Allah yardimcimiz olsun o zaman. İnsAllah saglikli hayirli bebeklerimiz olur .Her tanistigim insana ne kadar sonra hamile kaldin diye soruyorumm yaaAllh kimsenin başına wermesin cnm bu bizim için bi imtihan sayılır bk bnm de 16 ay biticek olmuyor 9 ay önce bnde kimyasal gecrdim
Esin üroloji den randevu alsınİnsAllah
Bn gittim hormon testi yaptılar prolaktin süt hormonum sınırda çıktı endokrin bölümüne yonlendrdi oraya gdicm birde bu ay yumurta takibine baslanackAllah yardimcimiz olsun o zaman. İnsAllah saglikli hayirli bebeklerimiz olur .Her tanistigim insana ne kadar sonra hamile kaldin diye soruyorumm yaasiz de gittiniz mi doktora ??
Cok cok gecmis olsun. Benimde ilk evlilikten 2 dusuk ikinciden 1 kimyasal var. Rabbim saglikli hayirli evlatlar nasip etsin. Esimede soylerim randevu alirimEsin üroloji den randevu alsın
Sperm testine bakılsın
Bazen sağlıksız Sperm lere
Kimyasala neden olabiliyor
Rabbim gönlundekini versin ins. .
Ben geçen sene erken doğumla
Bebeğimi kaybettim. ..
Şimdi deniyorum olmuyor.
Rahim filmi istedi doktorum
Ortada 1 sorun olmayınca
Rahimde perde cikti..
Ameliyat olmam gerekmis..
4 senedir uğraşıyorum
Evlat sahibi olmak için. .
Gecmis olsun bana hic hormon testi yapmadilar adetli gittigim halde cok sinirlerimi bozuyor bazi doktorlar.Bn gittim hormon testi yaptılar prolaktin süt hormonum sınırda çıktı endokrin bölümüne yonlendrdi oraya gdicm birde bu ay yumurta takibine baslanack
Bn gittim hormon testi yaptılar prolaktin süt hormonum sınırda çıktı endokrin bölümüne yonlendrdi oraya gdicm birde bu ay yumurta takibine baslanackAllah yardimcimiz olsun o zaman. İnsAllah saglikli hayirli bebeklerimiz olur .Her tanistigim insana ne kadar sonra hamile kaldin diye soruyorumm yaasiz de gittiniz mi doktora ??
O hormon testi abartılacak birşey değilki sende gittiğin de 1 senelik evliyim deseydin anlamıyorlar zatenGecmis olsun bana hic hormon testi yapmadilar adetli gittigim halde cok sinirlerimi bozuyor bazi doktorlar.
Tabi oyle ama ben zaten bazi seyleri goze alip gebe kalmak istiyorum. Gecem gunduz olsun. İsterse midem bulansin hic sknti degilKonu sahibi merhabalar,
Oncelikle dogal tedaviler fayda etmediyse doktora gorunmeniz gerek. Basit bir hormonal artis bile gebelige engel olabiliyor.
Esine de spermiyogram yapilmasi gerekiyor. Ama bunlar icn evvela 1 seneyi doldurman lazm.
Bebege cok odaklanmissn boyle evlilignden ne anlayacaksin ki daha yeni evlisin, gez toz eglen tadini cikar evlilik hayatinin. Bebek olunca gecen gunduzun o olacak hamilelign belki bulantilarla gecicek vs.
