daha cok gencsin bu tür problemleri kafana takmak icin be canım. Ömür var önünde, elbet evlatların olacaktır, sıkıntı yapma kendine.21 yasindayim
Zaten ben cocugum olmuyor 21 yasindayim diyince insanlar neredeyse yuzume tukurucek. Ama korunmadigim halde cocugum olmuyor bunu kimse anlamiyor yaadaha cok gencsin bu tür problemleri kafana takmak icin be canım. Ömür var önünde, elbet evlatların olacaktır, sıkıntı yapma kendine.
Insanların yuzune tukurmeye hakkı yok böyle düsünme. Henüz cok gencsin cocugum olmuyor yada olmayacak stressini tasımak icin, artık onlarca farklı yöntem var, tıp gelisti. Ayrıca 1 sene gercekten en az beklenmeli herhangi bir dısarıdan etki olmadan. Bak ben 8 senelik evliyim, 31 yasındayım, hic cocugum olsun diye denemedim, istemedik esimle. Sonra artık zamanı dedik, o ay hamile kaldım. Bu isler hic belli olmaz. Bende hemen kalmayı beklemiyordum, nasıl olsa 5-6 ay en az sürer diyordum. Rabbim ne zaman yazdıysa o zaman, öncesi sonrası olmuyor. Sen kafana takma, gencliginin, hayatının hatta cinsel hayatının tadını cıkar, zamanı gelince elbet kucagında bebeklerin olacaktır.Zaten ben cocugum olmuyor 21 yasindayim diyince insanlar neredeyse yuzume tukurucek. Ama korunmadigim halde cocugum olmuyor bunu kimse anlamiyor yaa
Ayy insAllah yaaa dua edermisin benim adima :) ismim ilknur saglikli hayirli bebeklerim olsunnInsanların yuzune tukurmeye hakkı yok böyle düsünme. Henüz cok gencsin cocugum olmuyor yada olmayacak stressini tasımak icin, artık onlarca farklı yöntem var, tıp gelisti. Ayrıca 1 sene gercekten en az beklenmeli herhangi bir dısarıdan etki olmadan. Bak ben 8 senelik evliyim, 31 yasındayım, hic cocugum olsun diye denemedim, istemedik esimle. Sonra artık zamanı dedik, o ay hamile kaldım. Bu isler hic belli olmaz. Bende hemen kalmayı beklemiyordum, nasıl olsa 5-6 ay en az sürer diyordum. Rabbim ne zaman yazdıysa o zaman, öncesi sonrası olmuyor. Sen kafana takma, gencliginin, hayatının hatta cinsel hayatının tadını cıkar, zamanı gelince elbet kucagında bebeklerin olacaktır.
Gerckten sabretmek cok zor, cok iyi anliyorum seni.Sen elinden geleni yapiyorsun gerisi Takdiri Ilahi ..Umudunu kesme Allah buyuktur..Hic ummadigin bir anda bi bakmissin oluvermis.9-10 ay oldu evlendik. İlk ay korunduk korunmadik oylr gecti daha sonra hic korunmadik. Ve 5.ay kimyasal oldu. Sonrada hic gebe kalamadm yoruldum ben artik ya yoruldum. Dun alisveris merkezinde 2 tane hamile gordum gozlerim doldu. Sanki benim hic cocugum olmayacak gibi geliyor.daha borclarimiz var aslinda gebelik icin erken. Ama korunmamamiza ragmen hamile kalamadigim icin korkularim artiyor. İlk evliligimde ilk ay hamile kaldigim icin bundada oyle olur sandim ama olmadiolmuyorda o kadar kurler denedim sogan kuru caksir otu vs vs. ... Yok yokk yokk olmuyor olmuyorr yaaa
Beraber giderdik fakat esim calisiyor sadece pazar gunu izinli esim doktora gitmem demiyor. Hatta gecen gun doktora gidemiyorum ben sperm arttirici alicam dedi bende kendi basina birsey yapma dedim. Ne ilaca karsi ne de doktora gel desem gelir ama is degistirdi simdi. İzin almasi sknti olur. Aminncnmm yaa insAllahh nasip etsin benim gibi tum bekleyenlereNeden hep önce kadınlar gidiyor doktora ? Beraber kontrol olunması lazım.
Allah en hayırlı zamanda nasip etsin size en guzeliyle.
