Popüler Konu İsveç Diyeti Deneyimlerimiz

Günaydın bnde başladım bugün Türk kahvesi yaptım içiyorum :KK9::KK6:

Günaydın adaşım benim adımda Semra. Bugun yarım kilo daha gitti.

Cnm bu diyette Nescafe özellikle tavsiye ediliyor. Çünkü Türk kahvesi kafein bakımından zengin ve bağımlılık yapabilir aynı zamanda Nescafe'ye göre daha sert içime sahip olması sebebi ile boş mideye sert gelebilir ve baş dönmesi de yapabilir. Yarın nescafe ile devam edersin istersen.

Cnm bu diyette Nescafe özellikle tavsiye ediliyor. Çünkü Türk kahvesi kafein bakımından zengin ve bağımlılık yapabilir aynı zamanda Nescafe'ye göre daha sert içime sahip olması sebebi ile boş mideye sert gelebilir ve baş dönmesi de yapabilir. Yarın nescafe ile devam edersin istersen.
Bende biyerde turk kahvesi daha etkili diye okudum nescafenin yumurtaliklara kotu etkisi varmis sanirim o yuzden cok icmemek gerekiyomus tam dayanagi nedir bilmiyorum ama dikkatli olmakta fayda var bide turk kahvesi sekersiz icildiginde sadece 2 kalori nescafeyi bilmiyorum

Yarında öyle denerim bide aralarda detoks çayı yaptım Bn onu içiyorum bakalim ne kadar gidicek 13 günde sabah 82.5 çıktı tartıda :kızgın:

Bende biyerde turk kahvesi daha etkili diye okudum nescafenin yumurtaliklara kotu etkisi varmis sanirim o yuzden cok icmemek gerekiyomus tam dayanagi nedir bilmiyorum ama dikkatli olmakta fayda var bide turk kahvesi sekersiz icildiginde sadece 2 kalori nescafeyi bilmiyorum

Bende araştırdım ama böyle bir bilgiye rast gelmedim. 10 günde kahve var çok ta fark etmiyor sanirim. İsveç diyeti oldugu için bana nescafe daha mantıklı geldi. Nescafe de 6 kalori.

Yarında öyle denerim bide aralarda detoks çayı yaptım Bn onu içiyorum bakalim ne kadar gidicek 13 günde sabah 82.5 çıktı tartıda :kızgın:

Diyetine başka birşey eklemezsen daha faydalı olacağını düşünüyorum. Bende 2 haftadır elma sirkesi bal su karışımı ve geceleri yoğurt kuru uyguluyordum şimdi ara verdim.

Nescafe 3 ü Bir Arada – 148 Kalori
Nescafe şekersiz ve süt tozu olmadan - 6 Kalori
Türk Kahvesi büyük fincanda şekersiz – 3 Kalori

Bu Kalori Programına göre en ideali Türk kahvesi ama biz Nescafe'yi özellikle tavsiye ediyoruz. Çünkü Türk kahvesi kafein bakımından zengin ve bağımlılık yapabilir aynı zamanda Nescafe'ye göre daha sert içime sahip olması sebebi ile boş mideye sert gelebilir ve baş dönmesi de yapabilir.

Ben bu yazıya istinaden neskafe tükettim. 1 küp şeker le. 3*1 değil kesinlikle, süt tozu yada süt katılarak hazırlanan neskafeyi kastediyorum. Sadece su ve tek şeker jullandım hazırlarken.
Emzirmeyle ilgilide bilgim yok maalesef. Bir zararı olduğunu duymadım hiç.[/USER]

...

4,5 kilo verdim ama daha öncede yazmıştım (hep yazıyorum) ben tiroit hastasıyım. Zor kilo veriyorum. O yüzden benim için iyi bir sonuçtu. 77 den 72,5 a düştüm. 3 yıldır ilk defa kilo verdim.
Geçmiş olsun cnm bende 1 aylik hamileyken 79 kiloydum doğuma 70 kilo ile gittim iki hamileligimdede kilo verdim ama sonra fazlasıyla aldım şuan 82.5 ve kilo vermeliyim boyda kısa 1.60 plates topu olcam yoksa:KK6:

Cnm verdiğin 4,5 kilo gerçekten fark ediliyor muydu. Kıyafetlerinde bir değişme oldu mu ?
Yanlış alıntıladınız sanırım:))
4,5 verdim açbilaç tartıldığım için büyük ihtimalle , normale dönünce 1,5 geri geldi. Ama bel çevresinden farketti, benim orantılı bir fiziğim var , çok fazlam olmasına rağmen vücudun orantılıdır, kimse kilo mu tahmin edemez.
Belimi ölçmüştüm başlamadan, bittiğinde 7 cm kadar fark etti. Bu yüzden daha çok vermiş gibi göründüm:))

Yanlış alıntıladınız sanırım:))
4,5 verdim açbilaç tartıldığım için büyük ihtimalle , normale dönünce 1,5 geri geldi. Ama bel çevresinden farketti, benim orantılı bir fiziğim var , çok fazlam olmasına rağmen vücudun orantılıdır, kimse kilo mu tahmin edemez.
Belimi ölçmüştüm başlamadan, bittiğinde 7 cm kadar fark etti. Bu yüzden daha çok vermiş gibi göründüm:))
Devam ediyormusun peki diyete

Devam ediyormusun peki diyete
İsveç diyetine devam etmiyorum,13 gün yaptım bıraktım 18 ekimde bitti. Şimdi bir haftadır bal+sirke+su karıştırıp içiyorum her gün. Birde yeşil çay+ limon+ soda karışımı yapıyorum. Bir kaç aydır çayıma attığım azıcık şekeride artık kullanmıyorum. Ekmek sadece kahvaltıda, akşam yemeğinde pilav yerdim onuda bıraktı aylardır. Ama işte kilo vermek zor benim için maalesef.

İsveç diyetine devam etmiyorum,13 gün yaptım bıraktım 18 ekimde bitti. Şimdi bir haftadır bal+sirke+su karıştırıp içiyorum her gün. Birde yeşil çay+ limon+ soda karışımı yapıyorum. Bir kaç aydır çayıma attığım azıcık şekeride artık kullanmıyorum. Ekmek sadece kahvaltıda, akşam yemeğinde pilav yerdim onuda bıraktı aylardır. Ama işte kilo vermek zor benim için maalesef.
Bugun başladım bende bakalim

Gerçekten kafaya koydum yarın sabah start veriyorum baslicam en azından 10 kilo verdirse süper olcak :KK46:spor yapamıyorum ufaklık canıma okuyor zaten zumba yapcam bende ek olarak :KK6:
ben de yarın başlamak isterdim ama malum dönem bitmeden başlamim dedim. aslında sorun olmayacağını bilsem başlardım

ben de yarın başlamak isterdim ama malum dönem bitmeden başlamim dedim. aslında sorun olmayacağını bilsem başlardım
Bnde bitimini bekledim öyle başladım ama eğer bnm gibi tansiyon probleminiz varsa yapmayın bu diyeti Bn başladım bugün ama şuan tansiyonum çok düşük bakalım yarın nolcak

Back
X