isyan derecesine geldim artikk

Allh kimsenin başına wermesin cnm bu bizim için bi imtihan sayılır bk bnm de 16 ay biticek olmuyor 9 ay önce bnde kimyasal gecrdim
Allah yardimcimiz olsun o zaman. İnsAllah saglikli hayirli bebeklerimiz olur .Her tanistigim insana ne kadar sonra hamile kaldin diye soruyorumm yaa siz de gittiniz mi doktora ??

Esin üroloji den randevu alsın
Sperm testine bakılsın
Bazen sağlıksız Sperm lere
Kimyasala neden olabiliyor

Rabbim gönlundekini versin ins. .
Ben geçen sene erken doğumla
Bebeğimi kaybettim. ..
Şimdi deniyorum olmuyor.

Rahim filmi istedi doktorum
Ortada 1 sorun olmayınca
Rahimde perde cikti..
Ameliyat olmam gerekmis..
4 senedir uğraşıyorum
Evlat sahibi olmak için. .

Allah yardimcimiz olsun o zaman. İnsAllah saglikli hayirli bebeklerimiz olur .Her tanistigim insana ne kadar sonra hamile kaldin diye soruyorumm yaa siz de gittiniz mi doktora ??
Bn gittim hormon testi yaptılar prolaktin süt hormonum sınırda çıktı endokrin bölümüne yonlendrdi oraya gdicm birde bu ay yumurta takibine baslanack

Konu sahibi merhabalar,
Oncelikle dogal tedaviler fayda etmediyse doktora gorunmeniz gerek. Basit bir hormonal artis bile gebelige engel olabiliyor.
Esine de spermiyogram yapilmasi gerekiyor. Ama bunlar icn evvela 1 seneyi doldurman lazm.
Bebege cok odaklanmissn boyle evlilignden ne anlayacaksin ki daha yeni evlisin, gez toz eglen tadini cikar evlilik hayatinin. Bebek olunca gecen gunduzun o olacak hamilelign belki bulantilarla gecicek vs.
Kendini yipratma, su akar yatagini bulur en yakin surede dualarinin kabul olmasi dilegyle

Cok cok gecmis olsun. Benimde ilk evlilikten 2 dusuk ikinciden 1 kimyasal var. Rabbim saglikli hayirli evlatlar nasip etsin. Esimede soylerim randevu alirim

Bn gittim hormon testi yaptılar prolaktin süt hormonum sınırda çıktı endokrin bölümüne yonlendrdi oraya gdicm birde bu ay yumurta takibine baslanack
Gecmis olsun bana hic hormon testi yapmadilar adetli gittigim halde cok sinirlerimi bozuyor bazi doktorlar.

Gecmis olsun bana hic hormon testi yapmadilar adetli gittigim halde cok sinirlerimi bozuyor bazi doktorlar.
O hormon testi abartılacak birşey değilki sende gittiğin de 1 senelik evliyim deseydin anlamıyorlar zaten

Tabi oyle ama ben zaten bazi seyleri goze alip gebe kalmak istiyorum. Gecem gunduz olsun. İsterse midem bulansin hic sknti degil

Tesyzem dediki yalan soyleme onlar goruyor bilgisayrdan bilmemne onun aklina uydum uymaz olaydimm

Tabi oyle ama ben zaten bazi seyleri goze alip gebe kalmak istiyorum. Gecem gunduz olsun. İsterse midem bulansin hic sknti degil
mesele zaten hamilelikteki tatli telas degil, o surecin daha oturmamis bir evlilikte sknti cikarablmesi. Insallah cok mutlusundr evlilignde onu bilemem ama bana kalirsa bebek icn cok erken bir surec. Illa ki borc harc vardir, iki kisinin birlkte yasamaya adapte olmaya gerek duydgu surec vardir. Ben tamamen esime odaklanmak istedm iyi de yaptgmi dusunuyorm. Ama her ailenin farkli dinamikleri var allah gonlune gore versn

Oyle asiri derecede buyuk sorunlarimiz yok. İkimizde istiyoruz yanii. Aminn

Tesyzem dediki yalan soyleme onlar goruyor bilgisayrdan bilmemne onun aklina uydum uymaz olaydimm
Yok kiz ne görmesi Bn yaptirdigim da 1 sene 2 ay lik ewlidim ama 7 ay eşimle birlikte olamamstim wajinusmus problemim wardi onuda söylemiştim doktora bna 7 aylık ilişki yaşamışken yaptılar hormon testi

kac yanidaydin sormasi ayip 8 senelik evliyim ben

Yok kiz ne görmesi Bn yaptirdigim da 1 sene 2 ay lik ewlidim ama 7 ay eşimle birlikte olamamstim wajinusmus problemim wardi onuda söylemiştim doktora bna 7 aylık ilişki yaşamışken yaptılar hormon testi
Teyzem 5,5 aylik ikizlerini dusuk yaptim kadin doguma gittiginde gorunuyormus 5,5 aylik dusuk yaptigi. O yuzden yalan soyleme dedei

21 yasindayim 9 aylik evliyim. Sen kac yasindasin ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…