Popüler Konu İsveç Diyeti Deneyimlerimiz

Boyum 1.75 kilom 88. 18 kilo vermek istiyorum . Ama bir türlü diyete başlayamıyorum. Kararlıyım zayıflayacağım. Mart'ta düğünümüz var hayranlıkla bakılmak istiyorum.
Ayyh ayy seni okadar iyi anliyorumki walla..benimde ablamin dugunu wardi..bikac yil once..ama kiyafet zorlugu vs vs cok utancti..dugun bittikten sonra oturup aglamaya basladim..nolurdu herkes hayranlıkla baksaydı..böyle olmasaydım..ama kendi ipimle kendi kuyumu kaziyodum iste:silah:

Arkadaşlar ben bitirme kararı aldum dün çünkü bu diyeti bırakınca normal yemek yemeğe başlayınca 300-400 gr fazla çıkıyorum. Buda moralimi bozuyordu.. 56.6 ile başladım 10 gün civarı yaptım (baya kaçamaklı) Bufün 54.8 ile bitiriyorum. Herkese kolay gelsin :KK52:

Ayyh ayy seni okadar iyi anliyorumki walla..benimde ablamin dugunu wardi..bikac yil once..ama kiyafet zorlugu vs vs cok utancti..dugun bittikten sonra oturup aglamaya basladim..nolurdu herkes hayranlıkla baksaydı..böyle olmasaydım..ama kendi ipimle kendi kuyumu kaziyodum iste:silah:
Tamam yarın başlıyoruz o zaman. Ben bir de bir çocuk annesiyim ikinciyi düşünüyorum ve bu yüzden zayıflamam lazım en önemlisi sağlığım için

Motive olmamız için her gün kilo kontrolü yapmak iyi mi olur acaba

Bende hazırım yemeklerimi hazırladım. İlk kez yapacaklara tavsiye yarınki öğlenki haşlanmış ıspanak çok fena oluyor. onu ben tavada az soğanla kavuruyorum biraz da baharat katıyorum daha iyi oluyor.tavsiye ederim.

Bende hazırım yemeklerimi hazırladım. İlk kez yapacaklara tavsiye yarınki öğlenki haşlanmış ıspanak çok fena oluyor. onu ben tavada az soğanla kavuruyorum biraz da baharat katıyorum daha iyi oluyor.tavsiye ederim.
Tuz yok dimi ispanakta

Back
X