İşyerimdekilerii sevmiyorum

bende çalışma arkadaşlarımı seviyorum ama yaptığım işi sevmiyorum

topluca başka birime atsalar bizi ne güzel olur

işyerini seven var mı acaba :)
bende sevmiyorum.ama hepsini değil bazılarını.
mesela kıskançlık yapanları,fesatları,işgüzarları iyi niyetimi suistimal edenleri,iyi niyetliyim sakinim diye beni salak yerine koyanları sevmiyorum.
ama,benim niyetimin farkında olan ,beni hiç yalnız bırakmayan, bir süre sessiz kalsam beni de muhabbete dahil etmeye çalışan,beni sevdiğini bildiğim arkadaşlarımı bende seviyorum.
yani hep bizim istediğimiz tipler yok işyerlerinde, mutlaka heryerde bir iki tane numunelik çıkıyor malesef.
hep keşke daha iyi insanların olduğu biyerde çalışsaydım der, ya da kafama göre bir yakın arkadaşım olsun isterdim.napalım.şans..

Son düzenleme:
Ustun asta bagırıp cagırdıgı, usluptan, terbiyeden yoksun insanlarla çalışıyorum. Bazı sabahlar gerçekten ayaklarım geri geri gidiyor. Muhabbetler sürekli onu mu alsak bunu mu şeklinde.
Hatun kişilerin er kişilerin ego bir yüz milyon baloncuk.
Ne mi yapıyorum, asla iş sonrası içkilere katılmıyorum, cuma gecesi meyhane eglencelerine gitmiyorum. ONlar arkamdan saydırıyor ben de "evli barklıyım, kocam izin vermiyor" diyip sıyrılıyorum.

bizim okul kadar entrikalı bir oku ldaha yoktur sanıyorum ki. herkes bir dolap çeviriyor, müdürümüz soruşturma geçiriyor muhtemelen altından başmuavin çıkacak ama suçu başka birine atmışlar bile. her fırsatta 22 yıllığım diye övünen insanlıktan nasibini almamış bir hocamız var ayrıca. herkesin en ufak bir açığını bile atlamadan yazıyor hafızaya yeri geldiğinde kullanmak için. zaten işi gücü millete laf sokmak. derste bir öğretmenden "gerizekalı" diye bahsettiğini söyledi çocuklar. öyle bir hasta ruh.

öbür okulum ne güzeldi oysa nebçim insanlar var hayatta hayret doğrusu.

Bu konuda mağdur nekadar çok kişi varmış.
Bazen imdat diye bagırasım geliyor
Artık insanların fesatlıgından gına geldi
Müdürümüz ayrı bir yapıda zaten Haklı haksızı bilmeyen biri.
25 senedir bu işi yapıyor ama
İnsanların sadece arkasından konuşan biri.
Kızlar konuşulanları söyleyince şaşırıyorum.
Nasıl der yada düşünür diye ?
Kaç kişiyi ekmeğinden ettiler
Allahından bulsunlar yapanlar.
Ama insan sarrafı oldu sayelerinde:)
Resmen içleri kaynıyor tabiri caizse.
Ama ben yine işim deyip bir kenarda duruyorum
Bakalım sabrın sonu selamet mi ?

bende sevmiyorum ama 3,4 tane arkadaşım var onları çok seviyorum bende sevmediklerimle görüşmüyorum sevdiklerimle görüşüyorum böylece zaman çabucek geçiyor

bende sevmiyorum ama 3,4 tane arkadaşım var onları çok seviyorum bende sevmediklerimle görüşmüyorum sevdiklerimle görüşüyorum böylece zaman çabucek geçiyor

En güzelini yapıyorsun. Ama işyerindeki sevsende sevmesende konuşmak görüşmek zorunda kalıyor gibisin.

Heryerde var böyle tipler arkadaşlar. Alışmamız lazım... Ben de onların ikiyüzlülüklerini, arkadan iş çevirmelerini gördükten sora kestim tüm muhabbeti. Öğretmenler odasına geliyorum sadece selam veriyorum o tiplere, onun dışında sıfır muhabbet. Değer verdiğim kişilerle sohbet ediyorum, kendim belirliyorum sınırlarımı. Kafam rahat oh mis. Kimse kimseyi sevmek, anlaşmak zorunda değilki

Kızlar, eğer içinizde işyerinde sürekli baskı gören, dışlanan vs vs durumları olan varsa bunu normal sanmasın. Buna mobbing deniyor ve bir suç kabul ediliyor. Henüz kanunlaşmadı sanırım ama mobbing iddiasıyla dava bile açabiliyorsunuz, ona göre Yok öyle kafasına göre zorbalık yapmak artık :)

bizim işyerindekiler de bildiğin kezban ,erkekler de mal
biliyorum çok kabayım ama öyleler,yapacak bişey yok ,işini yap kimseyle samimi olma.

