aslında ben pilavı severek yemiyorum eşim çok seviyor herşeyin yanına pilav istiyor ben onun yüzünden yiyorum gibime geliyorritina ile suç yıkılır
ay sorma o dert bende de var. benim eşimde herşeyin yanında pilav ister. artık ayıldım o konuda ben. az koyuyorum kendime. yoksa ilk evlendiğimden bu yana 10 kilo aldım, ayıldıktan sonra da 6 sını verdim. bana 4 kilo kaldı
Karatay diyeti diyorum kesinlikle.. Birde yeşil çay.. Bir ayda 5 kilo vermiştim ne halsizlik ne yüz çökmesi. Ama sporla mutlaka mutlaka desteklemelisiniz. Karatay karbonhidratı sıfırlıyor yanlız. Biraz karbo eklemek gerek bence. Karbonhidrat ama kaliteli karbonhidrat. Mesela sabah 1 dilim çavdar ekmeğinden birşey çıkmaz yada sütlü sade yulaf ezmesi( 2 kaşık kadar) Yulaf ezmesi sade etinin meyve parçalı olanı olmayacak kesinlikle. Çok şeker var onda bu yüzden kan şekerini çabuk yükseltir ve yine acıkırsınız.. Çok sağlam kahvaltı yapınca zaten fazla acıkmıyor, tatlı istemiyorsunuz. Ben bir kase böreklik tuzsuz lor da yiyorum, sonra ceviz sabah kahvaltımın sultanı:)
İşyerinde kalitesiz yemekler çıkıyorsa evden götürün. İşyerinde yemek çıktığı halde evden yemek götürünce çok dalga geçiyorlardı benimle ama 3-5 ay sonra beni gördüklerinde sus pus olmuştu hepsi
Canınız çok tatlı çektiğinde 1 tane hurma yeyin(başka yok 1 tane) ama o zamk gibi olan işlenmiş tatlı adi hurmalardan değil. Halis medine hurması. Ben adet zamanı yiyorum 2 tane tatlı istediğimi kesiyor Birde kakaolu süt de tavsiye ederim Ama kendiniz yapacaksınız. Bir bardak yarım yağlı soğuk süt 1 çorba kaşıgı toz kakao( şekersiz kakao) tatlandırmak için ben stevia koyuyorum. Stevia tozları, tabletleri var. İçeriğiniokuyun çünkü bazılarında sakarin, aspartam hatta bariz şeker oluyor. İçeriğini okumadan almayın saf stevia olacak. Bu kakaolu soğuk süt de tatlı krizini bir nebze olsa engeller. Pilav yasaaakk hamur işleri, beyaz ekmek yasssaaaakk Ben yemeden duramam diyorsanız şöyle düşünün. Size kilo aldıran, sizi çabuk acıktıran, tatlı krizine sokan bunlar aslında...
Birde facebookta hep fitness sayfalarını beğenin. Ben telden facebooka girince o taş kadınları gibi görünce yemeden içmeden kesiliyorum birdeNValla cidden faydası oluyor yani
Koolay gelsin..
Evet ya, diyet konularinda ben de bu durumdan muzdaribim. Ben sana diyet arkadasi olabilirim. Benim de 10 kilo kadar fazlam var. Gel birbirimizi motive edelim. :)diyet gruplarını denedim çoğunun konusu çok ilerlemiş oluyor aralarına giremiyorsun ki kimin eli kimin cebinde modunda oluyor konular ortada kalıyor yine benim yazdıklarım
Şuan ilçedeyim sanmıyorum burda o kitabı bulabileceğimi ama eeeennnn yakın zamanda ile gitiğimde karatay ınn kitaplarını alıcam bilinçli zayıflayalım değil mi:))) bak şu facebook işini iyi dedin düşündüm de bende heeepp yemek sayfaları var açtığımda börekler çörekler canım nasıl çekiyor bilsenizama hepsinden ayrılıyoorum fitness lı olanlara katılıyorum tavsiye için teşekkürler canım
Evet ya, diyet konularinda ben de bu durumdan muzdaribim. Ben sana diyet arkadasi olabilirim. Benim de 10 kilo kadar fazlam var. Gel birbirimizi motive edelim. :)
aynen kuzum yaaa verelim şu kilolarımızı yanlız bu topik dertten çıktı gibi oldu kesin taşırlar ama neyse buda en büyük dert bence:):) ekliyorum seni birbirmizi takip edelim günlük
Hanımlar merhaba belki burası uygun değil gibi ama benim için bu da büyük bir dert diyet topiklerine konu açmak istemiyorum 1 senede 10 kilodan fazla aldım çalışıyorum masa başı işim yemek yeyip pat oturuyorum gittikçe de almaya devam ediyorum eşim artık ufaktan ufaktan iğnelemeye başladı ama diyet yapmak gelmiyor içimden biraz da tembelim iyice psikolojim bozuldu işyerinde yapılabilecek neler var önerebileceğiniz ya da benim bu durumum ne zaman düzelir o azmi nasıl edinebilirim???? bana yardımcı olun lürfen50:
Karatay kitapları internette pdf formatında falan ekitap olarak var. İndirebilirsin bilgisayararına.
Ayy haayııırr yemek sayfalarımı. Sakıın. Hemen o sayfaları siliyorsun ve fitness sayfalarını beğeniyorsun... Hem orada diyet yemek, diyet tatlı tarifleri de oluyor(tatlılar diyet diye tabak tabak yemek yokİngilizcen varsa yabancı sayfaları daha çok tavsiye ederim.. Yabancı kadınlar sağlam spor yaptıkları için o fotoğraflar, o fitness videoları falan acaip motive ediyor. Hatta ben body yapan kadınların motivasyon videolarını da çok izlerim.
Kardioyap, sonra 1er kiloluk ağırlıklarla çalış. Korkma Arndold olmazsın. Ben 2 senedir 5-10 kiloyla çalışıyorum kolumda minnacık kasım anca oldu. 1 kiloluk ağırlıklar seni sıkılaştırır, derin sarkmaz canım... Sporla mutlaka desteklemek şart...
var var özelden sayfaların ismini yazsana canım burda belki reklam olur diye kızabilir büyüklerimiz:)))) bulamadım ben
Hanımlar merhaba belki burası uygun değil gibi ama benim için bu da büyük bir dert diyet topiklerine konu açmak istemiyorum 1 senede 10 kilodan fazla aldım çalışıyorum masa başı işim yemek yeyip pat oturuyorum gittikçe de almaya devam ediyorum eşim artık ufaktan ufaktan iğnelemeye başladı ama diyet yapmak gelmiyor içimden biraz da tembelim iyice psikolojim bozuldu işyerinde yapılabilecek neler var önerebileceğiniz ya da benim bu durumum ne zaman düzelir o azmi nasıl edinebilirim???? bana yardımcı olun lürfen50:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?