isyan derecesine geldim artikk

Runkli

"Allahümme barik fihi ve la tedarruhü"AMİN❣
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2014
6.065
29.835
498
30
9-10 ay oldu evlendik. İlk ay korunduk korunmadik oylr gecti daha sonra hic korunmadik. Ve 5.ay kimyasal oldu. Sonrada hic gebe kalamadm yoruldum ben artik ya yoruldum. Dun alisveris merkezinde 2 tane hamile gordum gozlerim doldu. Sanki benim hic cocugum olmayacak gibi geliyor.daha borclarimiz var aslinda gebelik icin erken. Ama korunmamamiza ragmen hamile kalamadigim icin korkularim artiyor. İlk evliligimde ilk ay hamile kaldigim icin bundada oyle olur sandim ama olmadi olmuyorda o kadar kurler denedim sogan kuru caksir otu vs vs. ... Yok yokk yokk olmuyor olmuyorr yaaa

Herşeyn hayrlısı cnm vardr bi zamanı ama önce doktor kontrolunde olman lazım hem kndin hem eşin eğer bi problem varsa onlar giderilcek sonra çocuk iÇin tedavi oluck herşeyin bi çaresi var üzülme

Yumurta takibi yaptirmalisin

Kizlar doktora gittim yumurtaliklarin cok iyi dedi yolladi.1 sene dolmadanda test falan yapmiyorlar. Sinirlerim tavan oluyor doktora gidince yumurtaliktan baska birseye bakmiyor

Herşeyn hayrlısı cnm vardr bi zamanı ama önce doktor kontrolunde olman lazım hem kndin hem eşin eğer bi problem varsa onlar giderilcek sonra çocuk iÇin tedavi oluck herşeyin bi çaresi var üzülme
Her nasip vaktine esirdir diyip bekliyorum. Belkide yuce Allah'im borctan borca girmemizi istemiyor diye dahi dusunup kendimi avutmaya calisiyorum. Ozele gidicek parada yok. Esimde benim birikmis param var borclar bitsin olmadi ozele gideriz diyor. Ama iste deneyip olmayincada cok kotu oluyor insan. Bu ay 3 gun gecikti tamam oldu bu sefer dedim 3 gun sonunda karnimda agrilarla uyandim birde baktim kirmizilar benden once uyanmis bile

Cnm borç herkeste var devlette de ilgilenr doktor testlerini yapar bn özele gttm de noldu sanki ona bağlama kndni. Geç olmadan testlerini yaptr derim hayırsı hepimizin hakkında

herkeste var borc ve cocuk berekwtiyle gelir ciplak kslmaz ya

cnm sen de dusunmussundur gerci de o da gitmeli tabi ki kontrole. ihtimal dahilinde onda da sorun olmasi
Olabilir gitmem demiyor zaten ama devlet hastanesi 1 seneyi dolmurmamissan geri yolluyor. Amcasininda 7 sene olmamis. O yuzdende kafam allak bullak agliyorum surekli

Cnm borç herkeste var devlette de ilgilenr doktor testlerini yapar bn özele gttm de noldu sanki ona bağlama kndni. Geç olmadan testlerini yaptr derim hayırsı hepimizin hakkında
Aminn hayirlisi olsunn her zamann ...

Olabilir gitmem demiyor zaten ama devlet hastanesi 1 seneyi dolmurmamissan geri yolluyor. Amcasininda 7 sene olmamis. O yuzdende kafam allak bullak agliyorum surekli
2-3 ay kalmis o zaman sene dolmasina. uzulme yipratma kendni. doktor en uygun nasi olur ikinize de cozum getirecektir insallah.

2-3 ay kalmis o zaman sene dolmasina. uzulme yipratma kendni. doktor en uygun nasi olur ikinize de cozum getirecektir insallah.
Canım üzme o tatli canını 9 10 ay ne dır ki kimyasal gebelik de geçirmişsin ne mutlu sana hamile k alabiliyorsun 2.3 ayda sabret olur insallh olmazsa hormon testini yaptrirsin kaç senedir bekleyenler war biz şimdiden böyle Off puff bebek olmuyo desek Rabbim werirmi bize sabredicz Allh büyüktür hayrlisiysa zaten werir

Hep oyle diyorum ama bazende hic olmucak gibi geliyor bana. Ya senelerce beklersem ya hic olmazsa

Hep oyle diyorum ama bazende hic olmucak gibi geliyor bana. Ya senelerce beklersem ya hic olmazsa
Allh kimsenin başına wermesin cnm bu bizim için bi imtihan sayılır bk bnm de 16 ay biticek olmuyor 9 ay önce bnde kimyasal gecrdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…