bu yazıyı kesin okumalısınız ... işyerindeki tipler ... eminim kendinizi buluyorsunuz .... ARSLAN: şirketin sahibidir o kadar... BUKALEMUN: bulunduğu ortama göre farklı davranan nabza göre şerbet veren ve bu şekilde başarı sağlamaya çalışan insan tipidir... ÇAKAL: katırlara yük yükleyip kendi yapmış gibi gözükerek bir yerlere gelmeye çalışan kendileri hakkında anlatacak çok şeyleri olan ve başarılarını büyüte büyüte anlatan aslında bomboş olduklarının ortaya çıkmasından çok korktukları için vahşi gülme çığlıkları atıp duran insanlardır. DEVE : geçmişteki 1 :2 başarısını hörgüçlerine yükleyip yıllarca onunla hayatta kalmaya çalışan insan tipidir. DEVEKUŞU: hiçbirşeye bulaşmadan kafasını kuma gömüp problemler yokmuş gibi yapan ve başkaları çözsün deyip elindeki işten başkasına bulaşmayan insan tipidir.. DİNAZOR: çok tecrübeli olmasına rağmen teknolojiyle tecrübeyi birleştiremeyen atsan atılmaz satsan satılmaz insan tipidir. FİL : çok kaynak tüketmesine rağmen çok güçlü olduğu için arslanın bile bir şey diyemediği insan tipidir. İNEK: bu tipteki insanlar tek bir işte çok iyidir ve o işi yaparak firmaya iyi para kazandırırlar. genelde yeniliklere kapalı gözlüklü ve kilolu bir tablo çizerler bu tiplere sağmak dışında kimse dokunmaz yapılmak üzere iş verilir o kadar. KARINCA: son derece düzenli disiplinli çalışırlar ve teknik alanda iyi uzmanlığa sahiptirler çok iyi çalışırlar ve başarılı sonuçlar alırlar ancak liderlik vasfına sahip değillerdir . bu insanlar şirketin gizli lokomotifleridir .ayrıca ineklerin aksine kendilerini yenileyip yeni şartlara ayak uydurabilirler KARTAL: gerçek liderlerdir.daha yukarıda uçarlar yukarıda olmayı hakkedecekleri kanaatları vardır .geniş resmi geçmişi ve geleceği herkesten daha iyi görürler ve güçlü gibi davranmaya ihtiyaç duymadan güçlü ve asildirler. KATIR: başkalarının yüklediği binbir türlü işi yapıp dururlar bu arada kendi işlerini de yaparlar yükleri hep ağırdır ve başkalarının yüklerini taşımaya devam ettikçe daha da yüklenirler KEDİ:yerine çok bağlıdır şirkete kök salmıştır ve orada ölmeye niyetlidir. KÖPEK:sadece yaltaklanarak yer edinmeye çalışan insan tipidir KOYUN: hiçbirşeye gıkı çıkmaz katır kadar çok çalışmazlar ve inek kadar para getirmezler genelde günlük işleri yapan vasat pasif çalışanlardır MAYMUN: papağanlara çok yakındırlar tek farkları konuşmalarının arasında devamlı komiklik yapmaya çalışmalarıdır biraz da şaklabandırlar. PAPAĞAN: çok ve boş konuşmaktan başka hiçbir işe yaramazlar SİNEK: zayıf olmalarına rağmen tavırlarıyla mide bulandıran insan tipidir vızıltılarıyla katırları kmoyunları inekleri hep rahatsız ederler TİMSAH: genelde üst kademede olurlar ve işlerine gelmeyenleri dişlerinin arasında sıkıştırıverirler ve bu işede mutlaka brokratik bir kılıf bulurlar. YARASA : önlerini göremeyecek kadar kördürler ama duyduklarıyla yönlerini bulurlar yanlış şey duyacak olurlarsa duvara toslarlar genelde papağanlar tarafından kolayca maniple edilebilirler YILAN: sinsice kuyu kazan insan tipidir hayli tehlikelidir İNSAN: ne yazık ki çok azdır

bende çalışmak istemiyorum artık bunaldım.

İş yerimden de, iş yerimdekilerden de nefret ediyorum.

Para kazanmak için çalışmamız gerekiyor, eşim biraz daha sabret diyor ama ben dayanabilecek miyim bilmiyorum.

Bizim işyerine gelen bir ustabaşı var nisan ayında geldi. İşlerden dolayı muhattap olmak zorundayız.

Çok garantici, zeytinyağı gibi sürekli su yüzünde olsun, sorumluluk almasın da ne yaparsa yapsın birde usta başı.

