- 4 Eylül 2018
- 18.767
- 72.072
- 598
- Konu Sahibi zorunlualann
-
Sen yenisin galiba? Konu sahibinin konularını ezberledik artık. Kendisi sık sık konu açar. Eski konularını desmeye gerek yok yani.Sen niye herkesin eski konularını deşip bulduklarınla saldırıya geciyosun her acılan yeni konuda? Aşırı irrite eden, insanları zayıf noktalarından bulup vurmaya calısan birisin sen herkesin konusuna aynı igrenc tepkileri veriyosun
git zehrini baska yere akıt!
Ortadan girer, konuyu açar ve gider. Bir dahaki konusuna kadar defteri kapatır. Tıpkı işyerindeki üstleri gibi, Buradaki herkes onu kendine getirmek, bir şeylerin farkına vardırmak için yorumlar yazar ama o hiç dikkate almaz ve yine bildiğini okur. İşyerinde de muhtemelen bu şekilde davrandığı için insanların sabrını tüketir ve azarı işitir. Çünkü orada yaptığı iş bilmezlik ve öğrenmeye kapalı olma durumu işleri aksatır Buradaysa insanların sabrı tükenince onu ti ye almaya başlarlar çünkü bize olan bir şey yok, bizim işlerimiz aksamıyor neticede. O da sözde üslubunu bozmayarak, sadece yorumları beğenip çıkar. Burada sorulan sorulara cevap vermez, aradan biraz zaman geçince yeni konuyla döner. Her ne kadar bizler yorumlarımızda alay ediyor gibi görünsek de asıl alay eden kendisi. Gerçek hayatta da buradaki gibi birisi işte. Sinir bozucu ve anlama kapasitesi az. Kendini geliştirmeye kapalı ve insan ilişkilerinde başarısız.Burası senin günlüğün değil, sanki herkes senin dertlerine hakim olmak zorundaymış gibi ortadan girip konu açmalar.. bu ne narsistlik? Bıktırdın
Ortadan girer, konuyu açar ve gider. Bir dahaki konusuna kadar defteri kapatır. Tıpkı işyerindeki üstleri gibi, Buradaki herkes onu kendine getirmek, bir şeylerin farkına vardırmak için yorumlar yazar ama o hiç dikkate almaz ve yine bildiğini okur. İşyerinde de muhtemelen bu şekilde davrandığı için insanların sabrını tüketir ve azarı işitir. Çünkü orada yaptığı iş bilmezlik ve öğrenmeye kapalı olma durumu işleri aksatır Buradaysa insanların sabrı tükenince onu ti ye almaya başlarlar çünkü bize olan bir şey yok, bizim işlerimiz aksamıyor neticede. O da sözde üslubunu bozmayarak, sadece yorumları beğenip çıkar. Burada sorulan sorulara cevap vermez, aradan biraz zaman geçince yeni konuyla döner. Her ne kadar bizler yorumlarımızda alay ediyor gibi görünsek de asıl alay eden kendisi. Gerçek hayatta da buradaki gibi birisi işte. Sinir bozucu ve anlama kapasitesi az. Kendini geliştirmeye kapalı ve insan ilişkilerinde başarısız.
Böylelerinin devlet dairesine girmesi torpilsiz zor gibi
Ben 2 seçenek düşünüyorum :
Ya belediye gibi liyakat gerektirmeyen bir yere girdi
Ya da bir yakınının gazi ve şehit olması vesilesiyle girdi...
Sınavla olması İMKANSIZ
Ahhh canım nasıl girdi nasıl oldu bilmiyorum ama kesinlikle haketmiyor.Böylelerinin devlet dairesine girmesi torpilsiz zor gibi
Kpss sınavı sonrası röportaj yapılan tip aklıma geliyor hep, hani şu beyin bedava diyen. Neden sınavla olmasın.Ben 2 seçenek düşünüyorum :
Ya belediye gibi liyakat gerektirmeyen bir yere girdi
Ya da bir yakınının gazi ve şehit olması vesilesiyle girdi...
Sınavla olması İMKANSIZ
Konu sahibi basit muhakemeleri bile yapamıyor malesefKpss sınavı sonrası röportaj yapılan tip aklıma geliyor hep, hani şu beyin bedava diyen. Neden sınavla olmasın.
