- 7 Nisan 2021
- 1.479
- 713
- 53
- 29
- Konu Sahibi zorunlualann
-
Evet ama oda lojmanda bir kaç sene kalıp burada birikim yapmak istiyor. O ikili oynayınca bende kararsız kalıyorumEee o zaman sorun ne ? Guvenmiyorsun ona belli ki. Yoksa burda iş bulamaz zaten ,orada kurulu işi var deseniz ister tayininizi gidersiniz
Tamam kendi tutsun onun üstüne olsun sen tutmaO evi ben tutacağım diyor hepsini ayarlayacağım bu sürecin üstesinden geleceğiz diyor
Valla zorunlu bu sene hemen evlenmek zorunda mısın? Adamın daha elle tutulur işi yok. Diyeceksin ki ya adam akıllı iş bul evlenelim ya da bekleyelim. Ben belirsizlik istemiyorum. Neden sadece sen dusunuyorsun. Adam karlı dağdan serin.Evet ama oda lojmanda bir kaç sene kalıp burada birikim yapmak istiyor. O ikili oynayınca bende kararsız kalıyorum
Burada verilen her bir tavsiyenin tam zıttını yapıyor işte.
Aynı şeyi hissettim okurken, yok sen adamın yanına git diyelim diye her şeyi eklemiş de eklemişBu sefer yeni yeni sebepler eklemis. İş arkadasinin küfür etmesi ve garip bir adam olması nedeniyle tayin iste bu ne biçim adam, ayni ortamda calisilmaz diye gazlamamiz lazim
Evde namusu dururken..Aynı şeyi hissettim okurken, yok sen adamın yanına git diyelim diye her şeyi eklemiş de eklemiş
Acil evlen, işi bırak, evinin kadını, kocanın ve ailesinin hizmetçisi ol. Gerçi sen işi bırakınca onlar da seni bırakır ama ne denirse densin sana fayda etmiyor bir de böyle dene.Gerçekten siz olsaydınız ne yapardınız
Zorunlu aylık ödemen ne kadar? Maaşın ne kadar?Gerçekten ne olabilir ki en fazla ya herkes mi bulunduğu yerde kalırdı
Ocağa daha aylar var. Senin şu anki durumunda borçların ocakta bitecek. Sen daha bu borcu 15 e katlayacaksın en azBundan korkuyorum ama ocakta ödemelerim bitecek
O çocuktan ayrıldım mesela
Gerçekten buna inanıyor musun canim peesss, zaten insanları dinlemiyorsunO evi ben tutacağım diyor hepsini ayarlayacağım bu sürecin üstesinden geleceğiz diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?