Popüler Konu İsveç Diyeti Deneyimlerimiz

Bravooo harika kilo vermissin. Bende iyi gidiyordum ama son 3 gündür aynı kilodayim. 5 kilo verdikten sonra duraksadim. 10. Günüm biraz moralim bozuldu bugün.:KK17::KK17::KK17:

Bende de oyle olmustu yani ilk gunler 1.5 kg gittigini biliyorum sonra 500 400 gramlara dusmustu. 12 gunde 13 kilo verenler biloyorum ben. her ne olursa olsun spor cok onemli ben gunde 400 adet ip atliyodum. bir de yaz aylarinda oldugum icin bol bol yuzuyodum. onlarin cok avantaji oldu bende kis aylarinda ilk denemem bakalim neler olacak

Bende de oyle olmustu yani ilk gunler 1.5 kg gittigini biliyorum sonra 500 400 gramlara dusmustu. 12 gunde 13 kilo verenler biloyorum ben. her ne olursa olsun spor cok onemli ben gunde 400 adet ip atliyodum. bir de yaz aylarinda oldugum icin bol bol yuzuyodum. onlarin cok avantaji oldu bende kis aylarinda ilk denemem bakalim neler olacak

Bende koşu bandında hızlı tempo yuruyus yapıyordum arıza yaptı. İp aldım bugün başladım. 400 tek seferde mi yoksa belirli aralıklarla mi atladiniz.

Merhaba arkadaşlar. Ben bu siteyi sürekli takip ediyorum ve bugün üye oldum. İsveç diyetini bende yapmak istiyorum. Benim bir akrabam 6 günde 4 kilo vermişti. Ben 175 boyunda 87 kiloyum. En az 17 kilo vermem lazım. Sürekli başlayıp diyeti akşam olunca bozuyorum. Çünkü evde gece 11 e kadar yalnızım. Sıkıntıdan yiyorum. Ama kararlıyım fit bir vücuda sahip olmak için her şeyi yapacağım. Diyete başlıyacağım bu hafta. İnşallah yarıda bırakmam. Buraya yazmamın sebebide motive olmak

Bende koşu bandında hızlı tempo yuruyus yapıyordum arıza yaptı. İp aldım bugün başladım. 400 tek seferde mi yoksa belirli aralıklarla mi atladiniz.
Sabah 200 aksam 200 seklinde yaptim ama ilk zamanlar birakin 200u 50 yi gormek bile yoruyodu bazen 50 serden 4 set yapiyorum bazen 100 100 bazen direk 200 o anki halime bagli. birde ben sporu yedikten hemen sonra yapiyorum. beklersem ciddi halsizlik oluyo

Sabah 200 aksam 200 seklinde yaptim ama ilk zamanlar birakin 200u 50 yi gormek bile yoruyodu bazen 50 serden 4 set yapiyorum bazen 100 100 bazen direk 200 o anki halime bagli. birde ben sporu yedikten hemen sonra yapiyorum. beklersem ciddi halsizlik oluyo

Tesekkurler bilgi için. Bende 50 yi zor yapiyordum şimdi 150 ye yapabiliyorum.

Mrb kızlar diyete 10 günün sonunda son verdim. 5 kilo gitti az oldu en azından 8 gitseydi daha mutlu olurdum. 11. Günde devam edecektim ama gozum kesmedi artık.

TSK. Besinci günü akşamı yemek yedim o yüzden kilo vermem yavaşlamış olabilir. Bide salam varken 1 değil 2 dilim yemistim. Bide bir kaşık kuru fasulye :)
Bn bitirdim canım ufak bebeğim vr pek giremiyorum siteye 13 gün sonunda total 9 buçuk kilo :halay:tabi spor la destek verdim lesli ile 45 dk. 45 dk.plates 200 ip günde 7000 adım ve sonuç bu :KK49::KK49:

Merhabalar bugün benimde 4 üncü günüm ve sabah 3. günün sonunda tartıldım. Veeeee 2.400 gram vermiş bulunuyorum.yaşasın İsveç diyeti bu arada kilo 61.800 idi. Şuan 59.400

Tekrar merhaba, diyete ancak bugun baslayabildim katilmam gereken bazi davetler vardi ama bugun itibariyle kendimi 13 gunluk bir kampa aliyorum :) 14.gunde sutlu nescafe sozunu kabul ediyorum :)) baslangic kilom 77.6, hedefimse 70 ve umarim basaririm :))

:KK42:

Rica ederim canim ne demek yeterki gitsin kilolar. Sütlü kahveyi 14. Günde keyifle iceriz. Zaten tatsız tuzsuz yemekten tat alma duyumu kaybettim gibi :KK42:

Tekrar merhaba, diyete ancak bugun baslayabildim katilmam gereken bazi davetler vardi ama bugun itibariyle kendimi 13 gunluk bir kampa aliyorum :) 14.gunde sutlu nescafe sozunu kabul ediyorum :)) baslangic kilom 77.6, hedefimse 70 ve umarim basaririm :))
Bende bugün başladım hayırlı si artık.
Başlangıç ;57.8
Boy;157

Sabah türk kahvesi içtim şekersiz . şimdide 2 yumurtali ıspanak yaptım . kendimce biraz değişiklik yapıyorum ben

arkadaşlar merhaba yeni katıldım aranıza.bugün tam başlayamadım yarın başlayacak olan ya da yeni başlayan arkadaşlarla birbirimize destek olalım. benim hipoglisemi sorunum var biraz. umarım güzel sonuçlar alırız hepimiz

arkadaşlar merhaba yeni katıldım aranıza.bugün tam başlayamadım yarın başlayacak olan ya da yeni başlayan arkadaşlarla birbirimize destek olalım. benim hipoglisemi sorunum var biraz. umarım güzel sonuçlar alırız hepimiz

1.günüm bitti
Boyum 170 ve
Baslangic kilom 77.6
2.gün yani yarin itibariyle sabahlari ac karnina tartildikca yazacagim.
Ilk gun biraz sıkıntılı gecti ama pes etmek yok sen de etme ve aclik hissettikce su ic

Bende bugün başladım hayırlı si artık.
Başlangıç ;57.8
Boy;157

Ayni gun baslamisiz harika, birlikte devam edelim :) ben 34 yasindayim eskiden daha rahat kilo verirdim diyet yaptigimda, genc arkadaslar mi acaba hep 8 10 kilo verenler merak ediyorum, benim yaslarimda bukadar kg veren var midir ki bu diyetle.. neyse artik oldugu kadar dimi =)

Ayni gun baslamisiz harika, birlikte devam edelim :) ben 34 yasindayim eskiden daha rahat kilo verirdim diyet yaptigimda, genc arkadaslar mi acaba hep 8 10 kilo verenler merak ediyorum, benim yaslarimda bukadar kg veren var midir ki bu diyetle.. neyse artik oldugu kadar dimi =)
Yaş kaç ki ? Bn 32 yasindayim 8 aylık bebeğim var +3 tanede okula giden Bn kilo verdim bu diyetle şimdi yediklerime dikkat ediyorum + spor tabi

Back
X