Neden böyle davrandığınızı açıklamadan öfkenizden bahsetmişsiniz. Biz ne diyebiliriz ki. Bir sebebi vardır elbet. Yoksa da kendinizi durdurmak zorundasınız kovulmamanız bir mucize :)yanında çalıştığım kadına karşı öfkem dinmiyor. Bitmiyor . Yüzünü dahi görmek istemiyorum. Beni ayagına çağırdı tamam dedim . Sonra gitmedim . Aradan bir kaç zaman geçti sonra tekrar aradı bende kalktım gittim söylene söylene müdür beyde duydu . Gittim kadının yanına dedim ayağınıza çağırdığınız zaman genellikle kapıyı kapattırıyorsunuz kapıyı da kapatayım mı dedim . Yüzü düştü sana iş gösterecektim dedi . Güzel konuşmayı öğreneceksin bir gün dedi . Anlamadığım şu onun bana davrandığı gibi davranıyorum bana nasıl davrandıysa küçümsediyse onun gibi davranıyorum . Zaten geçerken söyleyebilir . Beni çağırmasına gerek yok . Gerçekten akli dengemi yitirecegım ya
Öyle ama kpss'den en az 70 almadan memur olması mümkün değil.Konu sahibi basit muhakemeleri bile yapamıyor malesef
Hayır saydığım koşullarda puansız olabilirÖyle ama kpss'den en az 70 almadan memur olması mümkün değil.
Açtığınız konulardan yola çıkarak söylüyorum. Siz akli dengenizi yitirmişsiniz haberiniz yok. Ayrıca "onun bana davrandığı gibi davranıyorum" demişsiniz. Keşke bu söyleminizi özel hayatınıza giren erkeklere de yapsanız.yanında çalıştığım kadına karşı öfkem dinmiyor. Bitmiyor . Yüzünü dahi görmek istemiyorum. Beni ayagına çağırdı tamam dedim . Sonra gitmedim . Aradan bir kaç zaman geçti sonra tekrar aradı bende kalktım gittim söylene söylene müdür beyde duydu . Gittim kadının yanına dedim ayağınıza çağırdığınız zaman genellikle kapıyı kapattırıyorsunuz kapıyı da kapatayım mı dedim . Yüzü düştü sana iş gösterecektim dedi . Güzel konuşmayı öğreneceksin bir gün dedi . Anlamadığım şu onun bana davrandığı gibi davranıyorum bana nasıl davrandıysa küçümsediyse onun gibi davranıyorum . Zaten geçerken söyleyebilir . Beni çağırmasına gerek yok . Gerçekten akli dengemi yitirecegım ya
Öyle ama kpss'den en az 70 almadan memur olması mümkün değil.
[/QUOTE
kpss den 70 almaya ne var sene 2016 da 1 sayfa kitap açmadan 68.küsür almıştım ben.
Sırf kendimi denemek için girdim.
O değilde mülakatları nasıl geçti acaba bu arkadaş.
Yakinda kovulursunuz.yanında çalıştığım kadına karşı öfkem dinmiyor. Bitmiyor . Yüzünü dahi görmek istemiyorum. Beni ayagına çağırdı tamam dedim . Sonra gitmedim . Aradan bir kaç zaman geçti sonra tekrar aradı bende kalktım gittim söylene söylene müdür beyde duydu . Gittim kadının yanına dedim ayağınıza çağırdığınız zaman genellikle kapıyı kapattırıyorsunuz kapıyı da kapatayım mı dedim . Yüzü düştü sana iş gösterecektim dedi . Güzel konuşmayı öğreneceksin bir gün dedi . Anlamadığım şu onun bana davrandığı gibi davranıyorum bana nasıl davrandıysa küçümsediyse onun gibi davranıyorum . Zaten geçerken söyleyebilir . Beni çağırmasına gerek yok . Gerçekten akli dengemi yitirecegım ya
1 senedir iş öğreniyordu başka konusunda demişti. Ben kendisini gerçekçi bulmuyorum.Tamam sizi yanına çağırmasın,sizi rahat bıraksın. Müdür de “şu işleri yap” dediğinde siz de dosyaların arasında çırpının.
İşe yeni başlamışsınız, deneyiminiz yok, geçmiş işlerden gelen bir birikim de yok. Elinizdeki tek silah öğrenme isteği ve kişisel çabanız.
Sizi yanına çağırması size saygı duymasıdır. Yoksa size hiç anlatmadan inanın işi kendisi daha hızlı yapardı. Öğretmek kolay değildir.
Biz kaç yıllık eleman olarak yeni göreve atanınca aman bilgi alayım diye dört dönüyoruz, bu havanız nereden geliyor acaba?
Bu konu sahte de olsa, gerçek de olsa terapiste gidin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?