- 19 Mayıs 2020
- 47.403
- 212.948
- 598
- Konu Sahibi zorunlualann
-
Sanki kendi hiç demiyo öyle şeyler görmesek inancaz djdmdmfjdIstanbul'da kufretmeyecekler sanki.
Ulan kadın başıma masa basinda her evrak yogunlugunda işine gücüne sookup sokup çıkarıyorum abdbsgsg
Whatsapdan da kendisi sokup sokup çıkarıyor desin ki yalan agdvavsvvsSanki kendi hiç demiyo öyle şeyler görmesek inancaz djdmdmfjd
Istanbul'da kufretmeyecekler sanki.
Ulan kadın başıma masa basinda her evrak yogunlugunda işine gücüne sookup sokup çıkarıyorum abdbsgsg
Beni çok güzel özetlemişsiniz , çok haklısınız . Bunları yazmış bana nişanlımGerçekten psikolojik destek almalısın. Karar veremiyor iyiyi kötüyü ayırt edemiyorsun, insanlar ile geçinmen zor alınıyorsun, herkesle de anlaşamıyorsun. Sana biri yol göstersin ama tavsiyelere de uymazsin. Bu hayatı sana tokat atarken öğreneceksin. Değişecek biri değilsin ya çok safsin yada başka bir şey. ama bir memurun bu kadar pasif olup karar bile verememesi üzücü. Nerdeyse her konunda yazdım o adamla olmaz siz regl Ken ilişki isteyen adamdi bu unutmayın ya bunları. Herkes kendini belli ediyor baştan. Bununla evlenmek zorunda değilsin
Oyşşş kuru lafa vergi kesmiyorlar ya sıksın sıkabildiği kadar.Bana bunları yazmış .
Ya zorunlu adamın üslubundan bile niyeti belli. Ben sana destek olacağım ne ya? Evlilik zaten onun ya hani, ev kira eşyalar vs. Sorumluluk onun ya hani. Onun gözünde sen evin maaş kaynağısın ama adam da sana destek olacak ay Allah razı olsun beBana bunları yazmış .
Gelir kaynağı zorunlu işte, adam da aylık 100-200 lira atar destek oldum der.Oyşşş kuru lafa vergi kesmiyorlar ya sıksın sıkabildiği kadar.
Erkeklerin ev işine "yardım" etmesi gibi. İki tabak yıkayınca yardım etmiş oluyorlar ya fkfkfkf.Gelir kaynağı zorunlu işte, adam da aylık 100-200 lira atar destek oldum der.
Elimde bir köprü var kelepir.."hayatimin anlami gel istanbul'a, kiranı ödeyeceğim hem de bebek'te yali dairesi alacağım sana sevdiğim"
Arkanda derken pozisyonu kastetmiştir zorunlu hahaBana bunları yazmış .
Yazması bedava,bende sana yazarım canım bunlarıBana bunları yazmış .
Evet kesin yapacak ama bir kişi çok iyi olur desin diye bekliyorZorunlu kaç seferdir tayin istemekle ilgili konu açıyorsun ve kaç seferdir bunun senin için mantıklı olmayacağını söylüyor herkes. Ama öyle ki her seferinde başka bir şeyi bahane ederek yine tayin istemenin doğru olup olmayacağını soruyorsun. Sen aslında o tayini isteyeceksin ve o şehirden gideceksin. Buradan sana sadece destek olalım istiyorsun belli ki. Senin bunu yapacağın var. Yap ve git gör yaşayarak anla bence. Artık diyecek bir şey kalmadı diye düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?