Popüler Konu İsveç Diyeti Deneyimlerimiz

Selam kızlar ben hep 5 gün 5 kilo diyeti yapardım son zamanlarda başlayıp bitiremedim birkaç kere vücudum alıştığı için hiç kilo vermemeye başladım, daha önce o diyetle 77,8 den 70 e düştüm. Dün 70.7 ile isveç diyetine başladım sabah uyandığımda tartıda 69.3 tüm mutluluğumu anlatamam bu arada boyum 178 60 kilo hedefim :halay:

Mrb kızlar aranıza yeni katıldım bende baslicam ama malum dönemde fayda etmez diye okumuştum bilgisi olan varmi :anne:doğum kiloları ahhhh ahhhh:KK14:
İnşallah veririm ilk defa rejim uygulicam :anne:

5. gün bitti 68 de kaldım tabi bir gece çikolataları dün gecede çiğ köfteleri gömmemin etkisi olabilir, bende şu an regl dönemindeyim yılların diyetçisi olarak şunu söyleyebilirim en güzel kilo verilen dönemdir bu dönem.

5. gün bitti 68 de kaldım tabi bir gece çikolataları dün gecede çiğ köfteleri gömmemin etkisi olabilir, bende şu an regl dönemindeyim yılların diyetçisi olarak şunu söyleyebilirim en güzel kilo verilen dönemdir bu dönem.
Gerçekten veriliosa başlıyım bnde kaç günde ne kadar verdin Bn doğumdan sonrada kilo aldım 80 kilo oldum bildiğin plates topu gibi hissediyorum kendimi :KK49:

kızlar bende 3 yıl önce isveç diyeti yapmıştım, 13 günde 10 kilo vermiştim.şimdi inisülin direnci yüksek çıkınca geri aldım kiloları salı bende başlıcam... birlikte başlayalım yapmak isteyenlerle pazartesi başlanan diyet devam etmiyor diye salı günü başlıcam =)

korkma yaparız ilk gün gerçekten çok zor oluyor canım,karnın sürekli gurulduyor gözünün önünden cipsler geçiyor. birinci gün bitince başarırsan herşey çok kolay oluyor 13 günün sonunda mutlaka 13 kilo olmasada beş kilo olsun kesin gidiyor bu şekilde hayal et kendini çok mutlu oluyorsun sende salı başla destek olalım birbirimize bence başarırız

korkma yaparız ilk gün gerçekten çok zor oluyor canım,karnın sürekli gurulduyor gözünün önünden cipsler geçiyor. birinci gün bitince başarırsan herşey çok kolay oluyor 13 günün sonunda mutlaka 13 kilo olmasada beş kilo olsun kesin gidiyor bu şekilde hayal et kendini çok mutlu oluyorsun sende salı başla destek olalım birbirimize bence başarırız
Ya Can'ım olabilir dimi ...başarabiliriz..

Back
X