• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İsveç Diyeti Maceramız

Günaydın kızlar

regl olduğum için isveç suan bi işe yaramıyor hep +2 +3 çıkıyorum ben şimdilik izninizle beklemeye alıyorum kendimi cumartesi görüşürüz

Merhaba kızlar, bende bugün başladım boyum 1.60 kilom 77.8 . Daha önce yaptım ama destekçim olmayınca 6 gün yapıp bıraktım :( ama bu defa tamamlıycam :) kolay gelsin herkese :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Günaydin Gamzecim :) mezuniyet yaklasinca mezun mu olsam hedefte yürümeye devam mi etsem düşüncesi olmasi çok doğal. Canim sana göre ideal kilon kaç. Kendine sor. Eğer 60sa içinden geçen oyle yap. Ama yok böyle iyiyim diyorsan da iş bitmiyor kilonu korumaya devam edeceksin.
Isveç bitince diyetten yorulmuş hissedersen ve biraz ara vermek istersen öyle yap:)
Pek yardimci olamadim galiba :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

yooo gayet iyi ifade etmişsin balımmm :54: aslında ben böyle hem iyi hissediyorum hemde iyiyim gerçekten de, 38 bedenim..Amma velakinn içimdeki şeytan hayatında hiç 50 li rakamları görmedin, gel sen 59 da mezun ol ve 50 li rakamlarıda gör diyor, hiç bilemedim..Ya da mezun olup devam edeyim sizlerle :44: :16:

Kızlar haydi bildirimleri görelim yahuuu

lucim
mkbule
biblodeniz

sizler bugünki kilo bildirimlerini yapmadınız aaaaaaaa amaaaaa hadi bizi mutlu edin

gamzem ve ebbissim
sizde başlangıç ve bugünki kiloları bildirmediniz yahuuu sizlerdende mutlu haberler bekliyoruzzzz

Canımm ben anca bu gün görebildim bunu, özür dilerim..Ben haftasonu yedim ve kilo almış kapattım tatili, 64.40 rakamını görmüştüm pazartesi günü :26: ama bu sabah itibarıyla 62.7 geldimm :27::27: 1.70 gitmiş oldu, yani mezun olmam mümkün artık..yarına bir 500 daha gitse, yeterr :27::27: :16:

.

topiğimizin güzel kizlarinaa selam olsun :3: nasilsiniz bakem kizlar ben bugun 3. günümdeyim ve harika gidiyor ama regl oldum:ssz: bu süreçte tartılmasam daha iyi ama bozmak yok canim okadan ciko istiyoki sormayin gitsin :47: ama nayir yemiycem tabisi aksama doğru disari cikacaz esimle kacamaksiz geçirmeye calisicam :27::27::27:

çok teşekkürler tatlım Allaha şükür gördüm yine 5 liyi ama şımarmak yok bu defa sende umarım 7li rakamları görürsün inşallahhhh

tatlım başlangıç kilon kaçtıki onu bildirmemişsin.

Sağlık olsun canım regl falanmı olacaksın acaba ?
amin canim isallah gorucemm:52::52:
isveç diyeti 3. gün duygu ve hislerim: açım uleyyn + la ne biçim diyet bu!!!! kaç kalori alıyoruz biz???? 100 mü 200 mü... ölüyoruuum acımdan :(
yemeyelim hiç zahmet edip... bi yerlerde ölüp kalalım açlıktan....:(((((((((((((((((((

(netice itibarıyle diyete devam sevgili dostlar :)
devam lucim devamm midemiz kuculuyor fenami:34:
Kızlar Günaydınnn

Fazla duramadan gidicem

Eğitimimin yarın son günü ama bende bittim

Eğitimimde bir çocuk var ilerigerizekalı sinirden dün ağlayacaktın nerdeyse o derce beni delirttti

Allahım bana sabır versin insallah

İsveçin bugün 4. günü suan tek şekerli kahvemi içiyorum hepinizi öpüyorumm :16::16:
:16:
allah yardimcin olsun gulum zordur oyle insanlarla bas etmek...
Günaydın kızlar

regl olduğum için isveç suan bi işe yaramıyor hep +2 +3 çıkıyorum ben şimdilik izninizle beklemeye alıyorum kendimi cumartesi görüşürüz
ayni durumdayiz tatlim aman birakim deme sakin heee:27::27::27::27::27:
Merhaba kızlar, bende bugün başladım boyum 1.60 kilom 77.8 . Daha önce yaptım ama destekçim olmayınca 6 gün yapıp bıraktım :( ama bu defa tamamlıycam :) kolay gelsin herkese :)

basarilar canim bende dahaonce 6 gun yapmistim simdi 13 yapmaya kararliy:46:

yooo gayet iyi ifade etmişsin balımmm :54: aslında ben böyle hem iyi hissediyorum hemde iyiyim gerçekten de, 38 bedenim..Amma velakinn içimdeki şeytan hayatında hiç 50 li rakamları görmedin, gel sen 59 da mezun ol ve 50 li rakamlarıda gör diyor, hiç bilemedim..Ya da mezun olup devam edeyim sizlerle :44: :16:

Canımm ben anca bu gün görebildim bunu, özür dilerim..Ben haftasonu yedim ve kilo almış kapattım tatili, 64.40 rakamını görmüştüm pazartesi günü :26: ama bu sabah itibarıyla 62.7 geldimm :27::27: 1.70 gitmiş oldu, yani mezun olmam mümkün artık..yarına bir 500 daha gitse, yeterr :27::27: :16:

