İşyerinde mesai arkadaşının küfürlü konuşması ? Tayin vermek istemem

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

zorunlualann

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
7 Nisan 2021
1.479
713
53
29
o kadar dertliyim ki , bir derdim var değil bin derdim var olsa daha güzel olurdu. İşyerinde bu benim üçüncü yerim , burda 6 aydır yeni insanlar ile çalışıyorum. Lojmanda oturuyorum ama burası memlekete epey uzak , işyerinde çalıştığım ortamda 6 kişiyiz , bi tane adam var hep şu cümleyi kullanıyor sokucam işinize …. Ya da anasını avradını …… gerisini söylemiyor ama genellikle böyle bi şey soruyorum karışıyor . Yani çok garip bi insan , benim kasımda düğünüm var . Nişanlımın bu küçük şehirde iş bulması neredeyse olanaksız çünkü burada ancak satış danışmanı olur veya fabrikada çalışır. Şu an mesleği olan antrenörlüğü de bırakmak zorunda kalacak . Bizim şu an tayin isteyecegımız bi dönem . Onun yaşadığı şehre tayin versem acaba gerçekten geçinebilir miyiz iki maaş ile, çünkü düğünden sonra onun buraya gelmesi mi mantıklı artık düşünmekten kafayı yiyorum, biliyorum bana verme tayin diyeceksiniz . Ama bu seferde düğün süreci burda iş bulma süreci çok yıpratacak bizi siz olsaydınız ne yapardınız tavsiyelerinize çok ihtiyacım var

Sen oraya gidersen nerede yaşayacaksınız?
Kim ev tutacak sen mi o mu?
Ailemle yaşayalım der mi?
Derse kabul eder misin?

Forumda açtığınız konularda, size verilen tavsiyelerden birini hiç uyguladınız mı ?

Biz sana akıl verdikçe tersini yapıyorsun zaten. Taşın o vasıfsız nişanlının şehrine de ebenizin donunu tersten görün sen nereye gitsen sorun yaşayacaksın. Taşınmaya bahanen olsun diye kanırtıyosun şu an sadece. Devam et taşın da görelim biz de şamatayı.

Sen oraya gidersen nerede yaşayacaksınız?
Kim ev tutacak sen mi o mu?
Ailemle yaşayalım der mi?
Derse kabul eder misin?
O evi ben tutacağım diyor hepsini ayarlayacağım bu sürecin üstesinden geleceğiz diyor

Gerçekten böyle mi düşünüyorsunuz , cidden benim yerimde olsaydınız ne yapardınız. Burda iş bulamasa evde birbirimizi yeriz

Ya zorunlu soru açtın geçinemezsiniz dedi onlarca insan. Verilen tavsiyeleri dinlemiyorsun hala neden tavsiye istiyorsun?
Bu sefer yeni yeni sebepler eklemis. İş arkadasinin küfür etmesi ve garip bir adam olması nedeniyle tayin iste bu ne biçim adam, ayni ortamda calisilmaz diye gazlamamiz lazim

Gerçekten böyle mi düşünüyorsunuz , cidden benim yerimde olsaydınız ne yapardınız. Burda iş bulamasa evde birbirimizi yeriz
Biz sana her konunda akıl veriyoruz zaten naparız söylüyoruz. Yapmıyorsun. O yüzden kendimizi yormamalıyız bence daha fazla. O adam her türlü evde yatacak zaten sen de maaş kapısı olacaksın. Bir kariyer planı mı var sanki kazık kadar herifin? Bir çöpü yok be. Senin gırtlağına kdar borcun var, borçtan nefes alamıyorsun ama hala borç yapıp duruyosun. Senin maaş da hacizlere gidecek. Kaynanandan dileneceksiniz en son. Bari ucuz yerde oturun da dah az batın

Tavsiyeler taze bitti sana kalmadı şekerim

Bundan korkuyorum ama ocakta ödemelerim bitecek

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…