Hanımlar merhaba belki burası uygun değil gibi ama benim için bu da büyük bir dert diyet topiklerine konu açmak istemiyorum 1 senede 10 kilodan fazla aldım çalışıyorum masa başı işim yemek yeyip pat oturuyorum gittikçe de almaya devam ediyorum eşim artık ufaktan ufaktan iğnelemeye başladı ama diyet yapmak gelmiyor içimden biraz da tembelim iyice psikolojim bozuldu işyerinde yapılabilecek neler var önerebileceğiniz ya da benim bu durumum ne zaman düzelir o azmi nasıl edinebilirim???? bana yardımcı olun lürfen50:
banada yardımcı oluuunn bende yiyip içip oturuyorumeve gidincede çocuklarla uğraş derken spor yapmaya fırsat kalmıyorki oturduğun yerde değil abur cuburu kesmek ot yiyip su bile içsen yarıyo
Kilo derdi olanları yanımıza bekleriz
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=730482
Bu arada iş yerinde zayıflamak daha kolay, ama kendi yemeğini evden getirceksin
zaten şeker kullanmıyorum uzun zamandır ama yemeği kesemiyorum ama ekmeği kesmeyi denemem lazım aslında çok yemiyorum aynı yemekleri arkadaşlarda yiyor onlarda birşey yok ben kilo alıp duruyroum habire
aralarda birşey yeme ihtiyacı duyarsan sadece su iç. elin sürekli suya gitsin...
öğle aralarıda yemek yeme... çorba içebilirsin... yürüme mesafenide biraz uzun tut... otobüsle gidip geliyorsan bir durak önce in ve yürü... sabahta önceki duraktan bin... faydası oluyor...
onlarda hareket çoktur...
Bu bir çok masa başı çalışanda var zaten.
Bilindik çok şey var ama uygulamak zor sanırım..
En basitinden müsaitse işin aralarda 5 dk tur atabilirsin. Bol su içip WC ile masa arasını sık gidip gelebilirsin.
Çayına şeker atmazsın..
Nescafeye krema kullanmazsın ya da çok az..
Ekmekleri saf dışı et
ben hergün yemeğimi kahvaltımı yanımda getriyorum az az ama akşam gidince yemek yediğim an kiloya dönüşüyor yemedende olmuyor ee geldiğimde çok acıkmış oluyorum
birde yemekler öyle güzel ki yemeyim de diyemiyorsun bende ki irade onları görünce su koyuveriyor servisle gidip geliyorum ama tabi önceki durakta da insem olur buna bugün başlayayım:):)
Hanımlar merhaba belki burası uygun değil gibi ama benim için bu da büyük bir dert diyet topiklerine konu açmak istemiyorum 1 senede 10 kilodan fazla aldım çalışıyorum masa başı işim yemek yeyip pat oturuyorum gittikçe de almaya devam ediyorum eşim artık ufaktan ufaktan iğnelemeye başladı ama diyet yapmak gelmiyor içimden biraz da tembelim iyice psikolojim bozuldu işyerinde yapılabilecek neler var önerebileceğiniz ya da benim bu durumum ne zaman düzelir o azmi nasıl edinebilirim???? bana yardımcı olun lürfen50:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?