işyerinde nasıl zayıflanır??

bende size katılayım baktım konunuz çok güzel ordaki başarılara bakarsam kıskanıp azme gelirim belki:)

Gel tabi canım, topiğe yaz , zaten iki tane kuralımız var, menülerini bize yazman ve tartı günü dışında tartılmaman, tartı gününü de kendin seçiyorsun, spora ağırlık veren bir grubuz, yanlış anlamayın hepimiz daha önce spora yapmamış ve çalışan ya da ev hanımı bayanlarız ama başarıyoruz

ya aslında bu sistem bana da çok uygun olabilir aynen kahvaltıyı sabah iş yerinde yapıyorum maksimum bir simitin 3 te 1 ini yiyorum canım istemiyor ama pilav la birlikte ekmek yediğimde oluyor hatta hergün yiyorum

Bence kahvaltıyı sıkı yaparak güne başlayın. Kepek ekmekte peynirli tost yiyebilirsiniz. Haşlanmış yumurta yerseniz yanında aşırı tok tutuyor. Öğlen dilediğiniz gibi yiyin bence ama bu döner kebap fastfood olmasın. İstediğiniz ev yemeği türevleri. Akşama kadar da arada kuruyemiş özellikle leblebi(cok tok tutuyor), meyve, yoğurt, galeta atıştırın. Karnınızı uzun süre aç bırakmayın sonra insanın gözü dönüyor ne görürse yemek istiyor:) Akşam eve gidince bişey yememeye gayret edin bence. Sütlü kahve için, çok acıkırsanız light sütle nesfit yiyin, veya ayran filan için. Ben bazen çok acıktığımda bi kase yoğurda sulandırmadan salatalık doğruyorum, az tuz az nane, katı cacık gibi. Lezzetli oluyor valla. Evliyseniz akşam bişey yememek zor olabilir tabi ama eşiniz ne yiyorsa yarısını koyun kendinize. Bolca sebze pişirmeye gayret edin. Sofrayı salata ve içinde yoğurt olan mezemsi şeylerle donatabilirsiniz.

ya aslında bu sistem bana da çok uygun olabilir aynen kahvaltıyı sabah iş yerinde yapıyorum maksimum bir simitin 3 te 1 ini yiyorum canım istemiyor ama pilav la birlikte ekmek yediğimde oluyor hatta hergün yiyorum

işte asıl sorunun o demekki... şansen bundan önceki iş yerimde her gün pilav çıkardı bu nedenle kilo almıştım... ikisinide bırakırsan verirsin o kilolarını...

evliyim ama eşim bu konuda bana anlayış gösterecektir eminim çünkü zayıflamamı o da çok istiyor sağlığımı kaybettiğimin farkında o nerdeyse 10 kilo verdi evlendikten sonra bende tık yok

canımmm ben de hep aynı derdi çekip durdum ta ki 1 ay önce Karatay 'la tanışana kadar...tesadüfen facebook ta gördüm. önceleri de çok diyetisyene gittim kilo da verdim ama hep geri aldım. diyetisyenlerin kazandırdığı tek şey spor oldu bana...ben yaklaşık 1,5 yıldır her gün öğle aramda 1 saat yürüyorum..

karatayla şu ana kadar 3,5 kg verdim. bir anda çok verme niyetim yok. ben normalde de ekmek şeker tuz kullanan biri değildim. tek zaafım pasta börek abur cubur du...bana kg aldıran şeyler bunlardı...ben de masa başındayım hareketsizim ama bunu sıkıntı etmiyorum. sabahları ve akşamları da ev -iş arası yürüyerek gidiyorum...ramazan a kadar öğlenleri de yürüyecem. arada ufak kaçamaklarım oluyor ama hemen yürüyüşümü arttırıp en azından kilo alımını durduruyorum.

bence Karatay'ı bir araştır derim. canını da sıkma lütfen, çünkü bunu kafana takmak inan kilo vermeyi yavaşlatıyor.

simitin 3/1 yerine kepekli tost ekmeği yeyin. daha geç acıkırsınız. ekmekle pilav 1 saat sonra midenizde zil çalmasına sebeb olur. kan şekerini aniden yüklselttiği için.

kuzum aynen tatlıya dayanamıyorum ondan oluyor sanırım ama karatay ı inceleyim onunla zayıflayan arkadaşlarım oldu gerçi kadından hiç haz etmiyorum ama

evliyim ama eşim bu konuda bana anlayış gösterecektir eminim çünkü zayıflamamı o da çok istiyor sağlığımı kaybettiğimin farkında o nerdeyse 10 kilo verdi evlendikten sonra bende tık yok

