İşyerindeki sıkıntılar

bakın ben 9 yıllık memurum.. ilk 4 yıl en zor birimde çalıştım çok zordu sonra doğum yaptım ve 6 ay ücretsiz izine ayrıldım... işe döndüğümde en istediğim birimi verdiler çok şükür.. şu an 4 yıldır da işimi de severek yapıyorum.. çok dua ettim... umarim seninde istediğin birime geçersin inş:) müdürle konuşmalısın:)

Evet bu söylediğiniz mantıklı şeyleri bende başta yaptım ama baktım ki sonu gelmiyor itiraz ettim ilk başta herşeyi haber verdim düzenli gittim geldim baktım ki bir kere haber vermediğimde sıkıntı çıkarıyor azalttım laf sokmalar ego tatminleri umursamadım ve bunu onada söyledim sizin yetkili olmanızla ilgili bir problemim yok tabiki böyle olmalı ve bu siz olmalısınız ama meslektaş olduğumuzu unutmayın dedim ve ensonsözleşmeliler para kazanamıyo diye küçük miktarlı işleri verince tartıştım ve idareye şikayet etti meslektaşını idareye şikayet eden birine de nezaket duymuyorum ben asla bunu yapmazdım kol kırılır yen içinde kalır herkesin açığı vardır kimse sütten çıkmış ak kaşık değil

İş değil sıkıntı verilen iş yapılıyor yaptırılıyor iş hallediliyor mesai takibi niye?

tabi detayları bilemem de angarya iş kısmına yorum yaptım ben. para işleri falan başka konu. inş çözersiniz. ama ben anladım çalıştığınız kurumun nasıl bir yer olduğunu. çok çatışmayın siz baş edemeyebilirsiniz.

Bizde birim diye bişey yok meslek bizimki kendi işimden başka iş yapamam ve zaten başka yerde çalışamam yıllarca birlikte çalışmak zorundayız yani sadece geçici görevlendirme olabilir oda 6 ay ki benim küçük çocuğum ve eşimin sabit işi var oda olmaz

:) bir torpil bulursam halledicem gibi:)

Ne yaşadığınızı siz bilirsiniz ama konu mobbinge varmadıkça kişisel bir ayrımcılık hissetmedikçe ben de ses etmem. Bu benim işim değil tavrından hiç hoşlanmam bana verilen her görevi yaparım. Büyük ve kurumsal bir şirkette çalışıyorum. Mühendisim. Herkesin işini hallederim genelde. Birine işim düştüğü zaman da herkes bana yardımcı olur.müsaitsem mesai saatindeysem arkadaşım yetişemiyorsa ben boş oturmam. Sakin zamanlarda Bugün işim yoğun değil derim. Bir zararını görmedim açıkçası.

Aynen eğer kendi meslektaşını ezmek yerine birlik olup hakkını savunan biri olsaydı asla böyle şeyler yaşamazdım ve en çok saygı duyan da ben olurdum meslektaşına sahip çıkmadığını gördükten sonra ona saygı duymadım biz gelmeden önce yakın olduğu en alt tabakadaki insana bile meslektaşını ezdiren birini üstüm diye fanımadım tanımamda ha eğer sussaydım herşeye tamam deseydim onun belirlediği saatlere göre gelip gitseydim evet çok iyi anlaşırdım hiç sıkıntı yaşamazdım ama ben mesleğime saygı duyuyorum toplantıda müdürün karşısına çıkıp ben konuşuyorum haksızlık olduğunda yetkili ve diğer arkadaşlar susuyo

Yetkili olarak atanmış olmak çalışma arkadaşınızın kararı değil.

Mesajlarınızdan, kişisel hırslarınız sebebiyle , yetkili olan arkadaşınızı yok saymaya çalıştığınız ve kendisini yetkili olarak görmediğiniz anlaşılıyor.

Kamu personeline çok eskiden saygı duyulurdu. Sonrasında bazı çalışanlar, tavırları ve devlet işini garanti kapı olarak görüp sergiledikleri özensiz çalışma tarzları nedeniyle bu saygıyı sona erdirdiler.

Ortada idareye yansıtılacak bir açık varsa, kendi davranışlarınızı da yeniden gözden geçirmeniz yararınıza olacaktır.

Öyle bir işimiz yok eğer ben arkadaşımın işini yaparsam arkadaşım boş boş oturmak zorunda kalır kendi kalemiz ve imzamız kararlarımızın olması gereken işler yani herkrsin işi ayrı ha evet bu benim işim değil dedim ama kimseyede işimi yaptırmadım yaptırmam benim durumum diğer arkadaşlardan farklı mesela küçük çocuğum var onlar bekar ama ben bi kere bile işimi yaptırmayıp her işiöi kendim yapmışımdır

Yetkili 8-5 çalışsa lafım olur mu sizce herkesin açığı varken neden benimki öne çıkarılıyo

Yetkili 8-5 çalışsa lafım olur mu sizce herkesin açığı varken neden benimki öne çıkarılıyo
Beni neden umursamamazlık yapmıyo mesela onu anlamıyorum ben onu umursamıyorum o yetkili en iyi o en bilgili o neden beni takip ediyo beni umursamayanı bende umursamam mesela

Ne alakası var çocuk ve diğer arkadaşlarınızla bekar olması ile iyice gariplestiniz tabi ki böyle olacak.
İsterseniz hiç gelmeyin maaş yatsın
Cocugu var ama isini yapmış

Beni neden umursamamazlık yapmıyo mesela onu anlamıyorum ben onu umursamıyorum o yetkili en iyi o en bilgili o neden beni takip ediyo beni umursamayanı bende umursamam mesela
Mesela artık geldiğime gittiğime karışmıyo ama bana sürekli iş gönderiyo bende hiç sesimi çıkarmıyorum hallediyorum

Ne alakası var çocuk ve diğer arkadaşlarınızla bekar olması ile iyice gariplestiniz tabi ki böyle olacak.
Yani istesem çocuğum olmasını kullanabildim demek istiyorum hiçbir yardım istemedim işimi yıkmadım yani

Keşke kamuya özel sektör denetimi gelse de , işini hakkıyla yapmayan herkes ayıklansa.

Şu mesajınız , kamuda neden işlerin düzgün bir şekilde ilerlemediğinin ispatı niteliğinde.
İş yapılıyo mu yapılıyo böyle bir serbestiniz var siz olsanız 8-5 mi çalışırdınız ha sürekli işe gelinmiyo durumuda yok yetkili bir kere bile 8 de gelmemiştir çocuğu olur şu olur bu olur öğlene kadar gelmediği olur kendide bu şekilde yapıyo yani ben bunda iş savsaklama görmüyorum ki yetkilide diğer arkadaşlarda yapabilir önemli olan iştir bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…