Evet doktora gittin midoktora gttinmi?
esin gittimi doktora?Kizlar doktora gittim yumurtaliklarin cok iyi dedi yolladi.1 sene dolmadanda test falan yapmiyorlar. Sinirlerim tavan oluyor doktora gidince yumurtaliktan baska birseye bakmiyor
Her nasip vaktine esirdir diyip bekliyorum. Belkide yuce Allah'im borctan borca girmemizi istemiyor diye dahi dusunup kendimi avutmaya calisiyorum. Ozele gidicek parada yok. Esimde benim birikmis param var borclar bitsin olmadi ozele gideriz diyor. Ama iste deneyip olmayincada cok kotu oluyor insan. Bu ay 3 gun gecikti tamam oldu bu sefer dedim 3 gun sonunda karnimda agrilarla uyandim birde baktim kirmizilar benden once uyanmis bileHerşeyn hayrlısı cnm vardr bi zamanı ama önce doktor kontrolunde olman lazım hem kndin hem eşin eğer bi problem varsa onlar giderilcek sonra çocuk iÇin tedavi oluck herşeyin bi çaresi var üzülme
Hayiresin gittimi doktora?
Cnm borç herkeste var devlette de ilgilenr doktor testlerini yapar bn özele gttm de noldu sanki ona bağlama kndni. Geç olmadan testlerini yaptr derim hayırsı hepimizin hakkındaHer nasip vaktine esirdir diyip bekliyorum. Belkide yuce Allah'im borctan borca girmemizi istemiyor diye dahi dusunup kendimi avutmaya calisiyorum. Ozele gidicek parada yok. Esimde benim birikmis param var borclar bitsin olmadi ozele gideriz diyor. Ama iste deneyip olmayincada cok kotu oluyor insan. Bu ay 3 gun gecikti tamam oldu bu sefer dedim 3 gun sonunda karnimda agrilarla uyandim birde baktim kirmizilar benden once uyanmis bile
cnm sen de dusunmussundur gerci de o da gitmeli tabi ki kontrole. ihtimal dahilinde onda da sorun olmasi
herkeste var borc ve cocuk berekwtiyle gelir ciplak kslmaz yaHer nasip vaktine esirdir diyip bekliyorum. Belkide yuce Allah'im borctan borca girmemizi istemiyor diye dahi dusunup kendimi avutmaya calisiyorum. Ozele gidicek parada yok. Esimde benim birikmis param var borclar bitsin olmadi ozele gideriz diyor. Ama iste deneyip olmayincada cok kotu oluyor insan. Bu ay 3 gun gecikti tamam oldu bu sefer dedim 3 gun sonunda karnimda agrilarla uyandim birde baktim kirmizilar benden once uyanmis bile
Olabilir gitmem demiyor zaten ama devlet hastanesi 1 seneyi dolmurmamissan geri yolluyor. Amcasininda 7 sene olmamis. O yuzdende kafam allak bullak agliyorum sureklicnm sen de dusunmussundur gerci de o da gitmeli tabi ki kontrole. ihtimal dahilinde onda da sorun olmasi
Aminn hayirlisi olsunn her zamann ...Cnm borç herkeste var devlette de ilgilenr doktor testlerini yapar bn özele gttm de noldu sanki ona bağlama kndni. Geç olmadan testlerini yaptr derim hayırsı hepimizin hakkında
2-3 ay kalmis o zaman sene dolmasina. uzulme yipratma kendni. doktor en uygun nasi olur ikinize de cozum getirecektir insallah.Olabilir gitmem demiyor zaten ama devlet hastanesi 1 seneyi dolmurmamissan geri yolluyor. Amcasininda 7 sene olmamis. O yuzdende kafam allak bullak agliyorum surekli
İnsAllah2-3 ay kalmis o zaman sene dolmasina. uzulme yipratma kendni. doktor en uygun nasi olur ikinize de cozum getirecektir insallah.
Canım üzme o tatli canını 9 10 ay ne dır ki kimyasal gebelik de geçirmişsin ne mutlu sana hamile k alabiliyorsun 2.3 ayda sabret olur insallh olmazsa hormon testini yaptrirsin kaç senedir bekleyenler war biz şimdiden böyle Off puff bebek olmuyo desek Rabbim werirmi bize sabredicz Allh büyüktür hayrlisiysa zaten werir2-3 ay kalmis o zaman sene dolmasina. uzulme yipratma kendni. doktor en uygun nasi olur ikinize de cozum getirecektir insallah.
Hep oyle diyorum ama bazende hic olmucak gibi geliyor bana. Ya senelerce beklersem ya hic olmazsaCanım üzme o tatli canını 9 10 ay ne dır ki kimyasal gebelik de geçirmişsin ne mutlu sana hamile k alabiliyorsun 2.3 ayda sabret olur insallh olmazsa hormon testini yaptrirsin kaç senedir bekleyenler war biz şimdiden böyle Off puff bebek olmuyo desek Rabbim werirmi bize sabredicz Allh büyüktür hayrlisiysa zaten werir
Allh kimsenin başına wermesin cnm bu bizim için bi imtihan sayılır bk bnm de 16 ay biticek olmuyor 9 ay önce bnde kimyasal gecrdimHep oyle diyorum ama bazende hic olmucak gibi geliyor bana. Ya senelerce beklersem ya hic olmazsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?