İşyerinde mesai arkadaşının küfürlü konuşması ? Tayin vermek istemem

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Istanbul'da kufretmeyecekler sanki.
Ulan kadın başıma masa basinda her evrak yogunlugunda işine gücüne sookup sokup çıkarıyorum abdbsgsg
Sanki kendi hiç demiyo öyle şeyler görmesek inancaz djdmdmfjd

Gerçekten psikolojik destek almalısın. Karar veremiyor iyiyi kötüyü ayırt edemiyorsun, insanlar ile geçinmen zor alınıyorsun, herkesle de anlaşamıyorsun. Sana biri yol göstersin ama tavsiyelere de uymazsin. Bu hayatı sana tokat atarken öğreneceksin. Değişecek biri değilsin ya çok safsin yada başka bir şey. ama bir memurun bu kadar pasif olup karar bile verememesi üzücü. Nerdeyse her konunda yazdım o adamla olmaz siz regl Ken ilişki isteyen adamdi bu unutmayın ya bunları. Herkes kendini belli ediyor baştan. Bununla evlenmek zorunda değilsin

Beni çok güzel özetlemişsiniz , çok haklısınız . Bunları yazmış bana nişanlım

Eklentiler

• AFC41C86-27F0-4657-ACF9-937712526008.webp
    39,4 KB · Görüntüleme: 137
Bana bunları yazmış .

Eklentiler

• C4CCD0BF-F667-4CD6-BADA-AB6D42F8A78B.webp
    39,4 KB · Görüntüleme: 130
Bana bunları yazmış .
Ya zorunlu adamın üslubundan bile niyeti belli. Ben sana destek olacağım ne ya? Evlilik zaten onun ya hani, ev kira eşyalar vs. Sorumluluk onun ya hani. Onun gözünde sen evin maaş kaynağısın ama adam da sana destek olacak ay Allah razı olsun be
Koşa koşa evlen zorunlu valla bir al o tayinini çekirdeğimi aldım bekliyorum konularını. Tavsiye falan yok.

eğer bu adam şu an kirada da olsa kendi evinde yaşayan, düzgün işi, kurulu düzeni olan biriyse tabii ki yanına gitmenizde bir sorun yok. çünkü en fazla kiraya faturaya ortak olursunuz o durumda. ama öyle bir şey yok, öyle bir şeyin olması için bir planı da yok, anladığım kadarıyla ne işi var ne de mesleği. istanbul'da yaşamayı çok kolay sanıyorsunuz herhalde, pahalılık ayrı, trafiği kalabalığı ayrı, güvenli bir yer de değil. bu şehir dışarıdan çekici gözüküyor olabilir de inanın o hayalini kurduğunuz hiçbir şeyi gerceklestiremeyeceksiniz. kazik kadar olmasına rağmen bu kadar sorumsuz bir adamla evlenirseniz denizi ancak metrobüsle geçerken, o şıkır şıkır mekanları da instagram'da izlemeye devam edersiniz.

epeydir konularınızı takip ediyorum da evlenin, o adam ilk üç ayda size kredi çektirip o paraları da iş kurucam diye yermiş gibi bir his var içimde.

kanıt olsun diye ekran görüntüsü atmışsınız da nedir yani ben de size şimdi yazıyım hemen: "hayatimin anlami gel istanbul'a, kiranı ödeyeceğim hem de bebek'te yali dairesi alacağım sana sevdiğim" söz vermek bu kadar kolay :))))

Zorunlu kaç seferdir tayin istemekle ilgili konu açıyorsun ve kaç seferdir bunun senin için mantıklı olmayacağını söylüyor herkes. Ama öyle ki her seferinde başka bir şeyi bahane ederek yine tayin istemenin doğru olup olmayacağını soruyorsun. Sen aslında o tayini isteyeceksin ve o şehirden gideceksin. Buradan sana sadece destek olalım istiyorsun belli ki. Senin bunu yapacağın var. Yap ve git gör yaşayarak anla bence. Artık diyecek bir şey kalmadı diye düşünüyorum.

Evet kesin yapacak ama bir kişi çok iyi olur desin diye bekliyor ama olmayacak,hatta besbeter olacak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…