İşyerinde yalan..

İnanmıyorum kesinlikle konuşuluyordur sizin haberiniz yoktur.Hepimiz iş dünyasındayız.Sizin işyeriniz gibi yerler kaldımı yahuu. Güldürmeyin.

Emin olmamasina rağmen kadın yalan söylüyor en kısa zamanda lafımı sokucam deyip dedikoduyu normal gören biri gerçekten yok

ben de işyerinden herkesten erken çıkıyorum, hatta işim yoksa gitmiyorum,
çünkü işverenle bu şartlarda anlaştım, kazancım da diğerlerininkinden farklı çalışma koşullarım da.
kimsenin bu konuda bana tek kelime etme hakkı yok, sorunu olan gitsin işverenle halletsin derim çekilirim kenara.
sizin de varsa bir derdiniz işverenle görüşün, kadına izin verdilerse 6 da değil 5 de bile çıkabilir, neden çıkmasın ki?

Bebek değil artık o zaman. Ben 3 aylık diye okumusum

Su mesajlarda yazdiginiz tarz ve tavirdan zaten kendinizi az cok belli etmissiniz daha onceki msjlarda kadini gormuyorum bizle yemege inmiyor ve sordugunuz soruya tek kelimelik cevabindanda sizi muhatap alan biri olmadigini uzak durmayi tercih ettigini ben bile buradan anladim belliki sismissiniz aklinizca iyi niyetli!!! Zerre kadar inanmiyorum zorlamanin pesine dusmussunuz is hayati hanimefendi kim nasil anlasir nasil pazarlik yaparsa patronuyla
Sizde kullanin bu yolu ha tutmuyorsa sizin sorununuz
Ha birde o 3 yasindaki bebek sizin cocugunuz isyerinde ayricalik bekleyemezsiniz devlet size zaten dogum izni sut izni ve gerekirse idari izin hakki veriyor onun disinda herkes ust yoneticisine bagli isini yapip maasini almakla yukumlu ayni cati altinda
cok sikintiysa isi birakir evde bakarsiniz veya yeni is bakarsiniz ama benim cougum var o niye erken cikio ben cikamiyorum diye ortami bulandiramazsiniz herkese farkli haklar taninabilir veya taninmaz (o birazda iletisim elektrik sans isidir)
Bendende size tavsiye yoneticiler verdikleri haklarla ortada karisiklik yapanlari pek sevmezler kararimi sorguluy0r calisma ortamini geriyor calisanlar arasi iletisimde sikintiya neden oluyor algilayip caninizi sikabilirler (sonucta kadinin size soyledigi gerekce patronuna sundugu gerekce olmayabilir)

Şikayet etmesin. Gitsin aynı ayrıcalığı bizim durumumuz aynı diye istesin.
sonrada isindn olsn... malesef ozel.sektorden bahsediyoruz patronlarimz kapida kirmizi haliyla karslamyo ki canm keske dedgn kadar kolay olsa.... ozel sekterde belirli insanlarin belirli imtiyazlari olur mesela erken cikan arkadas gbi geriye kalansa standarttr o nedn cikyo diyemzsn oyle istemstr patron oyle uygun gormstr...simdi ailevi sebebini icini bilemem ama arkadas ustne basa basa dio ki tanyorum yalan soylyo ve cok cnm sklyo uzlyrm denen bu belki ekstra fikir olur die paylasms arkdsa gerekirse laf sokcm dems ki sokmsta cunki yalan soylyo dio bu ayrntiyi atlysnz... patrona de dersnz de iki gun sonra patron kapnn onene koyar kolay mi her patrona gidipte nie ole demek bilmyrm ya burda bi hakszlktan bahsediliyo tereddutten degil eminm dio ve fikir araysnda arkdas ha cozum var mi yok patrona diyemz kadnla tartsmz oyle bi konu iste Allah herkese isinde kolaylk ve helal kazanc versn

hiçbirşeyden emin olamazsınız
ne kadar inatçısınız ya
benim ne yaşadığımı hiç kimse altını çizerek söylüyorum HİÇ KİMSE sonuna kadar bilmez
ben bilinsin istediği kadarını anlatırım HERKESE
herkesten kastım aklına kim gelirse
o yüzden emin olma
ve kızla da uğraşma bi zahmet

Sen kendi işine bakmalısın bence, hem sanane. Yöneticinin canını sıkmıyorsa bu durum sen niye sinir oluyorsun bu kadar ? millet giriş çıkış saatlerini sana soracak değil ya. Sinir oluyorum böyle çalışma arkadaşlarına ya neredeyse kadının eve giriş saatini bile öğrenmiş

Kadının özel bir durumu vardır söylemek zorunda mı ne olduğunu? Ayrıca onun erken çıkması sizi de ilgilendirmez. Eğer erken çıkmak istiyorsanız patronunuzla konuşursunuz kadının arkasından yalancı diyemezsiniz. Dediğim gibi durumunu anlatmak zorunda değil!
Bizim iş yerinde elemanlar da maaşlara takmış vaziyette. Yok sen ne kadar alıyorsun,ben şu kadar alıyorum.. hepsinin de giriş zamanı farklı.
Kimse kimseye de hesap vermek zorunda değil.

Konu açılıyorsa yorumlara da hazır olması gerekir. Ayrıca her konuda olumsuz yorum yazılmıyor, herkes hemfikir olduğuna göre bu konuda bi sıkıntı var demektir sayın İNSANCIK!

Konu açılıyorsa yorumlara da hazır olması gerekir. Ayrıca her konuda olumsuz yorum yazılmıyor, herkes hemfikir olduğuna göre bu konuda bi sıkıntı var demektir sayın İNSANCIK!

Seni şikayet ettim
Önce okuduğunu anlamayı,terbiyeli konuşmayı öğren sonra alıntıla ve cevap yaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…