Sabahları simidin 3te1 ini yiyorum diyorsunuz, çalışan kadınlara çok zor biliyorum ama sabah kahvaltısını asla atlamamak gerekiyor. Ben de sabahları asla doyamıyorum evde tost, yumurta, peynir zeytin herşeyi yiyorum, işe gelince de bi posta ofistekilerle yiyorum onlar dışardan birşey söyleyince. Bu halim öğle yemeğine kadar devam ediyor. Hiç doyamıyorum hiç milletin canı sabahın köründe uyanınca bişe istemez ben aç uyanıyorum resmen yaaa böyle bişey var mı. Ama akşam yemiyorum işte.

kuzum aynen tatlıya dayanamıyorum ondan oluyor sanırım ama karatay ı inceleyim onunla zayıflayan arkadaşlarım oldu gerçi kadından hiç haz etmiyorum ama

bak ben 3 haftadır tatlı yemiyorum. dün eşim pasta almış kutlama için inan bir dilim yedim komaya gircektim resmen fenalaştım..ki normalde bir dilimi bırak ben 3 dilim rahat yerdim.. bizi acıktıran şeyler şekerli şeyler o yüzden Karatay da ekmek şeker un paket yiyecekler makarna pirinç karpuz kavun yasak. bunları yemeyince acıkmıyorsun. çok tatlı Karatay :)) haz edersin bir oku bence. ben kitaplarını aldım. ve çok haklı yıllarca diyetisyen diyetlerinden bıkmıştım.

3 gün kendini sıktıktan sonra mide zaten küçülüyor biraz dişini sıkmalısın abur cuburlardan uzak durmalısın su tüketmeyi ihmal etmemelisin madem işyerinde masa başı çalışıyosun en azından işe gidip gelirken yarım saat 1 saat yürüyüş yapabilirsin

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Merhaba
Ben de iş yerinde masa başı çalışıp kilo vermeye çalışan biriyim (3 aydır ara vermiştim bugün yine başladım)
Kahvaltı için yiyeceğimi evden getiriyordum yani ekmek arası peynir-domates ya da simit peynir
öğle yemeğimi de evden getirip işte yiyorum
aralarda kuru kayısı, etiform diyet bisküvi, süt, ayran ya da meyve falan yiyorum
öğünlerim genelde sabah (8:30-9:00) - ara (10:30-11:00 gibi) - öğle (12:30-13:30) - ara (15:30-16:00) bir de akşam saat en geç 7 gibi akşam yemeğimi yerim yani kışın hep böyleydi her sabah üşenmedim bir nevi beslenme hazırladım okul çocukları gibi çantama koydum ve bu şekilde 3 ayda 6,5kg vermiştim bunun yarısını ilk ayda verdim sonraları daha yavaş veriliyor haliyle ama kasmadan zorlamadan verdim, yeri geldi canımın istediğini de yedim ama ölçülü bir şekilde...
Ev-iş arası yürüyorum zaten ama bir de arada egzersiz yapıyordum hatta bu akşam tekrardan yürüyüş parkuruna gitmeye başlayacağm
suyu da kışın en az 1,5 lt hedefliyordum şimdi ise 2 lt ile başlayıp vücudumun isteğine ve havanın sıcaklığına göre arttırmayı hedefliyorum
iş yerinde devamlı oturduğumdan çay almaya su içmeye kendim gidiyorum görevli arkadaşı çağırmıyorum

Son düzenleme:

aynen bende bıktım saaçma sapan diyetler yapmaktan hangi kitabını önerirsin seni azime getiren hangisi oldu

aynen bende bıktım saaçma sapan diyetler yapmaktan hangi kitabını önerirsin seni azime getiren hangisi oldu

ilk etapta "Bilimsel Gerçeklerle Kilo vermenin ABC 'si " ve Karatay Diyetiyle Yaşam Boyu Sağlık bu ikisi yeterli olur. ben 4 kitabını aldım. int.den çok uygun oluyor fiyatlar...diyet yazdığına bakma esas amaç Sağlıklı Beslenme... yalnız yediğin herşeyin doğal olması gerek en önemli konu bu, özellikle de kullandığın yağ lar çok önemli.

ay inşallah o 3 günü geçirebilirim iş yerim şehir dışında 8 km cik:) mümkün değil gidip gelmek fabrika olduğu için dışarıya yapmışlar ankara konya otoyolu üstü:):)

bende su içmek te yok 2 şişe içiyorsam yani 1 lt ancak evet 2 lt ye çıkarayım bunuda:)

işte asıl sorunun o demekki... şansen bundan önceki iş yerimde her gün pilav çıkardı bu nedenle kilo almıştım... ikisinide bırakırsan verirsin o kilolarını...

aslında ben pilavı severek yemiyorum eşim çok seviyor herşeyin yanına pilav istiyor ben onun yüzünden yiyorum gibime geliyorr itina ile suç yıkılır

mutlaka başlaycam canım en kısa zamanda teşekkür ederim tavsiyelerin için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…