isyan derecesine geldim artikk

daha cok gencsin bu tür problemleri kafana takmak icin be canım. Ömür var önünde, elbet evlatların olacaktır, sıkıntı yapma kendine.
Zaten ben cocugum olmuyor 21 yasindayim diyince insanlar neredeyse yuzume tukurucek. Ama korunmadigim halde cocugum olmuyor bunu kimse anlamiyor yaa

Eşin muayene oldu mu canım? Çok gençsin kafana takma Rabbim büyüktür. Borç konusuna gelince.. Biz de ev alırız kredisini hafifletip çocuk yaparız derken k.pederim bir gol attı sağolsun hamileyken gırtlağımıza kadar borçtayız şuan. En kanamalı hallerimde düşük tehlikemde ohalden dolayı rapor alamayıp işe gitmek zorunda kaldım. Ayrıca kredi çekmek için de babnka şubesine gittim. Sünnet çocukları gibi yürüyerek... Sakın isyanı düşünme dua et hayırlısını iste

Zaten ben cocugum olmuyor 21 yasindayim diyince insanlar neredeyse yuzume tukurucek. Ama korunmadigim halde cocugum olmuyor bunu kimse anlamiyor yaa
Insanların yuzune tukurmeye hakkı yok böyle düsünme. Henüz cok gencsin cocugum olmuyor yada olmayacak stressini tasımak icin, artık onlarca farklı yöntem var, tıp gelisti. Ayrıca 1 sene gercekten en az beklenmeli herhangi bir dısarıdan etki olmadan. Bak ben 8 senelik evliyim, 31 yasındayım, hic cocugum olsun diye denemedim, istemedik esimle. Sonra artık zamanı dedik, o ay hamile kaldım. Bu isler hic belli olmaz. Bende hemen kalmayı beklemiyordum, nasıl olsa 5-6 ay en az sürer diyordum. Rabbim ne zaman yazdıysa o zaman, öncesi sonrası olmuyor. Sen kafana takma, gencliginin, hayatının hatta cinsel hayatının tadını cıkar, zamanı gelince elbet kucagında bebeklerin olacaktır.

Ayy insAllah yaaa dua edermisin benim adima :) ismim ilknur saglikli hayirli bebeklerim olsunn

Neden hep önce kadınlar gidiyor doktora ? Beraber kontrol olunması lazım.

Allah en hayırlı zamanda nasip etsin size en guzeliyle.

Kendine bir yıl zaman ver, ve gidisatina bırak. Bir yıl sonra da olmaz sa doktora gidersin. Takıntı yapma kendine bu kadar

Gerckten sabretmek cok zor, cok iyi anliyorum seni.Sen elinden geleni yapiyorsun gerisi Takdiri Ilahi ..Umudunu kesme Allah buyuktur..Hic ummadigin bir anda bi bakmissin oluvermis.

Neden hep önce kadınlar gidiyor doktora ? Beraber kontrol olunması lazım.

Allah en hayırlı zamanda nasip etsin size en guzeliyle.
Beraber giderdik fakat esim calisiyor sadece pazar gunu izinli esim doktora gitmem demiyor. Hatta gecen gun doktora gidemiyorum ben sperm arttirici alicam dedi bende kendi basina birsey yapma dedim. Ne ilaca karsi ne de doktora gel desem gelir ama is degistirdi simdi. İzin almasi sknti olur. Aminncnmm yaa insAllahh nasip etsin benim gibi tum bekleyenlere

Kendine bir yıl zaman ver, ve gidisatina bırak. Bir yıl sonra da olmaz sa doktora gidersin. Takıntı yapma kendine bu kadar
Kafama takmamak istiyorum evde iste yapiyorum ama yok aklima geliyor yinede

Gerckten sabretmek cok zor, cok iyi anliyorum seni.Sen elinden geleni yapiyorsun gerisi Takdiri Ilahi ..Umudunu kesme Allah buyuktur..Hic ummadigin bir anda bi bakmissin oluvermis.
İnsAllahh gelsin hayirlisiyla

Bazen bende isyan derecesine geliyorum seni çok iyi anlıyorum. Bizde evleneli 14 ay oldu ve hiç korunmadık. Polikistik over yüzünden hamile kalamıyorum. Çevremdeki hamileleri kıskanmaya başladım artık

Bazen bende isyan derecesine geliyorum seni çok iyi anlıyorum. Bizde evleneli 14 ay oldu ve hiç korunmadık. Polikistik over yüzünden hamile kalamıyorum. Çevremdeki hamileleri kıskanmaya başladım artık
Kiskanmak degİlde ozenmek diyelim ahh cnm yaa duygularimiz ortakRabbim arattirmadan nasip etsin insAllah. Hic boyle olur diye dusunmedim hemen olur sandim.

Kiskanmak degİlde ozenmek diyelim ahh cnm yaa duygularimiz ortakRabbim arattirmadan nasip etsin insAllah. Hic boyle olur diye dusunmedim hemen olur sandim.

Etrafımdakiler çocuk düşünmeye basladıkları ilk ay bamile kalıyo hatta doğuranlar doğuracaklar.. nasıl oluyor yahu. Vallahi bıktım artık eşime de üzülüyorum o kadar çok istiyor ki ama benim yüZümden olmuyor

Canım bn 3 yıldır evliyim ve üç yıldır uğraşiyorum iki düşük yaptım ve bnm neden düşük yaptığıma dair araştırma bile yapılmıyor neymiş üçüncü düşükten sonra bakılıyormuş TM dedim bni hastaneye sevk edin BN tekrar hamile kalmak istiyorum dedim kadın bana ne desin sen bugüne kadar özele gitmişsin senin kullandığın ilaçları devlet karşilamaz ilaçlarda çitlama iğnesi sen yine özele git dedi. Paramı kaldı anam. Çok sinirliyim haftaya yine gidicem hastaneye sevk etmezse şikayet edicem sizi diycem haline şükret diyorum sana bu kadar da isyanlarda olma allahım gücüne gider bizimde etirafımızda herkes Doğum yapıyor üzülüyoruz belki ama bakalım imtihanımızı geçmeliyiz sabırla bol bol dua et olur inşanlah

Kendini suclama benim bi arkadasim vardi adetleri cok duzensizdi ilk ay hamile kalmis ogrendigindede bebek 3 aylikmis. Nasil anlamadin diyorum. Adetlerim cok duzensizdi diyor. Bi arkadasinda oyle duzensizde 8 ayinda hamile kaldi. Bu nasip isi bizim daha zamanimiz gelmemis

Elimde değil kilo vereyim sorun orda dyorum bogazımı da tutamıyorum kafam allak bulşak paikoloji kalmadı zaten

Canim hergun dua ediyordum yalvara yalvara. Gozlerimden yaslar suzule suzule . olmuyor diye dua bile etmeyi biraktim. Ben nasil kulum yaa umidimi yitirmek uzereyimm.

Elimde değil kilo vereyim sorun orda dyorum bogazımı da tutamıyorum kafam allak bulşak paikoloji kalmadı zaten
8 ay sonra gebe kalan arkadas evlekdikten sonra 15-20 kilo aldida gebe kaldi.onunda adetleri duzensizdi. Kiloyla falan pekte alakali degil nasip isi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…