Sizin iş yerinizde bu kadına takan başka biri var mı?İnanmıyorum kesinlikle konuşuluyordur sizin haberiniz yoktur.Hepimiz iş dünyasındayız.Sizin işyeriniz gibi yerler kaldımı yahuu. Güldürmeyin.
İnanmıyorum kesinlikle konuşuluyordur sizin haberiniz yoktur.Hepimiz iş dünyasındayız.Sizin işyeriniz gibi yerler kaldımı yahuu. Güldürmeyin.
Bebeği 3 yaşındaymış. Süt izni mazi olmuş..
Ben de süt iznimi öğlen kullanmak istediğimi söylemiştim evim biraz yakın diye. Öğle yemeği+1 buçuk saat süt iznimle 14:45 de işe geri geliyordum. 2 ay önce bitti tabi.. Biri bana bunun bir şey söylese cevabını alırdı..
sonrada isindn olsn... malesef ozel.sektorden bahsediyoruz patronlarimz kapida kirmizi haliyla karslamyo ki canm keske dedgn kadar kolay olsa.... ozel sekterde belirli insanlarin belirli imtiyazlari olur mesela erken cikan arkadas gbi geriye kalansa standarttr o nedn cikyo diyemzsn oyle istemstr patron oyle uygun gormstr...simdi ailevi sebebini icini bilemem ama arkadas ustne basa basa dio ki tanyorum yalan soylyo ve cok cnm sklyo uzlyrm denen bu belki ekstra fikir olur die paylasms arkdsa gerekirse laf sokcm dems ki sokmsta cunki yalan soylyo dio bu ayrntiyi atlysnz... patrona de dersnz de iki gun sonra patron kapnn onene koyar kolay mi her patrona gidipte nie ole demek bilmyrm ya burda bi hakszlktan bahsediliyo tereddutten degil eminm dio ve fikir araysnda arkdas ha cozum var mi yok patrona diyemz kadnla tartsmz oyle bi konu iste Allah herkese isinde kolaylk ve helal kazanc versnŞikayet etmesin. Gitsin aynı ayrıcalığı bizim durumumuz aynı diye istesin.
hiçbirşeyden emin olamazsınızAy hala anlamıyorsunuz.Emin olmasam yazmam yok öyle şeyler.Ben de burda bütün iş ilişkilerimi anlatmak zorunda değilim.Yok diyorum.Eminim.Emin olmasam niye ısrar ediyim ki.Bunu anlamak istemiyorsunuz ısrarla nedense.Yoooook.
ne alakası var yalanı onaylamakmı bu?Yalanı onaylıyorsunuz yani.Bravo size.
Konu açılıyorsa yorumlara da hazır olması gerekir. Ayrıca her konuda olumsuz yorum yazılmıyor, herkes hemfikir olduğuna göre bu konuda bi sıkıntı var demektir sayın İNSANCIK!Burada herkes ne kadar laf sokma meraklısı olmuş
Aynı durumda olsanız eminim sizler yakın oturduğumuz halde neden o erken çıkıyor diye düşünmez ay be kadar güzel izin almış diye sevinirdiniz
Hangi başlığı açsam bir linç girişimi,mükemmel,hayatla ilgili prensiplerinden zerre ödün vermeyen,harika insanlar konu açan kusurlu insancıklara inanamayıp,üzülüp,ders vermeye çalışıyor.
Konu açılıyorsa yorumlara da hazır olması gerekir. Ayrıca her konuda olumsuz yorum yazılmıyor, herkes hemfikir olduğuna göre bu konuda bi sıkıntı var demektir sayın İNSANCIK!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?