İtiraf ediyorum, üzüldüm..

hayırlısı olsun.ozaman 1ay da doktora gitmeden ovulasyon kiti denesenizyumurtlama günlerinzde ilişki olsa.olmazsa ayrıntılı kontrollere gidersnz.bu da benden tavsiye

Amin inşallah teşekkürler :)
Mantıklı denemek lazım.
Özel iyi bir marka önerin var mı?
Hemen sıkılan biriyim.
Bir deneyeyim tam deneyeyim :)

esin de problem yok deyil mi ?

Baktırmadık hiç bilmiyorum bu sebeple..

Bebeğim olmadı daha .. 15 boş bekledik olur ümidiyle. En son doktora gittik ..hüzünle döndük. 1 tüp bebek tedavisi negativ.

Allaha tevekkül etik.

Allah senin de gönlüne göre versin.
Tez zamanda kucağına al bebeğini inşallah.
Ümidini kaybetme..

O zaman o korktugun doktorlara gitmeni tavsiye ederim canim aile olarak. Umarim esin soguk bakmiyordur bu konuya.

O zaman o korktugun doktorlara gitmeni tavsiye ederim canim aile olarak. Umarim esin soguk bakmiyordur bu konuya.

O benden istekli ve sabırsız.
Ona kalsa 1 yıl dolmadan gidelim diyordu.

Ama ben acelesi yok diye beklettim.

Hala da bekletiyorum ama kendime şubat ayını verdim son.
Yoksa sonrasında daha çok üzüleceğim sanırım...

yasin kac bilmiyorum, ama subat ayini bekleme. Sanirim ogretmensin, eyer tedavi olucaksa subata kadar tetkikler yapilir, subat tailinde de denersiniz doktorla. Bence zamani heba etme.

yasin kac bilmiyorum, ama subat ayini bekleme. Sanirim ogretmensin, eyer tedavi olucaksa subata kadar tetkikler yapilir, subat tailinde de denersiniz doktorla. Bence zamani heba etme.

Yaşım 28.. Küçük değilim maalesef :)
Öğretmenim evet öğrencilerimi etkilemek istemiyorum çok önemli bu dönem.

Bu tetkikler uzun mu sürüyor o kadar?
Ben bir haftalık iş sanıyorum

Yaşım 28.. Küçük değilim maalesef :)
Öğretmenim evet öğrencilerimi etkilemek istemiyorum çok önemli bu dönem.

Bu tetkikler uzun mu sürüyor o kadar?
Ben bir haftalık iş sanıyorum

canim Bilemiyorum ne kadar surer. belki tetkikler kisa surer ama tup bebek filan yada asilama lazimsa belki ileriye gun verilir. sonucta senin zaman araligin dar. o yuzden soyledim.
kacmanin hic bir faydasi yok, yuzles bence.

1 sene boyunca hep senin gibi düşündüm düşündüm
sonra dr gittim bana eşimin sperm testi yapmasını sonrasında bana bakabileceğini söyledi
eşim testi yaptı sorun yok benden de testler istedi bişey çıkmadı
bir hap verdi kullan gel dedi kullanıp gittim bana dediki bu ay sonuç olumsuz önümüzdeki ay yine kullan gel dedi
bende tabi çok üzüldüm ağladım ama en azından 1 ay kafamı dinlerim nasılsa bu ay olmayacak dedim
ben kafamı güzel bir sildim bebek lafı hiç düşünmedim ve o ay hamile kaldım dr bile şaşırdı
öyle böyle düşünmekle kendine zarar vermekten başka bişey geçmez eline
dr git 1 ilaç bile yetebilecek belki de

canim Bilemiyorum ne kadar surer. belki tetkikler kisa surer ama tup bebek filan yada asilama lazimsa belki ileriye gun verilir. sonucta senin zaman araligin dar. o yuzden soyledim.
kacmanin hic bir faydasi yok, yuzles bence.