Ben bilmiyorum,siz yapmışsınız ,siz halledin, beni karıştırmayın vs. tek kullandığı cümleler bunlar.

Bende burada 3,5 yıldır çalışıyorum ama sıkıldım.

Geçen gün caycı benim hakkımda patronla konuşurken duymuş. Oturmamı kalkmamı,yemege çıkış saatimi,verdiği işleri yapmadıgımı, kullandığım molaları vs. bunu yapanda saçı uzun bir erkek.

Patron bana gelip de hiç birsey söylemedi ama benim canım çok sıkıldı. Ben idare personeliyim onun gibi işci değilim. Birkere bu farkı anlamıyor, kimse bana karışmadı bunca yıldır, benim burada anlamadıgım hiç bir iş kalmadı zaten işimde çok çok iyiyim. Ben kendi kendimi yetiştirdim burada kimse bu böyle böyle demedi, ben kaptım hep, kurslara gittim.

Ama artık burada olmakdan sıkılıyorum, Çalışmam da lazım borcumuz var ama sıkılıyorum da ne yapıp da biraz daha dişimi sıkıp buraya katlanabilirim. Bana fikir verebilir misiniz.

Aynı sorun bende de var. Fazla alakadar olmuyorum sevmediğim kişilerle. Sinir bozucu hareketlerini görmezden geliyorum kimi zaman kimi zamanda karşımdaki insanla aynı dili konuşarak cevap veriyorum anlamasını sağlıyorum sevmediğimi Salla başını al maaşını yani. Kimse kimseyi sevmek mecburiyetinde değil. Görme duyma bilme bu kadar

Aslında var ama bilerek samimiyetimi kestim artık.
Herkes kendini düşünür olmuş ya.
Böyle insanlarla çalışmakda inanın çok sıkıcı

Adı üstünde iş yeri...çalış paranı kazan gel...

senin gibi üzüldügüm için işimi bıraktım zamanında...takma kafana...

insanlar,aileler,kardeşler bile o dedigin minvalde artık.el oglundan -kızından beklenti içinde olma...

Sen kendi çizgini bozma,kendini ezdirme,kötüye bulaşma,,,gerisine çek kocaman bir EYVALLAH !!!

kadinlara calismanin zor olduguna katiliyorum,malesef kimilerimiz o kadar bencil,gozunu para burumus,yalanci,kiskanc olabiliyor ki calismak zulum geliyor...iki yil once iki tane gerizekalinin mobbingine maruz kaldim..subem degistirilmek istendi cunku kidemli elemanlardi ben de hkli oldugumu bile bile kidemli elemani degil beni cezalandiriyosunuz ama emin olun bu ikisi bendrn sonra gelnlere de benden oncekilere yaptiklari gibi yapip ezmeye calisacaklar dedim cektim gittim..misler gibi tazminatimi da aldim..asla samimi olmamak gerekir ya d cooook agirdan alarak arkadas olmak gerekir is yerindeki insanlarla..elimde o kadar cok intikam araci vardi ki ben hepsini hayatimdn cikarmayi tercih ettim..uc kurusluk insanlar iki para kazaninca sekilden sekile giriyolar..beyaz pantolon icinde tanga giymeler,evli adamlarla fingirdemeler,guzel araba gorunce ooo sahibi kim acaba diye bakinmalar...ne pislik insanlarla calistim of diyorum..

Valla öyle böyle derken zaman geçiyor. Halen laflar sözler ayrımcılıklar bitmedi diyebiirim.
Sabrediyorum,Herkes birbirine giriyor işyerinde.
Ben tek anlayamadım insanlar arkadan konuşuyor atıyor tutuyor.
Dakikalar sonra hiçbirşey olmamış gibi davranabiliyor.
Ya sabır çeke çeke idare ediyorum.
3 Bayanız idare kadroda . kızların ikisi muhasebe ve birbirlerinden hoşlanmamlarına ragmen lak lak muhabete devam ediyorlar.
Şaşırıyorum gerçekten.
Biri onunla ilgili bir sorunu olsa sürekli anlatır söyler.vs.
Dinlemekten sıkıldım, Anlayamadıgım hem hoşlanmıyorsun hemde sürekli muhabbet içindesin.
Kavrayamadım gitti:
Komik mi desem düzenbaz insarlarmı desem bilemedim
Ya çok iyi oynuyorlar
yada ben çok safım.

İşyerindekileri sevmiyorum Bunalıyorum çalışmak istemiyorum
Herkes iki yüzlüü Benciller
Samimi gibi gözüküyorlar ama Çok benciller.
Çokk sıkıcı geliyorr artıkk

sadece is yerindekiler mi etrafina bir bak kim gercek yuzuyle karsimizda acaba??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…