Kafama takmamak istiyorum evde iste yapiyorum ama yok aklima geliyor yinedeKendine bir yıl zaman ver, ve gidisatina bırak. Bir yıl sonra da olmaz sa doktora gidersin. Takıntı yapma kendine bu kadar
İnsAllahh gelsin hayirlisiylaGerckten sabretmek cok zor, cok iyi anliyorum seni.Sen elinden geleni yapiyorsun gerisi Takdiri Ilahi ..Umudunu kesme Allah buyuktur..Hic ummadigin bir anda bi bakmissin oluvermis.
9-10 ay oldu evlendik. İlk ay korunduk korunmadik oylr gecti daha sonra hic korunmadik. Ve 5.ay kimyasal oldu. Sonrada hic gebe kalamadm yoruldum ben artik ya yoruldum. Dun alisveris merkezinde 2 tane hamile gordum gozlerim doldu. Sanki benim hic cocugum olmayacak gibi geliyor.daha borclarimiz var aslinda gebelik icin erken. Ama korunmamamiza ragmen hamile kalamadigim icin korkularim artiyor. İlk evliligimde ilk ay hamile kaldigim icin bundada oyle olur sandim ama olmadiolmuyorda o kadar kurler denedim sogan kuru caksir otu vs vs. ... Yok yokk yokk olmuyor olmuyorr yaaa
Kiskanmak degİlde ozenmek diyelimBazen bende isyan derecesine geliyorum seni çok iyi anlıyorum. Bizde evleneli 14 ay oldu ve hiç korunmadık. Polikistik over yüzünden hamile kalamıyorum. Çevremdeki hamileleri kıskanmaya başladım artık
Kiskanmak degİlde ozenmek diyelimahh cnm yaa duygularimiz ortak Rabbim arattirmadan nasip etsin insAllah. Hic boyle olur diye dusunmedim hemen olur sandim.
Kendini suclama benim bi arkadasim vardi adetleri cok duzensizdi ilk ay hamile kalmis ogrendigindede bebek 3 aylikmis. Nasil anlamadin diyorum. Adetlerim cok duzensizdi diyor. Bi arkadasinda oyle duzensizde 8 ayinda hamile kaldi. Bu nasip isi bizim daha zamanimiz gelmemisEtrafımdakiler çocuk düşünmeye basladıkları ilk ay bamile kalıyo hatta doğuranlar doğuracaklar.. nasıl oluyor yahu. Vallahi bıktım artık eşime de üzülüyorum o kadar çok istiyor ki ama benim yüZümden olmuyor
Kandini suclama benim bi arkadasim vardi adetleri cok duzensizdi ilk ay hamile kalmis ogrendigindede bebek 3 aylikmis. Nasil anlamadin diyorum. Adetlerim cok duzensizdi diyor. Bi arkadasinda oyle duzensizde 8 ayinda hamile kaldi. Bu nasip isi bizim daha zamanimiz gelmemis
Canım bn 3 yıldır evliyim ve üç yıldır uğraşiyorum iki düşük yaptım ve bnm neden düşük yaptığıma dair araştırma bile yapılmıyor neymiş üçüncü düşükten sonra bakılıyormuş TM dedim bni hastaneye sevk edin BN tekrar hamile kalmak istiyorum dedim kadın bana ne desin sen bugüne kadar özele gitmişsin senin kullandığın ilaçları devlet karşilamaz ilaçlarda çitlama iğnesi sen yine özele git dedi. Paramı kaldı anam. Çok sinirliyim haftaya yine gidicem hastaneye sevk etmezse şikayet edicem sizi diycem haline şükret diyorum sana bu kadar da isyanlarda olma allahım gücüne gider bizimde etirafımızda herkes Doğum yapıyor üzülüyoruz belki ama bakalım imtihanımızı geçmeliyiz sabırla bol bol dua et olur inşanlah
8 ay sonra gebe kalan arkadas evlekdikten sonra 15-20 kilo aldida gebe kaldi.onunda adetleri duzensizdi. Kiloyla falan pekte alakali degil nasip isiElimde değil kilo vereyim sorun orda dyorum bogazımı da tutamıyorum kafam allak bulşak paikoloji kalmadı zaten
O bnde de oluyor bazen dua etmek bile istemiyor bazen insan ama sonra geçiyor umudunu kaybetme cnmCanim hergun dua ediyordum yalvara yalvara. Gozlerimden yaslar suzule suzule . olmuyor diye dua bile etmeyi biraktim. Ben nasil kulum yaa umidimi yitirmek uzereyimm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?