İşyerinde tartışma yaratıyorum . Benim sonum ne olacak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Zorunluyu gördüysen bil ki bacagina sikmakla meşguldür, gelmis nasi güzel yaptigini anlatiyodur

mesajımı beğenmiş
Acilen ben terapiye gideceğim bu gidişle

Ne yaptı ısverenım sana .Ben işveren olsam bana saygısızlık yapan bırını asla calıstırmazdım.Vıcdanlı ınsanlarmış .Bız her gun neler yasıyoruz bır bılsenız

Allah aşkına seni kim memur yaptiysa torpiline soyle baska ile atasin kadin kurtulsun.
Torpille diyorum cunku kendin girecek seviyede degilsin.
Ben de torpil oldugunu düşünüyorum. Kurumda da kesin konuşuluyordur. Bu muhakeme yeteneği ile, bu algılama kapasitesi ile, bu yol yordam bilmezlikle mülakatta diger adaylari nasil elemiş hayret verici.

Son düzenleme:
İktidarsız sevgili ve evlenmek isteyen sevgili hikayesi bitince sırada iş yeri konularına mı başladın zorunlu?
Sen niye herkesin eski konularını deşip bulduklarınla saldırıya geciyosun her acılan yeni konuda? Aşırı irrite eden, insanları zayıf noktalarından bulup vurmaya calısan birisin sen herkesin konusuna aynı igrenc tepkileri veriyosun
git zehrini baska yere akıt!

Yerinizde olabilmek ayağa çağrılıp iş öğrenebilmek için nelerden vazgeçebilecek insanlar var. Biraz kıymet bilip, pozitif olun…

Mezun olduğumdan beri kurumsal bir sirketteyim 11.seneme.girecegim en yakın arkadaşım üstüm olduğu halde ve insanlar bildiği halde şirket içerisinde her mana da ustlugune yakışır davranmamız lazım ,yani ne kadar tripli biseysiniz . Ne kadar saçma yok kadına dayanamıyorum beni ayağına çağırdı , yok beni cagiracak ayağına ! Ha birde Allah aşkına milletten akıl istiyorsunuz ne zaman o istenilen aklı kullandiniz ki ? Allah sizin gibi burnu kaf dağında olup ama kaf dağında toprak bile olmayanları def etsin başımızdan , kimbilir kimin torpili ile kamudasiniz . Birde her zamanki gibi bombayı koyup kaciyorsunuz ,Allah akıl fikir versin .

Zorunlu senden ne köy ne kasaba olur. Kimin torpili ile ise girdiysen yazık hakkını yediğin kişiye. Bir yılda insan iş ogrenmez mi ya?! Ama öğrenmez senin gibi aklı sürekli saçma sapan yerlerdeyse. Bende de var bir Md yrd 5 yıldır ek ders yapmayı ogrenemedi. Her ay beni çağırıyor. Ama kocası Ankara'da şube Md olduğu için kimse bir şey yapamıyor. Bıktık bu liyakatsiz insanlardan.

Konularınıza baktım da tam kriz geçirmelik. Siz bir uzmandan yardım alsanız. Gerçekten her şeyde bir kusur arıyorsunuz

Premses sendromu diyoruz buna. Evet bebeğim sen harikasın mükemmelsin en birinci sensin. Onlar kimki . Kapıyı carp ve çık ordan hemen. İSTİFA et. Senin gibi mükemmel bı memur heba oluyor. Bence sen bakan falan olmalısın. Kapasite çok geniş.

Yaa bu ne off

Kız geldin mi yine sen. İyisin dimi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…