- 22 Nisan 2008
- 2.397
- 757
- 363
- 37
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydin Gamzecim :) mezuniyet yaklasinca mezun mu olsam hedefte yürümeye devam mi etsem düşüncesi olmasi çok doğal. Canim sana göre ideal kilon kaç. Kendine sor. Eğer 60sa içinden geçen oyle yap. Ama yok böyle iyiyim diyorsan da iş bitmiyor kilonu korumaya devam edeceksin.
Isveç bitince diyetten yorulmuş hissedersen ve biraz ara vermek istersen öyle yap:)
Pek yardimci olamadim galiba :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kızlar haydi bildirimleri görelim yahuuu
lucim
mkbule
biblodeniz
sizler bugünki kilo bildirimlerini yapmadınız aaaaaaaa amaaaaa hadi bizi mutlu edin
gamzem ve ebbissim sizde başlangıç ve bugünki kiloları bildirmediniz yahuuu sizlerdende mutlu haberler bekliyoruzzzz
amin canim isallah gorucemm
çok teşekkürler tatlım Allaha şükür gördüm yine 5 liyi ama şımarmak yok bu defa sende umarım 7li rakamları görürsün inşallahhhh
tatlım başlangıç kilon kaçtıki onu bildirmemişsin.
Sağlık olsun canım regl falanmı olacaksın acaba ?
devam lucim devamm midemiz kuculuyor fenamiisveç diyeti 3. gün duygu ve hislerim: açım uleyyn + la ne biçim diyet bu!!!! kaç kalori alıyoruz biz???? 100 mü 200 mü... ölüyoruuum acımdan![]()
yemeyelim hiç zahmet edip... bi yerlerde ölüp kalalım açlıktan....((((((((((((((((((
(netice itibarıyle diyete devam sevgili dostlar :)
allah yardimcin olsun gulum zordur oyle insanlarla bas etmek...Kızlar Günaydınnn
Fazla duramadan gidicem
Eğitimimin yarın son günü ama bende bittim
Eğitimimde bir çocuk var ilerigerizekalı sinirden dün ağlayacaktın nerdeyse o derce beni delirttti
Allahım bana sabır versin insallah
İsveçin bugün 4. günü suan tek şekerli kahvemi içiyorum hepinizi öpüyorumm![]()
ayni durumdayiz tatlim aman birakim deme sakin heeeGünaydın kızlar
regl olduğum için isveç suan bi işe yaramıyor hep +2 +3 çıkıyorum ben şimdilik izninizle beklemeye alıyorum kendimi cumartesi görüşürüz
Merhaba kızlar, bende bugün başladım boyum 1.60 kilom 77.8 . Daha önce yaptım ama destekçim olmayınca 6 gün yapıp bıraktımama bu defa tamamlıycam :) kolay gelsin herkese :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
yooo gayet iyi ifade etmişsin balımmmaslında ben böyle hem iyi hissediyorum hemde iyiyim gerçekten de, 38 bedenim..Amma velakinn içimdeki şeytan hayatında hiç 50 li rakamları görmedin, gel sen 59 da mezun ol ve 50 li rakamlarıda gör diyor, hiç bilemedim..Ya da mezun olup devam edeyim sizlerle :44:
Canımm ben anca bu gün görebildim bunu, özür dilerim..Ben haftasonu yedim ve kilo almış kapattım tatili, 64.40 rakamını görmüştüm pazartesi günü :26: ama bu sabah itibarıyla 62.7 geldimm1.70 gitmiş oldu, yani mezun olmam mümkün artık..yarına bir 500 daha gitse, yeterr
![]()
.
topiğimizin güzel kizlarinaa selam olsunnasilsiniz bakem kizlar ben bugun 3. günümdeyim ve harika gidiyor ama regl oldum
bu süreçte tartılmasam daha iyi ama bozmak yok canim okadan ciko istiyoki sormayin gitsin
ama nayir yemiycem tabisi aksama doğru disari cikacaz esimle kacamaksiz geçirmeye calisicam
![]()
amin canim isallah gorucemm
devam lucim devamm midemiz kuculuyor fenami
allah yardimcin olsun gulum zordur oyle insanlarla bas etmek...
ayni durumdayiz tatlim aman birakim deme sakin heee
basarilar canim bende dahaonce 6 gun yapmistim simdi 13 yapmaya kararliy![]()
Merhaba kızlar, bende bugün başladım boyum 1.60 kilom 77.8 . Daha önce yaptım ama destekçim olmayınca 6 gün yapıp bıraktımama bu defa tamamlıycam :) kolay gelsin herkese :)
Günaydın kızlar
regl olduğum için isveç suan bi işe yaramıyor hep +2 +3 çıkıyorum ben şimdilik izninizle beklemeye alıyorum kendimi cumartesi görüşürüz
Merhaba Kızlarrrr
Dün paylaşmam gerekiyordu ancak herkescikler tam olmadığından bugün paylaşım dedimmm
Buyrun ilk kilo bildirimlerimiz
Eki Görüntüle 1106659
Merhaba Kızlarrrr
Dün paylaşmam gerekiyordu ancak herkescikler tam olmadığından bugün paylaşım dedimmm
Eki Görüntüle 1106659
ellerine saglik tatlim![]()
Ellerine sağlık canım süper olmuş :)
Merhaba Kızlarrrr
Eki Görüntüle 1106659
merhaba :) umarım burası faydalı olur da 13 günü tamalarsın . kolay gelsin![]()
Günaydın kızlar :) bugün 2. Günüm 77.8 le başlamıştım şu an 77 yim :) napıyoruz devam ediyoruz :) gitsin kilolar :) herkese hayırlı cumalar.. kolay gelsin kızlar![]()
Ellerine sağlık zeycim. Onca işinin arasında bir de çizelgeyle uğraşmışsınUmarım bu çizelgeyi çok sevindirici rakamlarla doldururuz .
![]()
Kızlar beni çekiliyorum size kolay gelsin çok çok erirsiniz ınsallah
Gunaydin arkadaşlarim :)
**Isvec 5.gununde.
Dunku aksam yemegi biraz hafifti. Su an karnim gurul gurul. Ama karnim göbegim azaldı. Ve görenler de fark ediyor. Isveçi keske daha önce yapsaymışım :) Birazdan kilomu da bildireceğim herkese kolay gelsin :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Günaydın kızlar :) bugün 2. Günüm 77.8 le başlamıştım şu an 77 yim :) napıyoruz devam ediyoruz :) gitsin kilolar :) herkese hayırlı cumalar.. kolay gelsin kızlar![]()
Kızlar Günaydın
Bugün 2. bildirim günü isteyenler kilo bildirimi yapabilir.
Benim bugün 5. günüm ve reglm ona rağmen 59,5 çıktım
Çok şükür diyorum ve sizleri
Öpüyorum
[/B][/COLOR]
[/B][/COLOR]
Merhaba Kızlarrrr
Eki Görüntüle 1106659
Zeynepcim tebrik ederim seni . Onca hafta duraklamadan sonra harikasın
Bende 64.2 ye düştüm yaşasın yaaaaaçok mutluyum.