Haklısın..
Bir ovulasyon testini deneyeyim sonra gideyim madem.
İlle kendiliğinden oldurcam hahah

O ne ilacı ki?
İlacı ilk kez duydum bak.
Yumurta geliştiren çatlatan bir ilaç mı acaba?

O ne ilacı ki?
İlacı ilk kez duydum bak.
Yumurta geliştiren çatlatan bir ilaç mı acaba?
evet yumurta oluşturup çatlatma için kullandım
belki seninde böyle bir basit işlem gerektirecek diye yazdım
ama öncesinde eşin kesin sperm testi yapsın
en azından eşinle alakalı veya alakasın olduğundan emin olursun

bu ay geçsin önümüzdeki ay, o ay gelir kendimi iyi hissetmiyorum diğer ay olsun, diğer ay gelir off çok işim var şimdi kim gidipte doktorda sıra bekleyecek ben en iyisi öbür ay gideyim diye diye en sonunda hamile kalmıştım ama boş gebelik oldu sonra hamile kalabildim ama sağlıklı bir gebelik değidi 8. haftada bırakıp gitti aradan 7 ay geçti şehir değiştirdik baya yoğun günler vs..neden boş gebelik sebebi olmalı tıpa gideyim gnetik tahlil yaptırayım bu ay kalsın diğer ay dediğim ay ben yine hamile kaldım doktora gittim hüsran kese bozuk sonra kürtaj..aradan geçer 6 ay genetik tahliller yapılır ve pıhtılaşma bozuklugu..7. ay hamile kalırım..şimdi günleri sayıyoruz hayırlısıyla kucagımızada alırız inş.
velhasıl geriye dönüp baktıgımda çok mu zamanı boşa harcamışım diyorum evet..korktum çünkü bişey çıkma ihtimali ya bende ya eşimde hadi şu sorununuz var dese doktor bunu nasıl kabul edebilirim bunlar kafamı cok kurcaladı...yinede veren allah..en dogru zamanı en iyiblende o...
kişi yinede tedbiri elden bırakmamamlı..bence kendinizi bi silkeleyip doktora gidin derim..

İnşallah hayırlı zamanda gelsin bebeğiniz.
Komik bulduğunuz o yöntemleri denedim ben de ve hamile olduğumu öğrendim.
Bir deneyin derim.

Evet çok haklısın.
Teşekkür ederim.

Teşekkür ederim ben de alayım bakayım. Denemekte fayda var.

Haklısınız. Çok üzüldüm sizin için..
Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin bebeğinizi.
Ben de aynen böyleyim işte..
Durumum benzemez umarım

İnşallah hayırlı zamanda gelsin bebeğiniz.
Komik bulduğunuz o yöntemleri denedim ben de ve hamile olduğumu öğrendim.
Bir deneyin derim.

Haahahah tamam onu da deneyeyim madem :)
Teşekkür ederim amin inşallah..

Umuyorum kısa zamanda bebeğiniz olur, en güzeli deen beklenmedik zamanda sürpriz yapması olurdu sanırım... hep öyle olmaz mı zaten:)

İnşallah Koalinacım.
İnşallah sürpriz olur. Doğrusu o kadar stresliyim ve yorgunum ki okuldan ötürü.
Dr hastane olmadan kolaylıkla oluverse ne tatlı olur...

1. Sınıfın zorluğu, stresi yeterli bir sebep bence. 3 yıl üst üste okuttum da simsiyah saçlarım birden beyazlamıştı

tatlım bende senin gibiydim ılk yıl cocuk kelımesı duymak ıstemedım düşündügüm ay hamile kaldm ama karnımda öldü bebegim simdide ben istiyorum 3 yıldır olmuyo rabbim nasıp etmıyo eşimde bende bi sorun yokken dün ve bugun muayene vs oldm bende sorun ckmadı ama eşimin normal olan sperm sayısı hızla azalmıs tüp bebek yolu gözüküyo bize anlıcan sen yol yakınken başla doktora gitmeye çünkü sonrası hayli zor ve yorucu oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…