isyan derecesine geldim artikk

cnm seni biliyorum benn. Hamileydin sen en son. O da dustu demek gecmis olsun . seninde yasin genc . dedigin gibi imtihanimiz bu ama dayanilicak gibi degil hergun agliyorum yaa

Esin de gitsin . Ama kimyasal gebelik yasamissin bende dusukten sonra 8. Ayimda hamile oldugumu öğrendim.

3 yıl sonra tüp bebekle hamile kaldım. eşin de doktora gitsin. Hiç isyan etme. rabbim en güzel zamanda verir bebeğini canım.

Benimde bi sıkıntı olmadğı halde 1 sene sonra oldu. İnsan korkuyor ama yinede çok strest yapmamaya çalış.

Benimde bi sıkıntı olmadğı halde 1 sene sonra oldu. İnsan korkuyor ama yinede çok strest yapmamaya çalış.
Ne guzel an azindan olmus . saglicakla dogur yavrunu mutlulukla huzurlada buyut insAllah

sorun yalnızca sende de olmayabilir yalnız?
Doktor yumurtalikta sorun yok diyor zaten baskada birseye bakmadi esimde hic doktora gitmedi. Sorun kimde ya da sorun var mi bilmiyoruz bile sadece korunmadigimiz icin ben endiseleniyorum ya hic olmazsa diye

Kizlar doktora gittim yumurtaliklarin cok iyi dedi yolladi.1 sene dolmadanda test falan yapmiyorlar. Sinirlerim tavan oluyor doktora gidince yumurtaliktan baska birseye bakmiyor
Öncelikle senin bu psikolojiden biran önce kurtulman şart canım.. çünkü gerçekten bu psikolojiyi çok derinden yaşamış biri olarak önce kendi beynini iyileştirmenden olmuyor maalesef.. 3 sene bekledim meleğimi Allah'ım nasip etti ama nasıl günler yaşadığımı bir ben bir Allah birde eşim biliyoruz.. kendini başka şeylerle oyalamaya çalış.. spora git diyet yap ne Biliyim el işi kurslarına git çünkü gerçekten kafadan silmeden olmuyor yaşamış biri olarak inşallah bu dediklerimi dikkate alırsın

Cnm senin biraz kafani dağıtmaya ihtiyacın var. biz de neredeyse 2 yıl olacak evleneli hic korunmadik 3 ay once bi kimyasal gecirdim. ben de her ay cok taktım kafama olmayinca üzüldüm rahim filmi haric her test yapıldı hic bi sıkıntı yok ama olmuyor iste napalim Allah hakkımızda en hayırlısini bilir diyip saldim artik kendimi. bende de kilo var zayıflamaya karar verdim sirf kafam dagilsin diye spora basladim o kadar yoruluyorum ki bebek dusunmeye halim kalmıyor zaten :) Allah hakkımızda hayirlisini yasatsin. seni cok iyi anlıyorum onerim biraz uzaklas su bebek fikrinden ki ruhen de rahatlamis olursun. uzme kendini.

Hic bebek aklima gelmedigi aylarda oldu. Yine gebe kalamadm yine kalamadmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…