Vay arkadaş bu ne hırs. Senin başka derdin var herhalde bu kadınla.En kısa zamanda lafımı sokucam merak etmeyin.Rezil edicem ilk fırsatta onu.intikam soğuk yenen bir yemektir.
Eee git patrona söyle diyoruz onu da yapmıyor.arkadaslar aslinda bence tam olarak arkadas kendini ifade edemedi ben anldm ama demek jstedigi kadinin yalan soyledigni bildigi
ama anlatmak istedigi sey karsisindaki kisiyi sikayet etmek degil cNm yani sikayet etmek te istemyr aslndaEee git patrona söyle diyoruz onu da yapmıyor.
Tamam sen de git izin işte aynı yerde oturuyoruz aynı otobüse biniyoruzxen de sıkıntı çekiyorum de. Bebeğim var evde de. Patron bu durumda sana da izin verebilir.izin almış patrondan
ama anlatmak istedigi sey karsisindaki kisiyi sikayet etmek degil cNm yani sikayet etmek te istemyr aslndaoyle bir anlk kzgnlkla paylasilms iste
Emin misin? Son yorumlarını oku kadını rezil edecekmiş.ama anlatmak istedigi sey karsisindaki kisiyi sikayet etmek degil cNm yani sikayet etmek te istemyr aslndaoyle bir anlk kzgnlkla paylasilms iste
Tamam işte ben de konuşmak istiyorum ama onu öne sürerek değil.Ben de otobüsü öne sürsem otobüsün geldiğini biliyorlar diğer arkadaşlar .
En azından biz hakaret etmeden yorum yazabiliyoruz. Arada 6 durak varmış ne kadar yakın oturabilirler?Burada herkes ne kadar laf sokma meraklısı olmuş
Aynı durumda olsanız eminim sizler yakın oturduğumuz halde neden o erken çıkıyor diye düşünmez ay be kadar güzel izin almış diye sevinirdiniz
Hangi başlığı açsam bir linç girişimi,mükemmel,hayatla ilgili prensiplerinden zerre ödün vermeyen,harika insanlar konu açan kusurlu insancıklara inanamayıp,üzülüp,ders vermeye çalışıyor.
Yoo hiç de dediğiniz gibi değilBurada herkes ne kadar laf sokma meraklısı olmuş
Aynı durumda olsanız eminim sizler yakın oturduğumuz halde neden o erken çıkıyor diye düşünmez ay be kadar güzel izin almış diye sevinirdiniz
Hangi başlığı açsam bir linç girişimi,mükemmel,hayatla ilgili prensiplerinden zerre ödün vermeyen,harika insanlar konu açan kusurlu insancıklara inanamayıp,üzülüp,ders vermeye çalışıyor.
En kısa zamanda lafımı sokucam merak etmeyin.Rezil edicem ilk fırsatta onu.intikam soğuk yenen bir yemektir.
Bir de siz kendi işinize bakın. Eğer aynı bölümde değilseniz size fazladan iş gelmiyorsa neden kadının kaçta çıktığı ile ilgileniyorsunuz? Bebeğiniz olduğu için erken çıkmak istiyorsanız siz de gidin konuşun amirinizle.
Bebeği 3 yaşında imiş :)Zaten bebeği varsa süt izni yok mu? Uzunca bir süre günde 2 saat süt izni var.
Zaten bebeği varsa süt izni yok mu? Uzunca bir süre günde 2 saat süt izni var.
İnanmıyorum kesinlikle konuşuluyordur sizin haberiniz yoktur.Hepimiz iş dünyasındayız.Sizin işyeriniz gibi yerler kaldımı yahuu. Güldürmeyin.Yoo hiç de dediğiniz gibi değil
Hepimiz iş hayatının içindeyiz veya içindeydik ... İş yeri bu herkesin görevi ,anlaşması, maaşı,izni patronla kendi arasındaki anlaşmaya bağlı.
Mesela ben iş yerine ilk gidip en son çıkıp öğlen arası kullanmayanlardandim
Maaşım herkesten fazlaydı onlar ctesi de çalışırdı ben izinliydim ise hiç gitmezdim
Biride bana neden gelmiyorsun demedi diyemez çünkü herkes kendi işinde gucundeydi içimizde kötü niyetli fesat dedikoducu yoktu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?