İşyerinde yalan..

he ya hehe evet

Evet buradakiler fesat, yalancı bir mikemmel sensin konu sahibi, o yüzden kimseler anlamıyor seni :)

yahu varsayalım ki kadın bu şartlarda anlaştı, hiç özel durumu yok, çocuğu yok, gidip kahve-sigara içecek ya da her akşam kuaföre gidecek ve size otobüs gelmiyor dedi, sanane? patronu biliyor mu? evet.. kabul etmiş mi? evet.. sen patronunla konuşacak cesarete sahip değilsen kadın ne yapsın? sen ona yalancı deme diye gelip hayatının bütün detaylarını sana mı anlatsın? madem o kadar istiyorsun sende git konuş.. ama bak şuraya yazıyorum patronun sana "tamam defne hanım erken çıkın, ama arkadaşlara bir bahane uydurun" dese ilk aklına gelen otobüs bahanesi olur :)

Keyfine çıkıyor evet eminim buna.

tamam diyelim ki keyfine çıkıyor sana ne diyoruz biz de.. git sen de konuş, sen de çık..

bundan önceki işimde herkes 6 ya kadar çalışırdı, ben yönetimle 4'e kadar anlaşmıştım.. bir gün kimse de demedi sen ne iş hayırdır diye.. git sen de öyle anlaş, kadını takip edeceğine diyoruz işte..

Teşekkürler ama zorlanmıyorum otobüs geliyor.,Ayda 2-3 kez falan gelmiyor.o zamanda 40 dk.bekleniyor.Kışın nasıl olur bilemem.Yalan söylemiş olurum ve utanırım arkadaşlarıma karşı.
O zaman siz halinizden memnunsunuz ama diğer kişinin belki başka sıkıntısı var.

he biz de sıkıntı var, senin konun sıkıntı sen demiyorsun ki ben de erken çıkmak istiyorum ne desem nasıl yapsam diye. direkt başkasını örnek veriyorsun!! .

bos ver ya arkadaş kıskançlıkla, beceriksizlik arasında sıkışıp kalmış.. Konu da demiyor ki ben de erken çıkmak istiyorum ne yapabilirim diye direkt başkasını örnek vermiş. Üstelik arka planda ne olabileceğini düşünmeyecek kadar toy. Gambazlasın iş arkadaşlarına ekibine. sonuçlarına kendisi katlanır. Laf anlayacak kapasitede biri değil boş ver..

Senden 6 durak sonra iniyormuş 6 durak yakın bi yer değil bu 1.
Kadın patronla konuşmuş izni almış karışmaya hakkın yok bu 2.
Ortak alanda buluşupta laf sokamıyorum diye kıvranıyosunuz demekki işini yapıp yapmadığına karar verecek nitelikte ve yakınında değilsiniz bu 3.
iş yapmaya gidiyosunuz bu erken geldi geç geldi muhabbetlerine haddiniz değil yetkili değilsiniz çünkü.Herkes kendi işine baksın bence acınası yaratıksınız.

Aferin kadına. Oh ne güzel yapıyor.
Evine yarım saat erken gidip, ayaklarını uzatıp tv karşısında kahvesini içip dinleniyor.
Sabahta uzun uzun kahvaltı ardından bir keyif çayı içip öyle işe geliyor.
Helal olsun, hoş olsun.
Patronla da konuşmuş, kimse de karışamıyor.
Ancak arkasından konuşup planlar falan yapıyorlar.
Ama ne patronla konuşacak cesaret ne de kendi işini görecek beceri var.

İnşallah gammazlarsınız.
Altından geçerli bir sebep çıkar var siz kendi kötülüğünüzle başbaşa rezilliğiniz ile kalırsınız.

6durak sonra inmesi evinin 6. durakta oldugunu mu gösterir bu da 4 :)

Sen kime yaratık acınası falan diyorsun .Terbiyeli ol.Sensin yaratık.

Beni sinirlendirmek için yazmışşın çook ta sinir oldum hahaha.Başaramadın şekerim.

