- Konu Sahibi scarlettsebnem
- #12.441
Canım verdiğin bilgiler için teşekkür ederim çok soru soruyorum kusura bakma bu diyetin belirli başlı saatleri varmı yoksa istediğin saatlerde yiyilebiliyirmu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım verdiğin bilgiler için teşekkür ederim çok soru soruyorum kusura bakma bu diyetin belirli başlı saatleri varmı yoksa istediğin saatlerde yiyilebiliyirmu
Hım teşekkür ederim canım verdiğin saate göre diğer öğünler ayarlarım artık ee senin nasıl gidiyor ise yariyormu bari çoğu yazıları okudum genellikle yaradigi söyleniyor ama ne bilim bu kadar kkısa sürede bu kadar kilo verilmesi insanı şaşırtıyor bende malzemeleri alıp deneyeceğim bakalım bana yarayacakmi bu arada ismim özge 26 yaşında 81 kilo 172 boyundayim doğum yapmadan önce 63 kiloydum kiloda geri dönmek istiyorum inş döneceğim :)
Anladım canım peki tekrar baslamadinmi boyuna göre kilon yine fazla minimum 55 olman lazim
Arkadaslar benm boyum 178 kilomda 120 nekadar verebilirim bu diyetle azimliyim uygulayabilirim ama vermessem cok uzulurum zaten 1 aydir diyetteyim hergun sporda yapiyrum ama biraz hizli verip moralimi duzeltmek istyrum
Bende baslicam ama suan hurma diyetini uyguluyorum bu bitsin bir kacgun ara verip baslicam buraya yazarim bu arada sizi tebrik ediyrum ne gbi etkileri oldu sizde kilo veriyosunz ama bnu hissediyomusunz bu onmli bence :)ve bu sabah 66.50 kiloyum![]()