isyan derecesine geldim artikk

Spor yapmayida hic sevmiyorum ben yaa :) zayiflamak isteyince az strese girmem yeterli aninda 2-3 kilo gidiyor zaten :) evde is yapiyorum zaten annem yakinima tasindi ona gidiyorum . zaten aklimda olmadigi aylar dahi olmadi.

Kimyasal gecirdin hamile kalabilirsin. Folik asit iciyormusun hamile kalmadan uc ay once baslayin diyorlar. Hem ona basla kurler var kurlerden yap bi tandan ovulasyon testide kullan. Kafaya takmamaya caliş. Vakti saatinde Allah sana da nasip edecek. Yillarca ugrasip olmayan var. Gebe kaliyorsun. Sorun yok sizde

Baktiririm da doktora guatira bak deyince bana cemkirmesse baktiririm
Devlete git yada başka dr bana dr asla senin çocuğun olmaz demişti oğlum vardı 1 tane sonra bizi tüp bebek için yolladı şükür dr bana guatır ilacı verdi 2.görüşmeye gittik transfer için gün aldık o güne kalmadan hamile kalmışım 2.oğluşum oldu şimdide kızıma hamileyimm :)

Folik asiti ne kadar zamandir kullaniyorum kilo aldim onun yuzunden. Ne kurler denedim ben. Birtek ovulasyon testi kullanmadim.

Zaten bi dogurabilsem art arda doguracam bu gidisle :) Allah bagislasin evlatlarinida. Rabbim karnindakinide saglicakla kucagina almayi nasip etsin :)

Sen 10 Ay bekledin ben2,5 sene bekledim başkası 10 sene bekliyor.kısmet işi çok kafaya takmamaya çalış

Sen 10 Ay bekledin ben2,5 sene bekledim başkası 10 sene bekliyor.kısmet işi çok kafaya takmamaya çalış
Haklisin. Her ay bekliyorum adet oluyorum o gun kendime gelemiyorum. Her nasip vaktine esir diyorum beklemeye calisiyorum.

Hic bebek aklima gelmedigi aylarda oldu. Yine gebe kalamadm yine kalamadmm
İllaki gelmiştir aklına hem 1 ay aklına gelmeyince değil tamamen aklından gerekirse hiç olmıcakmış gibi tevekkül edip çıkarman lazım çünkü İnan insan kendi rahmini sırf bu stresler yüzünden çok kolay kapatabiliyor.. ben kendimden örnek vereyim sana biz artık olmıcak kanaatindeydik çünkü 1 tane dış gebelik geçmişim vardı Allah düşmanımın bile başına vermesin.. tüpüm alınmak zorunda kaldı ayrıca diğer tüpünde tıkalı dediler sol taraf alındıktan tam 9 ay sonra sağdaki tüpüm için tekrar ameliyat oldum.. ameliyattan sonra doktorlar normal yollarla hamile kalamayacağımı söyledi.. hemde çok iyi tüp bebek doktoru bile bunu dedi bana.. ama önce kilo vermen lazım yoksa tüp bebek tedavisinde çok güzel sonuçlar alamayabiliriz dediler.. bana onu söylediklerinde dünyam başıma yıkılmıştı.. doktorun yanından arabaya geldiğimizde yüzümü kapatıp kesintisiz yarım saat boyunca Allahım ! Diye ağladığımı biliyorum.. sonra kendimi toparladım diyet yaptım diyetisyen eşliğinde vücudumu tüp bebeğe hazırladık en son ayımızdı ben istenilen kiloya gelmiştim 83den 65e düştüm.. diyetisyenim artık sabitleyelim kiloyu bundan sonra bir daha oynamasın diye beni spor programına aldı.. spora sadece 20 gün gittim ve adetimin geçtiğini bile anlamamışım diyetisyenim sordu regl oldun mu diye aa dur bi bakayım dedim tarihe baktım tam 3 gün geçmiş sonrası malum gittik ertesi gün eşimle test aldık yaptık pozitif çıktı dünyalar bizim oldu.. ama dediğim gibi ben reglimi unutacak dereceye gelmiştim.. çok uzun anlattım ama lütfen üzülme beterin beteri var derler.. Allah kararlamıştır onun zamanını ben hep buna inandım.. lütfen isyan etme sadece tevekkül et Allah'a sığın sonuçta evlat O'nun mucizesi sadece ona sığınmaktan başka çare Yok..