.

canım benim çpok güzel vermişsin ne mutlu sana

hemen ekledim listeyee

topiğimizin güzel kizlarinaa selam olsun :3: nasilsiniz bakem kizlar ben bugun 3. günümdeyim ve harika gidiyor ama regl oldum:ssz: bu süreçte tartılmasam daha iyi ama bozmak yok canim okadan ciko istiyoki sormayin gitsin :47: ama nayir yemiycem tabisi aksama doğru disari cikacaz esimle kacamaksiz geçirmeye calisicam :27::27::27:

tatlım bende regl oldum yavvv ağrım varrrr şişimmmm of of

amin canim isallah gorucemm:52::52:

devam lucim devamm midemiz kuculuyor fenami:34:

allah yardimcin olsun gulum zordur oyle insanlarla bas etmek...

ayni durumdayiz tatlim aman birakim deme sakin heee:27::27::27::27::27:

basarilar canim bende dahaonce 6 gun yapmistim simdi 13 yapmaya kararliy:46:

sağol canım ama kişiyi eğitimden çıkardım bugünde sorun yaşadım hiç uğraşamam sinir sistemimi çökettti

ekledim senide sekerim hoşgeldin aramızaaa

Günaydın kızlar

tatlım bende eminim + çıkıyorumdur regl oldum ama devamm ediyorum çünkü bu dönemde ne kadar dikkat o kadar eksi (inşallahhhh )

Merhaba Kızlarrrr

Dün paylaşmam gerekiyordu ancak herkescikler tam olmadığından bugün paylaşım dedimmm

Buyrun ilk kilo bildirimlerimiz

$Ýsveç Kilo Bildirimi.webp

Merhaba Kızlarrrr

Dün paylaşmam gerekiyordu ancak herkescikler tam olmadığından bugün paylaşım dedimmm

Eki Görüntüle 1106659

Ellerine sağlık zeycim. Onca işinin arasında bir de çizelgeyle uğraşmışsın :16: Umarım bu çizelgeyi çok sevindirici rakamlarla doldururuz .:34:

merhaba :) umarım burası faydalı olur da 13 günü tamalarsın . kolay gelsin :10:

Günaydın kızlar :) bugün 2. Günüm 77.8 le başlamıştım şu an 77 yim :) napıyoruz devam ediyoruz :) gitsin kilolar :) herkese hayırlı cumalar.. kolay gelsin kızlar ;)

Gunaydin arkadaşlarim :)
**Isvec 5.gununde.
Dunku aksam yemegi biraz hafifti. Su an karnim gurul gurul. Ama karnim göbegim azaldı. Ve görenler de fark ediyor. Isveçi keske daha önce yapsaymışım :) Birazdan kilomu da bildireceğim herkese kolay gelsin :)

Günaydın kızlar :) bugün 2. Günüm 77.8 le başlamıştım şu an 77 yim :) napıyoruz devam ediyoruz :) gitsin kilolar :) herkese hayırlı cumalar.. kolay gelsin kızlar ;)

Çok güzel rakamlar. 13Gunun sonunda 72 ye inebilirsiniz:) O yuzden devam ediyoruz.

Kızlar Günaydın

Bugün 2. bildirim günü isteyenler kilo bildirimi yapabilir.

Benim bugün 5. günüm ve reglm ona rağmen 59,5 çıktım

Çok şükür diyorum ve sizleri

Öpüyorum :16:

Ellerine sağlık zeycim. Onca işinin arasında bir de çizelgeyle uğraşmışsın :16: Umarım bu çizelgeyi çok sevindirici rakamlarla doldururuz .:34:

ne demek canım umarım memnun olmuşssunuzdur :16:

Kızlar beni çekiliyorum size kolay gelsin çok çok erirsiniz ınsallah

canm hayırdır neden çekiliyorsun ? sana iyi gelmedi mi acaba ?

Gunaydin arkadaşlarim :)
**Isvec 5.gununde.
Dunku aksam yemegi biraz hafifti. Su an karnim gurul gurul. Ama karnim göbegim azaldı. Ve görenler de fark ediyor. Isveçi keske daha önce yapsaymışım :) Birazdan kilomu da bildireceğim herkese kolay gelsin :)

bunları duymak ne güzel yahuuu

ne güzellll umarım kilo vermek sımartmaz bizim gibi senide :1::1:

şımarmadan devam edersen çok ii kilo verebilirsin mutluluğunu doya doya yaşa cnm

Kızlar Günaydın

Bugün 2. bildirim günü isteyenler kilo bildirimi yapabilir.

Benim bugün 5. günüm ve reglm ona rağmen 59,5 çıktım

Çok şükür diyorum ve sizleri

Öpüyorum :16:

[/B][/COLOR]

[/B][/COLOR]

Zeynepcim tebrik ederim seni . Onca hafta duraklamadan sonra harikasın :nazar::nazar:

Merhaba Kızlarrrr

Eki Görüntüle 1106659

Bende 64.2 ye düştüm yaşasın yaaaaa:32::32::32::32::64::64::64::64::64: çok mutluyum.

Zeynepcim tebrik ederim seni . Onca hafta duraklamadan sonra harikasın :nazar::nazar:

Bende 64.2 ye düştüm yaşasın yaaaaa:32::32::32::32::64::64::64::64::64: çok mutluyum.

gerçekten harika oldu benim için

veeeee senin adınada çok mutlu oldum ne güzel bir haber bu

lütfen koruyalım almayalımmmm

Back
X