Popüler Konu İsveç Diyeti Deneyimlerimiz

Kızlar selam bugün 1. Günüm çok güzel geçti. 67 kiloyum hedefim 57. Kaç sefer pazartesi başlamak istedim, sonuç hep husran olur. Cumartesi başlamak daha iyi oldu. Yarın ne kadar gittiğini yazarım. Bol eksilerrrrrrrr....

Kızlar selam bugün 1. Günüm çok güzel geçti. 67 kiloyum hedefim 57. Kaç sefer pazartesi başlamak istedim, sonuç hep husran olur. Cumartesi başlamak daha iyi oldu. Yarın ne kadar gittiğini yazarım. Bol eksilerrrrrrrr....
Başlamak bitirmenin yarısıdır darısı benim başıma malum dönemin bitiminde baslicam bnde

merhaba aranıza yeni katıldım. 85 kilodan 69 kiloya düşmütüm. son zamanlarda dikkat edemedim ve 76 kilo oldum. yarın isveç diyetine başlıyorum. motivasyon olur diye üye oldum. adet dönemine az kaldı ama başlamak için bitmesini bekleyecek zamanım yok . 1 ay sonra 68 olmam lazım en kötü :KK43: ve yapabileceğime inanıyorum. herkese başarılar sonuçları paylaşalım :)

merhaba aranıza yeni katıldım. 85 kilodan 69 kiloya düşmütüm. son zamanlarda dikkat edemedim ve 76 kilo oldum. yarın isveç diyetine başlıyorum. motivasyon olur diye üye oldum. adet dönemine az kaldı ama başlamak için bitmesini bekleyecek zamanım yok . 1 ay sonra 68 olmam lazım en kötü :KK43: ve yapabileceğime inanıyorum. herkese başarılar sonuçları

korkma yaparız ilk gün gerçekten çok zor oluyor canım,karnın sürekli gurulduyor gözünün önünden cipsler geçiyor. birinci gün bitince başarırsan herşey çok kolay oluyor 13 günün sonunda mutlaka 13 kilo olmasada beş kilo olsun kesin gidiyor bu şekilde hayal et kendini çok mutlu oluyorsun sende salı başla destek olalım birbirimize bence başarırız
Ya çarşamba başlayalım beni de bekleyin :KK49:

Suan 54 kiloyum 50 olmak istiyorum gelismeleri yazicam ama 3 gunden fazla uygulamasammi diye dusunuyorum yaa cok sakincali falan yaziyo heryerde metabolizmayi tamamen degistryomus bide ben tiroit hastasiyim tedrgin oldum

Bu sabah acken tartildim 53.400 geldi ama emin olamıyorum gercekten verdimmi yaa
Ben 3-4 günde bir tartıldım diyeti yaparken, 1 er 1 er gitti ortalama her tartılışta. Toplamda 4,5 kilp gitti. Bir ayı geçti diyet biteli, 1,5 kg aldım ama 3 kilo sabit gitmiş oldu. 3 yıllık sabit kilomdan düştüm ve tiroit hastası olduğum için zor kilo veriyorum. O yüzden 3 kilo vermek benşm için iyi bir sonuç oldu:)

Bu arada sizin kadar az fazlam olsa bu diyeti yapmazdım, o da ayrı:))

Ben 3-4 günde bir tartıldım diyeti yaparken, 1 er 1 er gitti ortalama her tartılışta. Toplamda 4,5 kilp gitti. Bir ayı geçti diyet biteli, 1,5 kg aldım ama 3 kilo sabit gitmiş oldu. 3 yıllık sabit kilomdan düştüm ve tiroit hastası olduğum için zor kilo veriyorum. O yüzden 3 kilo vermek benşm için iyi bir sonuç oldu:)

Bu arada sizin kadar az fazlam olsa bu diyeti yapmazdım, o da ayrı:))
Sen kaç gün yaptın canım

Back
X