- 31 Mayıs 2016
- 448
- 284
- 103
8 ay sonra gebe kalan arkadas evlekdikten sonra 15-20 kilo aldida gebe kaldi.onunda adetleri duzensizdi. Kiloyla falan pekte alakali degil nasip isi
cnm seni biliyorum benn. Hamileydin sen en son. O da dustu demek gecmis olsun . seninde yasin genc . dedigin gibi imtihanimiz bu ama dayanilicak gibi degil hergun agliyorum yaaCanım bn 3 yıldır evliyim ve üç yıldır uğraşiyorum iki düşük yaptım ve bnm neden düşük yaptığıma dair araştırma bile yapılmıyor neymiş üçüncü düşükten sonra bakılıyormuş TM dedim bni hastaneye sevk edin BN tekrar hamile kalmak istiyorum dedim kadın bana ne desin sen bugüne kadar özele gitmişsin senin kullandığın ilaçları devlet karşilamaz ilaçlarda çitlama iğnesi sen yine özele git dedi. Paramı kaldı anam. Çok sinirliyim haftaya yine gidicem hastaneye sevk etmezse şikayet edicem sizi diycem haline şükret diyorum sana bu kadar da isyanlarda olma allahım gücüne gider bizimde etirafımızda herkes Doğum yapıyor üzülüyoruz belki ama bakalım imtihanımızı geçmeliyiz sabırla bol bol dua et olur inşanlah
Benim halamin kizinada senin cocugun olmaz dediler. O da hamile kaldi 2-3 ay icinde. Cok kilolu o da 100 kilo falan.Ama etrafımdaki herkes kilolusun çocugun o yüzden olmuyor dyo moralim bozuldu artık
Benim halamin kizinada senin cocugun olmaz dediler. O da hamile kaldi 2-3 ay icinde. Cok kilolu o da 100 kilo falan.
İnsAllah degildirİnşallah sebep bu degildir kendimi yedim bitirdim
3 yıl sonra tüp bebekle hamile kaldım. eşin de doktora gitsin. Hiç isyan etme. rabbim en güzel zamanda verir bebeğini canım.9-10 ay oldu evlendik. İlk ay korunduk korunmadik oylr gecti daha sonra hic korunmadik. Ve 5.ay kimyasal oldu. Sonrada hic gebe kalamadm yoruldum ben artik ya yoruldum. Dun alisveris merkezinde 2 tane hamile gordum gozlerim doldu. Sanki benim hic cocugum olmayacak gibi geliyor.daha borclarimiz var aslinda gebelik icin erken. Ama korunmamamiza ragmen hamile kalamadigim icin korkularim artiyor. İlk evliligimde ilk ay hamile kaldigim icin bundada oyle olur sandim ama olmadiolmuyorda o kadar kurler denedim sogan kuru caksir otu vs vs. ... Yok yokk yokk olmuyor olmuyorr yaaa
Aminn3 yıl sonra tüp bebekle hamile kaldım. eşin de doktora gitsin. Hiç isyan etme. rabbim en güzel zamanda verir bebeğini canım.
Benimde bi sıkıntı olmadğı halde 1 sene sonra oldu. İnsan korkuyor ama yinede çok strest yapmamaya çalış.9-10 ay oldu evlendik. İlk ay korunduk korunmadik oylr gecti daha sonra hic korunmadik. Ve 5.ay kimyasal oldu. Sonrada hic gebe kalamadm yoruldum ben artik ya yoruldum. Dun alisveris merkezinde 2 tane hamile gordum gozlerim doldu. Sanki benim hic cocugum olmayacak gibi geliyor.daha borclarimiz var aslinda gebelik icin erken. Ama korunmamamiza ragmen hamile kalamadigim icin korkularim artiyor. İlk evliligimde ilk ay hamile kaldigim icin bundada oyle olur sandim ama olmadiolmuyorda o kadar kurler denedim sogan kuru caksir otu vs vs. ... Yok yokk yokk olmuyor olmuyorr yaaa
Ne guzel an azindan olmus . saglicakla dogur yavrunu mutlulukla huzurlada buyut insAllahBenimde bi sıkıntı olmadğı halde 1 sene sonra oldu. İnsan korkuyor ama yinede çok strest yapmamaya çalış.
Doktor yumurtalikta sorun yok diyor zaten baskada birseye bakmadi esimde hic doktora gitmedi. Sorun kimde ya da sorun var mi bilmiyoruz bile sadece korunmadigimiz icin ben endiseleniyorum ya hic olmazsa diyesorun yalnızca sende de olmayabilir yalnız?
Amin inşaAllah. Eşinde sperm testi falan yaptırabilir. Benim eşimde yaptırmıştı. En azndan o yöndede kafanız rahat olurNe guzel an azindan olmus . saglicakla dogur yavrunu mutlulukla huzurlada buyut insAllah
Guatırına baktır mutlakaKizlar doktora gittim yumurtaliklarin cok iyi dedi yolladi.1 sene dolmadanda test falan yapmiyorlar. Sinirlerim tavan oluyor doktora gidince yumurtaliktan baska birseye bakmiyor
Öncelikle senin bu psikolojiden biran önce kurtulman şart canım.. çünkü gerçekten bu psikolojiyi çok derinden yaşamış biri olarak önce kendi beynini iyileştirmenden olmuyor maalesef.. 3 sene bekledim meleğimi Allah'ım nasip etti ama nasıl günler yaşadığımı bir ben bir Allah birde eşim biliyoruz.. kendini başka şeylerle oyalamaya çalış.. spora git diyet yap ne Biliyim el işi kurslarına git çünkü gerçekten kafadan silmeden olmuyor yaşamış biri olarak inşallah bu dediklerimi dikkate alırsınKizlar doktora gittim yumurtaliklarin cok iyi dedi yolladi.1 sene dolmadanda test falan yapmiyorlar. Sinirlerim tavan oluyor doktora gidince yumurtaliktan baska birseye bakmiyor
Allah yardimcin olsunn insAllah tez zamanda hamile kalirsin saglik hayirli ikiz ucuz bebeklerin olur :)26 aydır uğraşıyorum :) ben ne yapayım ?
Baktiririm da doktora guatira bak deyince bana cemkirmesse baktiririmGuatırına baktır mutlaka
Hic bebek aklima gelmedigi aylarda oldu. Yine gebe kalamadm yine kalamadmmÖncelikle senin bu psikolojiden biran önce kurtulman şart canım.. çünkü gerçekten bu psikolojiyi çok derinden yaşamış biri olarak önce kendi beynini iyileştirmenden olmuyor maalesef.. 3 sene bekledim meleğimi Allah'ım nasip etti ama nasıl günler yaşadığımı bir ben bir Allah birde eşim biliyoruz.. kendini başka şeylerle oyalamaya çalış.. spora git diyet yap ne Biliyim el işi kurslarına git çünkü gerçekten kafadan silmeden olmuyor yaşamış biri olarak inşallah bu dediklerimi dikkate alırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?