İşyerinde mesai arkadaşının küfürlü konuşması ? Tayin vermek istemem

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Zorunlu Allah aşkına tayinini bir an önce iste, İstanbul mu Darıca mı ne b.ksa, yarı aç yarı tok bodrum katta yaşa, büyükşehir iş yoğunluğu ve bitmeyen dedikodusunu bi tat da kendine gel. Hadi Zorunlucum. Hadi yavrum.

Evet ama oda lojmanda bir kaç sene kalıp burada birikim yapmak istiyor. O ikili oynayınca bende kararsız kalıyorum
Parası yok adamın, sen hala g.tüne takılıp gitme peşindesin ckfkfkfkf Zorunlu ya bu kafayla kaç yıl hayatta kalırsın sırf bunu görmek için gitmem buralardan.

Evliliği ne zannediyorsunuz bilmiyorum ki canim, her gün bal kaymak mi yiyor bu insanlar sence ama sen git nişanlinin yanına buyuksehir on numara

Evliliği ne zannediyorsunuz bilmiyorum ki canim, her gün bal kaymak mi yiyor bu insanlar sence ama sen git nişanlinin yanına buyuksehir on numara
Bilmiyorum evlendikten sonra ya bu küçük şehirde iş bulamaz ise , o zaman bi yere gidip çalışacak tekstil olur satış Danışmanlığı olur

Ben istedim ki o buraya gelip iş bulmaktan ise orada işine düzenine ben gideyim istiyorum
Aşko adamın düzeni falan yok. Senin yanına gelip para biriktirmekten bahsediyor. Adam çulsuz. Neyini anlamıyorsun? Çulsuz adam. Finiş. Nanayto. Anladın?

Ya zorunlu soru açtın geçinemezsiniz dedi onlarca insan. Verilen tavsiyeleri dinlemiyorsun hala neden tavsiye istiyorsun?
Alışkanlık oldu bir konuyu biktirana kadar açar sonra gider dediğini yapr tayini ister...sırf oğlan yanına gelmemek icin buda oraya gitmek için bizi darliyor

Zorunlu Allah aşkına git adamın yanına git burada bir sürü insan sana otur dedi sen illa gidecem diyorsun ama bize türlü türlü bahanelerle konu aciyorsun...hayat senin evlenecek olan gecinecek olan sensin kimse senin hayatınla ilgili birşey diyemez biz fikrimizi sunduk ama sen dinlemiyorsun

Gecen konunda da yazmistim zorunlu 'Ayranin yok icmeye...'

Tayin istemeyi hep sikayetci oldugun isyerinden kurtulmak icin istiyorsan yaniliyorsun, gittigin yerde hicbir sey farkli olmayacak, cunku kendini goturuyorsun her yere. Bir seylerin degismesi icin degisime kendinden baslaman lazim.

Gittiği yer daha beter olacak. İş yoğunluğu her türlü kavganın dövüşün, dedikodunun, oyunun sebebi oluyor malesef.

Ya kızlar ne olur gitme yazmayın gene konu açacak git zorunlu belki evin deniz manzaralı olur
Hayır bazi msjlara gulucem kahkaham içimde patlıyor sistim burada

Adam bakacak para yok ilk aydan postalayacak kalacak ortada haberi yok ya
Gelirim para biriktirelim diyomus Türkçesi kartını ver ben bi bakayım

Istanbul'da kufretmeyecekler sanki.
Ulan kadın başıma masa basinda her evrak yogunlugunda işine gücüne sookup sokup çıkarıyorum abdbsgsg

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…