiyormuş. 55 kg benim için çok az, olduğumdan daha zayıf görünüyorum. 55 kg ken 48-50 sanıyorlardı, fazla zayıfsın derdi herkez.( çok eskide kaldı o günler tabii) artık 62-64 olsam süper olur. Şimdi yeşil çay,soda,limon kürünü yapıyorum. Yağ yakıcı bi kürmüş. Zaten ekmek, pilav falan bıraktım neredeyseok az yiyorum. Ama işte zor kilo veriyorum metebolizmam yavaş.

3 ay konusunu ben bilmiyordum ii oldu öğrendiğim bide detoks ile de güzel zayiflaniyormus bu arada onuda deneyebilirsin kaç yaşındasin

31 yaşındayım. Daha önce çok uğraşmadım kilo vermek için aslında. Kalori hesabı yaptım. Yediklerime dikkat ettim ama faydası olmadı. Ama artık sıkıldım bu yaşta istediğimi giyemwyeceksem , ne zaman giyeceğim. Yeni kıyafwt almak istemez oldum. En azından 60 lı rakamlara düşsem moral olacak.
Sizin tavsiye edeceğiniz bi detoks var mı??

Tv de izlemiştim yeşil elma detoks
-4 tane karabiber
- yarım demet maydanoz saplariyla
- limon 2 tane
- 2-3 adet yeşil elma kabuğu
4 tane yasemin li yeşil çay
- 1 tane kabuklu tarçın
- 2-3 dilim taze zencefil
Hepsini Ortaköy tencereye koyup üzerini kapatacak şekilde şu koyuyoruz kaynatıp dinlendiriyoruz 1.5litre şişeye doldurup tuketiyoruz haftada 2 kez bunu tüketirken günde sadece 3 haşlanmış yumurta yiyoruz sabah öğle akşam 1 haftada 6 kilo veriliyirmus bunu diyen de diyetisyen ne kadar doğru bilmiyprum

Belki daha sonra denerşm, şödi üst üste yapmayayım. Zaten hormonlarım düzEnsiz iyice ayarı bozulmasın :)

Arkadaslar benm boyum 178 kilomda 120 nekadar verebilirim bu diyetle azimliyim uygulayabilirim ama vermessem cok uzulurum zaten 1 aydir diyetteyim hergun sporda yapiyrum ama biraz hizli verip moralimi duzeltmek istyrum

Arkadaslar benm boyum 178 kilomda 120 nekadar verebilirim bu diyetle azimliyim uygulayabilirim ama vermessem cok uzulurum zaten 1 aydir diyetteyim hergun sporda yapiyrum ama biraz hizli verip moralimi duzeltmek istyrum

En azından 6 gün deneyin bence , ben faydaaı olacağına inanıyorum. 77 ile başlayıp 4,5 kilo verdim. Türoit hastası olduğum halde.

Herkese merhaba
Diyet konusunda aranıza yeni katılıyorum. Çok kilo aldım. 1/68 boyunda 70 kiloydum. Çok zorlu bir sürece başladım İsveç Diyeti. Diyete başlamadan bir gün önce yememi kıstım hazırlık günümdü. 1.günün sabahı 69.40 2.günün sabahı 67.80 3.günün sabahı 67 yarın 4.günüm sabah tekrar yazıcam. Çok zor bir diyet ama kilo verdiğimi gördükçe daha çok hırslanıyorum.:halay:

Ben de dün başladım dün hiç fire vermedim ama bugün bi bisküvi yedim. Ve özel dönemimde başladım çok fazla kilo kaybı beklemiyorum ama umutluyum. 63 le başladım. Sizce 13 gün mü yapayım?

Back
X