Kendini yipratma, su akar yatagini bulur en yakin surede dualarinin kabul olmasi dilegyle
Tesyzem dediki yalan soyleme onlar goruyor bilgisayrdan bilmemne onun aklina uydum uymaz olaydimmBn gittim hormon testi yaptılar prolaktin süt hormonum sınırda çıktı endokrin bölümüne yonlendrdi oraya gdicm birde bu ay yumurta takibine baslanack
O hormon testi abartılacak birşey değilki sende gittiğin de 1 senelik evliyim deseydin anlamıyorlar zaten
mesele zaten hamilelikteki tatli telas degil, o surecin daha oturmamis bir evlilikte sknti cikarablmesi. Insallah cok mutlusundr evlilignde onu bilemem ama bana kalirsa bebek icn cok erken bir surec. Illa ki borc harc vardir, iki kisinin birlkte yasamaya adapte olmaya gerek duydgu surec vardir. Ben tamamen esime odaklanmak istedm iyi de yaptgmi dusunuyorm. Ama her ailenin farkli dinamikleri var allah gonlune gore versnTabi oyle ama ben zaten bazi seyleri goze alip gebe kalmak istiyorum. Gecem gunduz olsun. İsterse midem bulansin hic sknti degil
Oyle asiri derecede buyuk sorunlarimiz yok. İkimizde istiyoruz yanii. Aminnmesele zaten hamilelikteki tatli telas degil, o surecin daha oturmamis bir evlilikte sknti cikarablmesi. Insallah cok mutlusundr evlilignde onu bilemem ama bana kalirsa bebek icn cok erken bir surec. Illa ki borc harc vardir, iki kisinin birlkte yasamaya adapte olmaya gerek duydgu surec vardir. Ben tamamen esime odaklanmak istedm iyi de yaptgmi dusunuyorm. Ama her ailenin farkli dinamikleri var allah gonlune gore versn
1.5 seneye yaklasti benimki yasin kacHep oyle diyorum ama bazende hic olmucak gibi geliyor bana. Ya senelerce beklersem ya hic olmazsa
Yok kiz ne görmesi Bn yaptirdigim da 1 sene 2 ay lik ewlidim ama 7 ay eşimle birlikte olamamstim wajinusmus problemim wardi onuda söylemiştim doktora bna 7 aylık ilişki yaşamışken yaptılar hormon testiTesyzem dediki yalan soyleme onlar goruyor bilgisayrdan bilmemne onun aklina uydum uymaz olaydimm
kac yanidaydin sormasi ayip 8 senelik evliyim benKonu sahibi merhabalar,
Oncelikle dogal tedaviler fayda etmediyse doktora gorunmeniz gerek. Basit bir hormonal artis bile gebelige engel olabiliyor.
Esine de spermiyogram yapilmasi gerekiyor. Ama bunlar icn evvela 1 seneyi doldurman lazm.
Bebege cok odaklanmissn boyle evlilignden ne anlayacaksin ki daha yeni evlisin, gez toz eglen tadini cikar evlilik hayatinin. Bebek olunca gecen gunduzun o olacak hamilelign belki bulantilarla gecicek vs.
Kendini yipratma, su akar yatagini bulur en yakin surede dualarinin kabul olmasi dilegyle
Teyzem 5,5 aylik ikizlerini dusuk yaptim kadin doguma gittiginde gorunuyormus 5,5 aylik dusuk yaptigi. O yuzden yalan soyleme dedeiYok kiz ne görmesi Bn yaptirdigim da 1 sene 2 ay lik ewlidim ama 7 ay eşimle birlikte olamamstim wajinusmus problemim wardi onuda söylemiştim doktora bna 7 aylık ilişki yaşamışken yaptılar hormon testi
21 yasindayim 9 aylik evliyim. Sen kac yasindasin ??Yok kiz ne görmesi Bn yaptirdigim da 1 sene 2 ay lik ewlidim ama 7 ay eşimle birlikte olamamstim wajinusmus problemim wardi onuda söylemiştim doktora bna 7 aylık ilişki yaşamışken yaptılar hormon testi
Yaş sorusunu başka bir arkads sordu Bn sormadım canim21 yasindayim 9 aylik evliyim. Sen kac yasindasin ??
Cok pardon yolda yuruken yaziyordum aklim karismisYaş sorusunu başka bir arkads sordu Bn sormadım canim
21 yasindayimkac yanidaydin sormasi ayip 8 senelik evliyim ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?