En kısa zamanda lafımı sokucam merak etmeyin.Rezil edicem ilk fırsatta onu. intikam soğuk yenen bir yemektir.

Kadına sordum sabahları da siz binmiyorsunuz dedim.Bana dedi ki otobus gelmiyor.Yoo geliyor ben biniyorum ama bazen dolu olduğu için bizim durakta durmadan geciyor dedim.suratıma baktı bişey demedi.Öyle ayrıldık ordan.

muhtemelen söylemek istemiyor işte

yani otobüs bahane

siz de ona bahanen geçerli değil demiş oldunuz

o da cevap vermeyip sizinle tartışmamış hatta tersleyip sana ne de dememiş

bu arada benzer bir şey anlatayım

bir eleman vardı aynı yönden otobüse binerdik

o benden 20 dakika sonrakine biner ve ona göre geç gelirdi ama işe 10 dakika falan geç geliyor işte ben de 20 dakika öncekine binip 10 dakika erken gelirdim

ben her gün 10 dakika geç gelsem benim amirim beni idare etmezdi ama onun amiri ediyordu

işin garip yanı esasen o kişi benim de, benim amirimin de altında çalışan birisi idi yani onun amiri de bizden talimat alır vs öyle bir çalışma şemamız vardı

hatta bir gün otobüs kartı bitmiş ben erken otobüse biniyorum benden alırım diye o erken otobüse binmiş ben de o gece ofisten arkadaşın düğünü vardı geç gittik vs 10 dk bugün idare etsinler demiştim de onun normalde bindiği geç otobüse binmiştim bunu da hep komik bir olay, kırk yılda bibr erken otobüse bindim de böyle oldu diye anlattı mesela

kimse de eee siz aynı işte çalışıp da neden ayrı otobüsler ile geliyorsunuz demedi ne bana ne ona

Komik olmuş gerçekten.:))

sayılı gün çabuk geçermiiişşşşş.

Komik olmuş gerçekten.:))

ama yıllarca öyle çalıştık

kimse ona 10 dakika geç geldi diye laf sokmadı bana da 10 dakika erken geldim diye aferin demedi

sonra ben araba aldım o da benimle geldi

bebeğim oldu 3,5 aylıkken işe döndüm

bir gün de geç kalmadım zira kalsam burnumdan getirirlerdi ben öyle alıştırmıştım

bir de işin niteliği önemli ben 8.30 da ofise girer çoğunlukla 8.45 te de çıkardım dışarıda iş için bulunur akşam da mesai bitiminde eve giderdim

ama diğer eleman ofise girer akşam mesai bitiminden sonra da orada kalır çalışmaya devam ederdi bu nedenle de idare edilirlerdi

canim ben senin demek.istedogini amladim sen demissin ki kadin amire ve herkese yalam soyleyerek isten erken cikp gec geliyor oysa benm minik bebegm var nicin yalan soyluyor demissin... ama amirw ne soyledigni bilemezsin ki belki cok baska bir sebebi var ve bunu insanlara acik etmek istemyr otobus diyor belki aile sirri sen aile sirrini is yerindeki arkadaslarna vermk zorundamsn hayr oda degil... diyelim ki hic biri degil bariz yalan bu patronun sorunu degil mi ve evet bu vebal yalan cunku daha madurlar var e onun hesabini gorecek olan da Allah kul degil varsa cikarr zaten... ama canm atladgn noktalardan biri de bak bu kadin yemege de gitmyo tum gun calsyo belki gercekten ihtyci vardr calsanlar bilir ogle arasini iple cekeriz ama bak o bu hakkini kullanmyor !

Çalışma saatlerine uymayan kişinin işleri sizin üstünüze mi kalıyor, o geç geldi erken çıktı diye sizin iş yükünüz mü artıyor? Eğer böyle bir durum varsa haklısınız ama sinirden başınızı ağrıtacak kadar hırs yapmayın, eğer sizin iş yükünüzü etkilemiyorsa ve o kişi patrondan da izin almışsa sizin bu kadar sinir olmanız çok anlamsız... Başkalarını bu kadar takip ederseniz huzurunuz kalmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…