- Konu Sahibi dengesizim
-
Ben bu şekilde yaşıyorum ve robot değilim. Çeşit çeşit insan var, cıvık olandan uzak duruyor hoş sohbet olanla öğle yemeğimi yiyip işimin başına dönüyorum. Arada odama gelenle iki dk sohbet edip tekrar işime devam ediyorum. Sosyal olmak adına iğreti tipleri ciddiye almıyorum, sosyallik mesai saatleri dışında olur.
Her yerde garip tipler vardır fakat herkeste bir sorun varsa kişi aynaya bakmalı.
Ben bu şekilde yaşıyorum ve robot değilim. Çeşit çeşit insan var, cıvık olandan uzak duruyor hoş sohbet olanla öğle yemeğimi yiyip işimin başına dönüyorum. Arada odama gelenle iki dk sohbet edip tekrar işime devam ediyorum. Sosyal olmak adına iğreti tipleri ciddiye almıyorum, sosyallik mesai saatleri dışında olur.
Her yerde garip tipler vardır fakat herkeste bir sorun varsa kişi aynaya bakmalı.
Elmayra iyi hoşş yazmışssın Ama kendi açından yazmışsın
İnsanların çalışma ortamı veya mesai arkadasları genel olarak aynı stadüde olmuyor ne yazık ki!
İşyerinde herkes için aynı ibareyi kullanmadım(Herkes kötü ben iyi değil)
Hem kalabalık bir kadromuz yok idari bölümde
Ama ne yazık ki 10 saatimizi işyerimizde geçiyyoruz
Yanii ailemiz kadar bir zaman dilimi
Bu demek değil zaten samimi arkadasşlık dostluk beklemek
Ben bunun beklentisinde değilim zaten
Sadece işimle ilgili olan kısımdan bahsettim.
Sosyalliği zaten işyerinde yaşayalım demedim ben
Amaaa sürekli yüzyüzee oldugun insanların bencillikleride çekilmiyor maalesef.
Yada konumunu sırff ben bilirim havasından kullanan kişiler
Amaa çalışıyoruzzzz:)
Bi onceki yazinda bahsettigin gibi degilsin demekki. canim senin bu dedigin 2 dk konusmayi dahi yapamiyormus bu kizcaaz. kaldiki bi insanin bu durumda ayaklari geri geri gider. Yani herseyin ortasi var…ya civik olacaksin ya da robot olacaksin degil…orta karar olsun, tadinda olsun diyoruz. Buarada calismakta bir nevi sosyalliktir.
Son cumlene hak veriyorum, lakin oyle yerler varki..korlerle sagirlar birbirini agirlar misali…boyle gelmis boyle gider…
İşyerindekileri sevmiyorum Bunalıyorum çalışmak istemiyorum
Herkes iki yüzlüü Benciller
Samimi gibi gözüküyorlar ama Çok benciller.
Çokk sıkıcı geliyorr artıkk
al bendende o kadar arkadasım nefret edıyorum hepsınden ben onlar gıbı yapmacık olamadıgım ıcın oyunlara dusuyorum hep
Bi onceki yazinda bahsettigin gibi degilsin demekki. canim senin bu dedigin 2 dk konusmayi dahi yapamiyormus bu kizcaaz. kaldiki bi insanin bu durumda ayaklari geri geri gider. Yani herseyin ortasi var…ya civik olacaksin ya da robot olacaksin degil…orta karar olsun, tadinda olsun diyoruz. Buarada calismakta bir nevi sosyalliktir.
Son cumlene hak veriyorum, lakin oyle yerler varki..korlerle sagirlar birbirini agirlar misali…boyle gelmis boyle gider…
Tontrikoooo:))
Sen benim söylemediğim şeylerrii nedenn yazıyorsun kızz
2 dakikaa konuşma dahi yapamıyormuşummmm
O kadarrr daa değilllll canım
Büyütmeyelimm
ne bilim yazindan oyle anladim bacim
madem konusabiliyorsun durumun o kadarda vahim degilmis, bende bise var sandim
o zaman beklentini tam anlayamamisim canim.
Ben is yerindekilerle mesela oturup konusurum falan filan is yerinde, yeri gelince saka yaparim geyik yaparim, ancak is yemeklerinde filan ancak disarda aktivitede bulunurum. Haricinde ozel saatlerimde hic birsey yapmam.
Öyle insanlarla çalışıyorumki sırf yalakalık olsun diye 1 ay izinleri olduğu halde yıllık izne çıkmazlar evde çocukları yaz tatilinde kös kös otururlar sorarsın niye gitmiyorsun bir tatile diye "ama para yok" derler hergün internetten alışveriş yaparlar evleri vardır arabaları vardır sırf patrona yalakalık olsun 50-100 lira fazladan alayım diye izin kullanmazlar kurumsal bir firma giriş çıkış saati bellidir mesai yoktur büyük patronlardan biri gelince eve gitmek bile istemezler ama onlar olmayınca çıkışa 5 dakika kala çanta elinde starttan çıkacak atlar gibi beklerler ağ bağlantılarının açık olduğunu bilerek yada bilmeyerek msnden konuşurlar böylelikle evli olupta çok namuslu olanların foyası ortaya çıkar offff söyledim rahatladım...
Herşeyii anladımda canım
ağ bağlantılarının açık olduğunu bilerek yada bilmeyerek msnden konuşurlar böylelikle evli olupta çok namuslu olanların foyası ortaya çıkar
Bu cümleyii anlayamadım ???
Bilgisayarlarda ağ bağlantısına tıkladığın zaman msn geçmişleri okunabiliyor bizde tabi kimisi bunu bilmiyor bilmeyen bayanlarda maşallah msnde döktürüyor bir nevi aynı işyerinde evli olupta aşk yaşayan çok birde utanmadan bu insanların kocaları gelip birbirleriyle el sıkışıyor günün kritiğini yapıyorlar bazen midem kaldırmıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?