kafama cok taktigimi dusunuyorsunuz ama inanki cok takmiyorum. Hic aklimdann cikmiyor diye birsey yok. Arada aklima geliyor tabi gelmiyor desem yalan olur. Ayrica Ben unutsam adet zamanimi esim hatirlatiyor. Bende biliyorum bi zamani oldugunu ama iste hep negatif olunca insana hic olmayacak gibi geliyor

Hepinize cok tesekkur ederim kizlar :) dun cok kotuydum bugun daha iyiyim :)

Spor yapmayida hic sevmiyorum ben yaa :) zayiflamak isteyince az strese girmem yeterli aninda 2-3 kilo gidiyor zaten :) evde is yapiyorum zaten annem yakinima tasindi ona gidiyorum . zaten aklimda olmadigi aylar dahi olmadi.
Cnm önemli olan evlat sahibi olmak degil hayırlı bir evlat sahibi olmak. kimyasali geçirmeden once duam hep hamile kalayim yonundeydi. kimyasaldan sonra cok korktum Allah hayırlı hamilelik hayırlı evlat versin de ne zaman uygunsa o zaman versin. acisini yasatmasin. inşallah en kısa sürede hamileyimmmmmm diye konu actigini da görürüz :)

Canim konuyu okudum,yazsam yanlış anlaşılır mıyım diye düşündüm sonra neyse yazayim dedim. Ben evliligin 4. Yılını devirdim.ilk gunden beri korunmuyoruz. Iki yil boyunca doktora bile goturemedim esimi ikna edip de. 2.yılın sonunda gittik ve azosperm(0sperm) oldugunu ogrendik. Sonra bi kac kez daha doktora gittik ama tedaviye yonelik hic bisey yapmadık. Etraftan hamile haberi duyduğumda icim burkuluyo. Bebekleri hem seviyorum hem icim acıyo. Ve isin en kotu yanı kimse anlamıyo..

Senin durumun benimkine bakarak cok cok daha iyi. Bi kez gebelik yaşamışsın,gene olur bu defa sağlıkla kucağına alırsın insallah.. Henuz üzülmek icin cok erken.. Kafaya takmamaya çalış. Dualarim benim gibi bebek isteyen herkese

İnsAlllahhh cnmm tum isteyenlere nasip etsin Rabbim. Annemde diyor. Kizim ne evlatlar var annesini babasini olduruyor. Onemli olan evlat sahibi olmak degil hayirli evlat sahibi olmak diye. Beklemekten baska carem yok zaten. Haşa yaratma kabiliyetimiz yok. Allah dilerse olur yalnizca. Rabbim diledigi an hayirlisiyla saglicakla gelsin yavrularimizzz

Yanlis anlasilacak birsey yok cnm bunda. Dilerimkii en yakin zamanda gebe kalirsinnn. Saglikli hayirli evlatlarin olur.esinde ihmal etmesin doktoru. Tedavinizi olun insAllah alalim haberlerini burdan. Yoktan var eden Rabbim bizlerinde kucaklarimizi doldursunn insAllah

Amiin insallah. Kendi durumumu senden daha üstün görmüş gibi anlaşılmaktan cekindim açıkçası canim. Insallah en kisa zamanda hayırlı sağlıklı bebislerimizi büyütüyor oluruz..

Amiin insallah. Kendi durumumu senden daha üstün görmüş gibi anlaşılmaktan cekindim açıkçası canim. Insallah en kisa zamanda hayırlı sağlıklı bebislerimizi büyütüyor oluruz..
Yok cnm benim aklima hic oyle birsey gelmedi gelmezde :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…