- 5 Aralık 2013
- 8.080
- 7.070
- 198
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
Tesekkür ederim canimmmm...Amin.. Teşekkür ederim.
Hamilelerin duası kabul olurmuş.. Hemen olurmuş bir de
Sağolasın.. Ben de hayırlı doğumlar dilerim, sağlıkla kucakla bebeğini inşallah..
tatlım bende senin gibiydim ılk yıl cocuk kelımesı duymak ıstemedım düşündügüm ay hamile kaldm ama karnımda öldü bebegim simdide ben istiyorum 3 yıldır olmuyo rabbim nasıp etmıyo eşimde bende bi sorun yokken dün ve bugun muayene vs oldm bende sorun ckmadı ama eşimin normal olan sperm sayısı hızla azalmıs tüp bebek yolu gözüküyo bize anlıcan sen yol yakınken başla doktora gitmeye çünkü sonrası hayli zor ve yorucu oluyor
amin insallah cnm :)Oyy oyyy ne çok var etrafımda ya..
Yediklerimizden, içtiklerimizden hep..
Drsuz hamile kalamaz olduk toptan..
Allah size de nasip etsin canım teşekkür ederim..
Her sey dogal gelişsin istiyosunuz.
Yani filmlerdeki gibi birbirini seven mutlu bi evliligi olan bi çift, romantik bi gece, sonra kendine ne oldugunu anlayamadıgın haller, bi çift çizgi, en sonunda da evde mutluluk, neşe dolu bi karı-koca
Hepimizin hayali bu gerci. Kimse bebek sahibi olurken soguk beyaz hastane duvarları, igneler, aşılamalar hayal etmiyo.
Umarım bunların hicbirine gerek kalmadan bebeginize kavusursunuz.
Bence biraz bebek fikrinden uzaklasın. Stresin bu konuda olumsuz bi etkisi var biliyosunuz. Hani bi seyi istersin istersin olmaz, sonra olmasa da olur dersin ama icten ice hala beklersin yine olmaz. En sonunda tamamen vazgectiginde bu sefer o gelir bulur seni. Belki sizin icin de böyle ilerler.
bence siz ne zaman bebeği aklınızdan çıkarırsanız ozaman olacak
Yüzünüz güldüyse ne mutlu bana :)Aslında ilk 10 ay tam da bu moddaydım
Buna rağmen olmaması beni ürküttü.
Ne oluyoruz dedim açıkçası..
Yorumunuz yüzümde gülümseme oluşturdu.
Elbette herkes böylesini ister.
Allah isteyen herkese stressiz, sıkıntısız, sağlıklı evlatlar versin. amin..
Yüzünüz güldüyse ne mutlu bana :)
İyi dileginiz bebek isteyen her kadın icin gercek olur umarım.
Bebegin olmasını engelleyecek bi saglık sorununuz yoksa hic endiselenmeyin, görün bakın güzel olacak.
Bu konuda kontrol icin gidebilirsiniz ama doktora eger saglık durumundan emin degilseniz.
Belki de cözümü kolay ufak bi sorun engelliyodur hamileliginizi. Yani bebek icin tedaviye baslamak yerine kendinize biraz daha zaman verin ama bosa kürek cekmediginizden de emin olmak icin kontrollerinizi aksatmayın.
Bebeginiz icin hayırlı olsun yazmak da kısmet olur umarım burada.
allah tüm isteyen kardeşlerime nasip etsin
bence bir dr gidin ve hiç kafanıza takmayın
Canım hakkında hayırlısı olsun biz ne desek de sen içten içe üzülüyorsun zaten ama iyi düşün iyi olsun benim arkadaşım tedavi görürken olmuyordu ara verdiler kendiliğinden oldu yani Rabbim "ol" desin yeter ki... Sen gönlünü ferah tut
Sonucu yazıp haberdar edin bizi. Temiz cıkar umarım :)Teşekkür ederim inşallah..
Yani böyle bakınca sağlıktan emin olamam sanırım :)
Kontrol şart gibi görünüyor :)
Tabii ki de öyle... Bizim hayır gördüklerimizde şer, şer gördüklerimizde hayır vardır mutlaka senin için de Rabbim hayırlı zamanda hayırlı olan evladı nasip edecektir. Belki biraz sabretmen gerekiyordur kimbilebilir ki? Şu an sağlığın yerinde mi, sevdiklerin yanında mı? Önemli olan şu an sahip olduklarınla mutlu olabilmendir acizane böyle düşünüyorum, olmayanı da Rabbim bir şekilde verecektir zatenAmin.. Teşekkür ederim. Gitmek şart oldu gibi.
Öyle değil mi gerçekten?
Allah hayırlısını yaşatsın.
Sağol canım benim
Sonucu yazıp haberdar edin bizi. Temiz cıkar umarım :)
Tabii ki de öyle... Bizim hayır gördüklerimizde şer, şer gördüklerimizde hayır vardır mutlaka senin için de Rabbim hayırlı zamanda hayırlı olan evladı nasip edecektir. Belki biraz sabretmen gerekiyordur kimbilebilir ki? Şu an sağlığın yerinde mi, sevdiklerin yanında mı? Önemli olan şu an sahip olduklarınla mutlu olabilmendir acizane böyle düşünüyorum, olmayanı da Rabbim bir şekilde verecektir zaten
Birbirinize sıkıca sarılın ve dua edinÇok çok haklısın canım.
Allah sağlık versin öncelikle.
Genel anlamda iyiyim.
Eşim üzüldükçe ben de üzülmeye başladım sanırım.
Yazık pek hevesli her ay hüsrana uğruyor.. :)
Birbirinize sıkıca sarılın ve dua edinne mutlu ki yan yanasınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?