• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İşyerimdekilerii sevmiyorum

Haklısın böyle bir gerçekde var.
Ama etrafındaki insanları elebilirsin. Görüşmessin vs.
Ama işyerindekilerle sürekli ve maalesef muhattabız.

Ve kızlar ben halen bu işyerindeyim:)Bir gün kurtulacagım ama bakalım ne zaman.)
Daha keyifli çalışacağınız bi iş yeri bulursunuz umarım ama ben beklentiyi fazla yüksek tutmayın derim. Garip bi paradoks var bu iş yerlerinde.

Kime sorsanız hemen hemen hepsi iş yerindeki insanların bencilliğinden, sadece kendi çıkarını kollamasından vs. şikayetçi.

Sen nasıl davranıyosun peki diye sorulunca da hepsi çok çalışkan olduklarını, talimatlara uygun davrandıklarını, iş arkadaşlarına karşı çok yardımsever olduklarını söylüyolar.

E o zaman kim yapıyo bu bencilliği, çıkarcılığı ben de bunu merak ediyorum. Yani sizin sevmediğiniz insanlara sorsak onlar da aynı şeylerden şikayet edecekler adım gibi eminim. E siz masum, onlar masum ama bi yandan da herkes suçlu :KK53: Anlayan beri gelsin:confused:

Daha keyifli çalışacağınız bi iş yeri bulursunuz umarım ama ben beklentiyi fazla yüksek tutmayın derim. Garip bi paradoks var bu iş yerlerinde.

Kime sorsanız hemen hemen hepsi iş yerindeki insanların bencilliğinden, sadece kendi çıkarını kollamasından vs. şikayetçi.

Sen nasıl davranıyosun peki diye sorulunca da hepsi çok çalışkan olduklarını, talimatlara uygun davrandıklarını, iş arkadaşlarına karşı çok yardımsever olduklarını söylüyolar.

E o zaman kim yapıyo bu bencilliği, çıkarcılığı ben de bunu merak ediyorum. Yani sizin sevmediğiniz insanlara sorsak onlar da aynı şeylerden şikayet edecekler adım gibi eminim. E siz masum, onlar masum ama bi yandan da herkes suçlu :KK53: Anlayan beri gelsin:confused:
Kesinli dogru bir kanı...Hak veriyorum tabi ki !
Herkes iyi bir iş bulsamda çıksam diye bakıyor şirkette.:)
Ama herkes de yerli yerinde..
Tuhaf...
Alıştık zaten, Birazda vurdumduymazlık oldu mu
Tamamdır işte....Herkes kötü biz iyi değiliz ya:)))

Bir işlemi bana kendisi bu şekilde yap dediği halde
Müdür sorunca ben öyle birşey demedim
Hatırlamıyorum dedi
Bu bencillik değildee nee Allah aşkına
Sırff kendisini aklamak için....
neden sessiz kaldınız ki hatırlasana şu gün şurada demiştin ben de emin olmak için sana sordum senin dediğini baz alarak yaptım deseydiniz.böyle insanlara biraz göz dağı vermek lazım.

Back
X